2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
نه اصلا هیچ دردی تا دو هفته مطلق بودم بعد کم کم راه افتادم اشپزیمو خودم انجام میدادم سوار ماشینم میش ...

مرسي عزيزدلم كه بهم ارامش ميدي خدا الهي بهت سلامتي بده❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
بچه ها من یه نظرسنجی میخوام بکنم لطفا جواب بدین جای من بودین تکرار میکردین سیکل میکرو یا نه؟ شوهرم د ...

ان شاالله که مثبت میشی همین دفعه ولی اگه من جات باشم و منفی بشم بازم تکرار میکنم اگه بازم نشد با مشورت چند تا دکتر میرفتم سراغ اهدایی. ببین منم چند تا مرکز بهم گفتن باید اهدایی بگیری ولی قبول نکردم گفتم یبار دیگه شانسمو امتحان میکنم. و جواب هم گرفتم. من اون مرکزی که اولین بار میکرو کردم و مرکز یزد بهمون گفته بودن اهدایی ابن سینا هم که رفتم گفتن یبار میکروتسه میکنیم اگه نمونه خوب نبود باید برین اهدایی.

ان شاالله که با همینا که تو دلت داری مثبت میشی و حالا حالاها نیازی به این کار نداری

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بستری نمیکنن همون روز عمل ناشتا میری بیهوشت میکنن بعد به هوش که میای یه کم مثل دل درد پریودی داری ...

اهان چه خوب ممنون ازتوضیحاتت عزیزدلم پس خیلیم ترسناک نیست من ترسووو😁😁😁

خیلی خوب توصیف کردی خدا انشالله بهت بچه های سالم وصالح عنایت کنه بزودی

بچه ها من لک قهوه ای دیدم عصر ی بار الانم ی بار دیدم  چیکار کنم ؟؟؟؟ ینی میخوام پریود شدم ؟؟؟؟ ...

نیازی هست شیاف پروژسترون بذارم؟ آمپول انوکسا دارم بزنم ؟ !!! 😢😢😢😢😢

@چیکا1   @مهربون21   @استاره   @ماهنده   @زینبی_بابا    

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
دختر منم ۵۲ روزشه همش درگیر بچه داری بودم یکم تا اومدم خودمو جمع و جور کنم زمان برد بعدم درگیر یبوست ...

من اوایل شیر نداشتم تا ۵روز. شیرخشک میدادم با سرنگو شیشه سینمو نمیگرفت همش گریه میکردم اما وقتی شیر کزد سینم خداروشکر گرفت و شیر خودمو میدم بهش پسرمنم زردیش بالازد ۱۲روزگی به ۱۸رسید ی شب بستری شد بس که کم اب بود بدنش رگ‌ نداشت ازمایش بگیرن بهش سرم زدن ‌چ وزن دخترت خوب بوده ماشالا .۲۷۵۰بود پسرمن . الان وزن گیریش خوب شده؟تپلیه یا نه 

نیازی هست شیاف پروژسترون بذارم؟ آمپول انوکسا دارم بزنم ؟ !!! 😢😢😢😢😢 @چیکا1   @مهربون21 ...

سلام عزیزم بنظرم یک امپول پروژسترون بزن اگرمیتونی اگرنمیتونی شیاف بزن. من امپول زدم واسپرین قطع کردم لکه قطع شد. نگران نباش

کولیک همه نی نی ها انگار دارن دختره من گریه نمیکنه کلا ارومه ولی زور میزنه به خودش میپیچه دل ...

پسرمن وقتی زور میزنه و به خودش میپیچه نفسش از گریه میره اینقد گریه میکنه دلم کباب میشه خداروشکر از وقتی این قطره رو بهش میدم بهتر شده یکم قرمز میشه هنوز ولی دیگه مثل اون روزاش نیس گریه های الانشم فک‌میکنم الکیه چون بغلش میکنم و راه میبرم ساکت میشه میزارم زمین گریه میکنه وقتی بیداره .وقتی هم میخاد بخابه اینقد بهونه داره

مرسي عزيزدلم كه بهم ارامش ميدي خدا الهي بهت سلامتي بده❤️❤️❤️

قربونت گلم ان شاالله نینی هاتو سالم بغل میگیری و میای از گریه هاو خنده هاشون میگی من اصلا تصور نمیکردم ی روزی بیاد که بغلش کنمو شیرش بدم اما الان کنارم خوابیده حتی روزای اولی هم که دنیا اومده بود ترس از دست دادنشو داشتم دور از جونش 

من اوایل شیر نداشتم تا ۵روز. شیرخشک میدادم با سرنگو شیشه سینمو نمیگرفت همش گریه میکردم اما وقتی شیر ...

خداروشکر شیر خودتو میخوره. من تو خونه تو دستگاه گذاشتمش زردیش ۱۴ بود. اره وزنشخوب بود ولی بهش نمیومد از بس کوجولو بود. الان  نبردمش قدو وزن به خاطر کرونا گفتم ی دفعه واکسن دو ماهگی خواستم بزنم قد و وزنشم کنم. ولی دورو بریا میگن بزرگ شده

نیازی هست شیاف پروژسترون بذارم؟ آمپول انوکسا دارم بزنم ؟ !!! 😢😢😢😢😢 @چیکا1   @مهربون21 ...

سلام عزيزدلم روز چند انتقالي؟ فكر كنم بايد يدونه شياف اضافه كني و اسپرين قطع كني بازم زينبي جون دقيق ميتونه راهنماييت كنه نگران نباش فداتشم

خداياشكرت....❤️