2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044780 بازدید | 684410 پست
قربونت گلم ان شاالله نینی هاتو سالم بغل میگیری و میای از گریه هاو خنده هاشون میگی من اصلا تصور نمیکر ...

زنده باشي عزيزدل مهربون خدا ني نيتو برات حفظ كنه الهي فداش بشم😍ماها اينقدر به سختي به دست اورديم هميشه يه ترسي تو وجودمون هست حق داري برام دعا كن وقتي به ني نيت شير ميدي كه خدا حافظ ني نيام باشه عزيزدلم❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من یه نظرسنجی میخوام بکنم لطفا جواب بدین جای من بودین تکرار میکردین سیکل میکرو یا نه؟ شوهرم د ...

اول اینکه انشالله همین تو دلیات بمونن برات. ولی اگه زبونم لال نشد آره من بودم باز انجام میدادم من خودم امروز داشتم فکر میکرد اگه نشه بازم پانکچر میکنم چه اشکال داره. شما جنین برات تشکیل شده تخمک داشتی بیا تهران این بار ولی خیلی فاصله ننداز. بازم انشالله چهارشنبه مثبته و دیگه نیاز به مشورت نیست😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
پسرمن وقتی زور میزنه و به خودش میپیچه نفسش از گریه میره اینقد گریه میکنه دلم کباب میشه خداروشکر از و ...

عادت کرده بغلش کنی من بغلش نمیکنم زیاد بیشتر دوست داره رو پاهام تکونش بدم. بغلی بشه بزرگتر که بشه وزنش زیاد میشه اذیت میشم البته مادر شوهرم اگه بغلی بارش نیاره از بس اینو الکی بغل میکنه. تغذیت چجوریه اخه من دیشب اش خوردم بیشتر به خودش میپیچید

خداروشکر شیر خودتو میخوره. من تو خونه تو دستگاه گذاشتمش زردیش ۱۴ بود. اره وزنشخوب بود ولی بهش نمیومد ...

منم ۵روزگی دستگاه اوردم تو خونه ولی تاثیری نداشت براش فقط بچمو دیر بردم دکتر اطرافیان میگفتن سردی بخور شیر بده خوب میشه بچه هم همش خاب بود شیر نمیخورد که زیاد اینقد رنگش زرد شدع بود من ساده هم به حرف بقیه گوش کردم وقتی تو بیمارستان بود از شدت عذاب وجدان میخاستم بمیرم خیلی اوایل روزای سختی داشتم همش گریه بود برام تازه موقع ادرار هم جیغ میزد از گریع تا ۳روز اصلا جیش نمیکرد روزی ی بار اوفف خداروشکر که گذشت 

سلام عزیزم، فکر کنم پریود که شی دارو رو شروع می کنند و با توجه به ضخامت یه روز از سیکل رو برای انتقا ...

گفتن نزدیک ب ۴میلیون هس هزینه انتقال

بهم گفت قبل ازپریودی تست روانجام بده

برام داروهم نوشت ولی گفت فعلا داروها رونگیربزارقبل ازاینکه پریودبشی زنگ بزن اگ داروبراانتقال شروع میکردیم تست روانجام بده بخاطراینکه اوضاع کرونا ی کم بدترشده قبلش گفت بایدزنگ بزنم وهماهنگ کنم اگ اوکی بود تست روبدم وجوابش روبگیرم وببرم مطب

بخاطرهمین میخوام بدونم اگ خدابخوادواوضاع کرونا روبراه باشه این ماه برام انتقال میدن ب نظرشما؟ممنون ک جواب دادی

دوستان شماهم اگ اطلاع دارین جوابم بدین

عادت کرده بغلش کنی من بغلش نمیکنم زیاد بیشتر دوست داره رو پاهام تکونش بدم. بغلی بشه بزرگتر که بشه وز ...

مبارک باشه عزیزم تو تاپیک ivfهای ۹۹ پست هات و خونده بودم راستی بچه نازت  پسر بود؟،

عادت کرده بغلش کنی من بغلش نمیکنم زیاد بیشتر دوست داره رو پاهام تکونش بدم. بغلی بشه بزرگتر که بشه وز ...

عزیزم به سلامتی مبارکتون باشه چقد لذت میبرم میخونم از بچه داری میگید برای ما منتظرا هم دعا کنید گلم خیلی التماس دعا دارم. من کلا ۶ تا تخمک داشتم خیلی برام دعا کن. آش نخورید تربچه اصلا خواهرشوهرم وقتی میخورد نی نیش خیلی اذیت میشد

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزيزم برام دعا كن عوارضي برام نداشته باشه بعداز هفت سال و نيم خداوند نعمتشو بهم عطا كرده طاقت ندارم ...

نه گلم چه عوارضی اصلا نترس منم تا بهوش اومدم به پرستار گفتم کیسه ابمو پاره کردین گفت نه بابا این حرفا چیه همه چی خوبه. منم میترسیدم حین عمل کیسه اب پاره بشه ولی این استرسا الکیه خدایی که بهت بخشیده خودشمدنگهدارشونه

زنده باشي عزيزدل مهربون خدا ني نيتو برات حفظ كنه الهي فداش بشم😍ماها اينقدر به سختي به دست اورديم هم ...

به خاطر بچه هات کمتر استرس بکش و‌نگران نباش خدا خودش محافظت میکنه من از هر مشکلی که رد میشدم میگفتم ببین چقد الکی غصه خوردی هر چی بقیه بهم میگفتن ارامش داشته باش فایده نداشت فکرای منفیم همش تو سرم بود 

سلام عزیزم بنظرم یک امپول پروژسترون بزن اگرمیتونی اگرنمیتونی شیاف بزن. من امپول زدم واسپرین قطع کردم ...

اسپرین رو خوردم ساعت ۸ 😢😢😢😢 مونده آمپول انوکسا بزنم بنظرت ؟ ی شیاف گذاشتم الان 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..