2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044699 بازدید | 684402 پست
عزیزم مگه مشکل شما چی هست؟هربار چند تا تخمک وجنین میشن؟ذخیره ات چند؟

والا خودم که  ب ظاهر مشکلی ندارم ولی همسرم مورفوش1تحرک صفره  دفعه اول 8تا تخمک و یه جنین شد دفعه دومم روز هشتم پریودم 7تا فولبکول داشتم که یهو زد ب سرمون ادامه ندادیم چون دکترم هیرقبلش میگفت اماده باش میخوام هایپرت کنم ولی وقتی دیدم داروهاش دوباره مثل قبل جواب داده و توضیحی برام نداره خیلی هم قبلش بهش گفته بودم دارومو خارجی بنویس ولی فقط یه نسخه برای همه داشت اونم فقط سینال بود  ترجیح دادم بیام ابن سینا حداقلش تو ابن سینا فهمیدم که دی اف ای همسرم باید پایین باشه که دکتر قبلیم به این موضوع اصلا توجه نکرده بود و چون مطب میرفتم به وضعیت همسرم اصلا توجه نداشت   

ذخیرمم4

چشم عزیزدلم حتما اسمت جزء اسامی که نام بردم بودن فقط خدارو قسم میدم به صاحبِ این شبا به فرقِ شکافته ...

قربونت عزیزم.چه دعای قشنگی.از خدا میخوام تو هم به تمام آرزوهات برسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا خودم که  ب ظاهر مشکلی ندارم ولی همسرم مورفوش1تحرک صفره  دفعه اول 8تا تخمک و یه جنین ش ...

یعنی بار ‌‌‌‌‌‌دوم پانکچر نشدی؟

الان میخوای برا بار سوم پانکچر بشی؟

دی اف ای همسرت چند؟

نپرسیدی چرا بار اول فقط یک جنین شد؟

نه والا حالم اصلا خوب نیست آدم نمیدونه اون تو چه خبره آخه تا چند روز پیش خیلی ترشح داشتم مدام لباس ع ...

نه خیالت راحت  اون ترشحات طبیعیه فک کنم چون دکتر طاهری پنج شنبه هست همون پنج شنبه پانکچر بشی 

بچه ها به راهنمایی تون نیاز دارم برای یه نفری میخوام.اگر میتونین کمک کنین.خانمایی که شوهرشون مشکل تعداد اسپرم داشته یعنی خیلی کم بوده کجا رفتین پیش کدوم دکتر رفتین جواب گرفتین؟

یعنی بار ‌‌‌‌‌‌دوم پانکچر نشدی؟ الان میخوای برا بار سوم پانکچر بشی؟ دی اف ای همسرت چند؟ نپرسیدی چ ...

نه دیگه بار دوم پانکچر نکردم 

اون موقع 24بود الان شده 14 

پرسیدم گفتن اسپرم ضعیف بوده الله و اعلم

نه خیالت راحت  اون ترشحات طبیعیه فک کنم چون دکتر طاهری پنج شنبه هست همون پنج شنبه پانکچر بشی&nb ...

ببینم میگه چه روزی باور میشه هانی جون دیگه اصلا برام مهم نیست با کی عمل کنم چون از اول انتخاب اشتباه کردم انشالله واسه دفعه بعدم واقعا دقت میکنم توی انتخاب پزشکم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
باتو نمیدونی بعدازظهر هم میشه رفت برای واریز پول و کارهای پرونده و...؟

دقیق نمیدونم ولی فکر کنم میشه 

زنگ بزن بپرس

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
نه دیگه بار دوم پانکچر نکردم  اون موقع 24بود الان شده 14  پرسیدم گفتن اسپرم ضعیف بوده ال ...

شرایط شوهرت که خوب بوده ...مورفو ۱برا میکرو خوبه 

حرکتم که مهم نیست 

دی اف ای هم خوب بوده هردوبار 

بار اول کدوم مرکز بودی.؟بستگی به جنین شناس هم داره

ببینم میگه چه روزی باور میشه هانی جون دیگه اصلا برام مهم نیست با کی عمل کنم چون از اول انتخاب اشتباه ...

ان شاءالله ب دفعه دوم نمیکشی  

ولی من فک میکنم همه ی این رفتارای طرازی که نمیاد یا منشیش تا میری تو اتاق میخواد دکت کنه همه ب خاطر  ترس از کروناست  از،شانس ما😕 وگرنه که دکتر طرازی رو قبلا خیلی ازش تعریف میکردن

اهان ازیترومایستین کوایی فول...پنتو کسین...امپول نوروبیون هم جز داروها 

به من اینا رو نداد 

نروبین ولی خودم هفته یکی میزنم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
شرایط شوهرت که خوب بوده ...مورفو ۱برا میکرو خوبه  حرکتم که مهم نیست  دی اف ای هم خوب بود ...

اره ب نظر خودمم واسه میکرو شرایط اسپرم خوب بوده 

دلیلشون قانع کننده نبود برام  گاندی میرفتم

ان شاءالله ب دفعه دوم نمیکشی   ولی من فک میکنم همه ی این رفتارای طرازی که نمیاد یا منشیش تا می ...

انشالله. ولی فکر نکنم یعنی فقط این آدمه والا چه طور مطبش میره فقط اینجا نمیاد خوب کلا نیاد مردم هم مسخره خودش نکنه. بعد اخلاق ماماش افتضاحه چیه کلا خیلی بدم اومده منم دیگه ول کن نیستم🤭🤭🤭

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
انشالله. ولی فکر نکنم یعنی فقط این آدمه والا چه طور مطبش میره فقط اینجا نمیاد خوب کلا نیاد مردم هم م ...

اره رفتار اون رو مخ منم هستش هر روز دارم فک میکنم این سری اگه مجبور شدم رفتم  چی بگم بهش  حالشو بگیرم فکر خودمون کمه مغزمونو باید درگیر این جغله هم بکنیم