2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
زینب جان قرص ویاگرا دکترم داده واسه انتقال الان سرچ کردم دیدم واسه میل جنسی اقایون هست  دلیلشو ...

بله عزیزم به من هم داده بود برای اینه که خونرسانی به رحمت بیشتر بسه و ضخامت رحم خوب زشد کنه

باید یک کم خیسش کنی و واژینال استفاده کنی

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زنده باشي عزيزدلم اينقدر بخاطر موضوع سركلاژ استرس دارم كه هنوز خوابم نبرده😔😔انشالله فقط به خير بگذ ...

عزيزم ديدم خيليا كه دوقلو بودن سركلاژ كردن. از ته دلم دعا ميكنم سلامت بغلشون كني و جبران اين همه استرس باشه.🥰🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم من رفتم سری پیش دتکتر داخلی گفت تیروییدت مانع شروع سیکلت نمیشه ولی وقتی رفتم پیشه دکترم گفت رو ...

پروانه جون یعنی برای منم که عدد تیروئیدم 0.164 شده چون خیلی پایین اومده ممکنه سیکل انتقال عقب بندازن تا نرمال شه؟ چون به متخصص غدد گفتم عددش خیلی پایین اومده دوز قرص رو کم کنید بهتر نیس، گفت نه به همین روالی که میگم قرصتو ادامه بده.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
منم الان دارم با چشم گریون برات مینویسم همین الان همتون رو دعا کردم خصوصا تو رو مهربون جونم که امروز ...

فدات بشم گریه نکن😭😭😭من مادرم افتضاحه اون حالش برتم میسوزه جای امپولها و... مومیبینه میگه مادرنرو خودت ازپادرمیای, انشالله حتماخداجواب میده. قربون حضرت زینب برم که تحمل داده بهم صبرکنم فعلا حکمت خداروشکر🙏

عزیزدلم منوبیخبرنزاری هازمان پانکچر. دلم پیش همتونه

چیکا جون من دوشنبه ۲تا جنینِ ۳روزه انتقال دادم میگم معمولا لانه گزینی از کی شروع میشه؟من نه علائم دا ...

توروخدا به علایم اصلاتوجه نکن مگه منوندیدی؟ همه علایم داشتم چیشد؟؟ ول کن فقط خدابخواد

وقتیم عین من جنین زیادنداری غم وغصه بیشتره خب. پانکچراول یک جنین بود الانم 4تاکه دوتاش رفتن مونده دو ...

مهربون‌جونم‌‌خیلی‌ناراحت‌شدم...عزیزم‌غم‌وغصه‌‌ک‌کاری‌‌

پیش‌نمیبره..یه‌کوچولو‌به‌بدنت‌استراحت‌بده‌.دوباره‌یاعلی‌بگو

بلندشو..انشالله‌به‌حق‌‌علی‌وفاطمه‌‌‌نتیجه‌میگیری..

من‌مطمعنم‌خدا‌‌جواب‌اون‌دل‌مهربونت‌میده

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام بله اصلا پیشنهاد نمیکنم میگن درصد موفقیتش خوبه ولی سقطاشم زیاده بعنی اول مثبت میشی بعدش افت بتا ...

وای راس میگی عزیزم؟.....تو انتقالت با نصر بود؟...پس به نطرت مام نرم؟.....به نطرت کجا برم؟.....عزیزم چرا بعدش سقط زیاده علتش میدونی جیه؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
پروانه جون یعنی زیر یک تاثیر منفی میگذاره رو کیفیت تخمک؟

والله برایه من که دیگه خیلی پایین بود اون جوری گفت میگه خیلی مهمه تیرویید نرمال باه برایه کیفیت تخمک سری اولم ۵.۷ بود همینو بهم گفتو انجام نداد

پروانه جون یعنی برای منم که عدد تیروئیدم 0.164 شده چون خیلی پایین اومده ممکنه سیکل انتقال عقب بندازن ...

شرمنده نمیدونم برایه انتقالو چون تنها دلیلی که برایه منو انجام نداد گفت روکیفیت تخمک تاثیر داره حتما دکترت بهتر میدونه