2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044779 بازدید | 684410 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا ولی من به طرازی گفتم ولی ننوشت ماماش زنگ زد داروخونه گفت فعلا فقط النوا داریم با سینال اونم هم ...

ببین عزیزم من تجربه خودمو مییگم به نظرم النوا خارجیه وخیلی خوبه وولی تعداده تخمک بستگی به جوابدهی بدنت داره وزخیرت من با سینال خالی حدودا ۱۵ تا فولیکول داشتم وبا لنوا۱۲ تا پس خیلیم به دارو ربط نداره خودتو سرزنش نکن در صورتی که النوا خارجیه بعضی ها بدنشون خوب جواب میده با زخیره ی کم بیشتر تخمک دارن 

سلام عزیزم ب نظرت منم با طاهری ادامه بدم چون نمیخوام برم پیش طرازی که ب زور بهم سینال بده من دو تا ا ...

سلام گلم. راستی هر دوتا سیکلت با طرازی بودی؟ آره دقیقا وقتی بهش گفتم اینو گفت و گفت ولی الان دیره دیگه وگرنه برات مینوشتم. به نظرم انصاری و طاهری. میگم کریمی رو هم دیدم خیلی ازش راضین اونجا حالا نمیدونم دقیق کریمی رو. ولی باز میخوای یه ویزیت برو طاهری رو ببین اما من واقعا از طرازی راضی نیستم اصلا میدونی به سوالات جواب میده ولی یا نیستش و همین طوری سر سری دارو میده ماماش هم که بی ادب همش وسط حرفه طرازی میپره نمیذاره سوال بپرسیم. من انشالله اگه خدا بخواد عملمم با طاهری انجام میدم باز بذار این دوشنبه بدم پیشش ببینم ایندفعه چه طوره میام بهت میگم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ببین عزیزم من تجربه خودمو مییگم به نظرم النوا خارجیه وخیلی خوبه وولی تعداده تخمک بستگی به جوابدهی بد ...

میدونی کلا از طرازی هم راضی نیستم با طاهری که ویزیت شدم خیلی عالی بود. کاربر سمر هم گفتن قبلا النوا داشتن که اصلا خوب نبوده براشون ولی با سینال خالی عالی بودن منم انتظار داشتم فقط به نفع داروخونشون کار نکنه یکم به فکر مریض باشه. وقتی میری مطبشون برات دلا راست میشن بعد اینجا مثله چی برخورد میکنن با آدم. والا من ذخیرمم کم نبود ۲/۷ بود. برام خیلی دعا کن عزیزم انشالله که پوچ نباشه همون ۶ تا و برام جنین بشه التماس دعا دارم امشب. مرسی از پیامی که دادید. ❤❤

فدات بشم اینجوری نگو ...با تقدیر نمیشه جنگید ...الهی خدا به بهترین شکل دلتو شاد کنه ...بخدا دوستم ای ...

وای واقعا؟ خوشابه حالش. من امشب تاحدودی که میتونستم برای هممون دعاکردم باگریه ازخداخواستم شماهامثبت شین

انشالله ولی خوب درکم میکنی چون تا حدودی مثل خودتم اونایی که کلی جنین دارن بازم خیالشون راحته که میتو ...

اره دقیقا من دردتوکامل میفهم حالاتازشم بهم میگن سنی نداری بدترکلی غم میادکه خبر نداری بیشتر از یه40ساله مشکل دارم.

ازخدامیخوام بااولین انتقالت مثبت شی اینبار ازته دلم برات دعامیکنم

اره دقیقا من دردتوکامل میفهم حالاتازشم بهم میگن سنی نداری بدترکلی غم میادکه خبر نداری بیشتر از یه40س ...

منم الان دارم با چشم گریون برات مینویسم همین الان همتون رو دعا کردم خصوصا تو رو مهربون جونم که امروز دلت شکست عزیزم دارم تا جایی که بچه های تاپیک توی ذهنم بودن اسم بردم. انشالله که خدا بهمون کمک کنه میدونم از درون پیر شدی. من تمام موهام سفید شده. قربونت برم دعای قشنگی کردی برام انشالله. انشالله خودتم اون دوتا جنین رو انتقال میدی و میمونه برات خواهری

يا پي آر پي انجام ميدن يا Gcsf براي ضخامت آندومتر. براي پي آرپي فقط نبايد آ اس آ بخوري، تقريبا يه دو ...

همون موقع سونو کردن پزشک به ماما ضخامت آندومتر رو میگفت و یادداشت می‌کرد. این با پی آرپی متفاوت میشه؟ 

مام طبقه دوم خارجي مينويسن ولي طبقه سوم  كلا سينال با hmgميدن

عزیزم من با اینکه ذخیره ام کم بود هم بار اول بهم سینال و هاش ام جی داد

بار دوم النوا رو اضافه کرد

منم تا حالا به جز النوا داروی خارجی نداشتم

عزیزم من با اینکه ذخیره ام کم بود هم بار اول بهم سینال و هاش ام جی داد بار دوم النوا رو اضافه کرد ...

من الان که بار دوم سیکل پیک آپ رو شروع کردم هیچ آمپولی بهم ندادن. ولی بار قبل هر دو رو داشتم. اینبار یک بسته قرص هیدرو بهم جدید دادن نسبت به بار قبل. نکنه تخمک کمتری تشکیل بشه