2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044778 بازدید | 684410 پست
قربونت برم عزیزدلم. من که امشب توفیق ندارم شماها دعا کنید برای منم... یعنی بیخوابم شدید ایشالله پان ...

فدات. ای خواهر کلا ۶ تا تخمک داشتم از کلی جنین خبری نیست ولی بازم مرسی انشالله گلم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرااا خداروچه دیدی منم از6تافولی 9تاتخمک داشتم

انشالله ولی خوب درکم میکنی چون تا حدودی مثل خودتم اونایی که کلی جنین دارن بازم خیالشون راحته که میتونن انتقال بدن و خیلی جلوترن اما ماها سختتره البته نمیگم اونا اذیت نمیشن چرا هر کسی با منفی شدن داغون میشه ولی خب باز راحتتر بلند میشن و شروع میکنن

ممنونم لطف داری میدونم من قاصدخبربدشدم😖😭

فدات بشم اینجوری نگو ...با تقدیر نمیشه جنگید ...الهی خدا به بهترین شکل دلتو شاد کنه ...بخدا دوستم این ماه میخواست بره انتقال بده پریودش عقب افتاده کلی زعفران خورده پریود نشده ...بگو باردار بوده خبر نداشته .. الهی خدا توام اینجوری سورپرایز کنه

زینب جان قرص ویاگرا دکترم داده واسه انتقال الان سرچ کردم دیدم واسه میل جنسی اقایون هست  دلیلشو ...

سلام بانو منم تو سیکل هستم و الان دارم ...درسته که اقایون زیاد استفاده میکنن چون کمک میکنه گردش خون بهتر انجام بگیره تو اندام جنسیشون ولی مخصوص اونها نیست والان برای خونرسانی بهتر به رحمه فک کنم که دادن

پزشک جایگزینش کی بود فامیلیش؟ حتما یه ویزیت برو شهر خودت نشون بده بازم ضرر نداره ولی دقیقا منم قبلش ...

سلام عزیزم ب نظرت منم با طاهری ادامه بدم چون نمیخوام برم پیش طرازی که ب زور بهم سینال بده من دو تا از سیکلام سینال داشتم راضی نبودم اون روز یادمه گفتی طاهری گفته من نگاه نمیکنم چه امپولی توی داروخونه اینجا هست اره؟؟؟

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ ﴿۱﴾

ما [قرآن را] در شب قدر نازل كرديم (۱)

وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ ﴿۲﴾

و از شب قدر چه آگاهت كرد (۲)

لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ ﴿۳﴾

شب قدر از هزار ماه ارجمندتر است (۳)

تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ كُلِّ أَمْرٍ ﴿۴﴾

در آن [شب] فرشتگان با روح به فرمان پروردگارشان براى هر كارى [كه مقرر شده است] فرود آيند (۴)

سَلَامٌ هِيَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ ﴿۵﴾

[آن شب] تا دم صبح صلح و سلام است (۵)

اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَلِّ عٓـلٰىٰ مُحَمَّدٍ وُاّلِ مُحَمَّدٍ وٓعٓجٓلِ فٓرٰجٰهٌٓمّ

التماس دعا دارم از تک تکتون انشالله که هممون به مراد دلمون برسیم خیلیییی برام دعا کنید که خدا یه نور امیدی به زندگیم بده و دله منم بعد اون همه غم و غصه ای که خوردم شاد کنه