2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044819 بازدید | 684412 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخی ای جانم ببخش قربونت برم که منم بهت میگفتم الهی فدای دل شکستت امشب برات دعا میکنم اگه لایق باشم

وای نگوخواهرمنظورم تونبودی که من خودمم خیلی میگم ناخواسته اماکاش نگیم ادم بعدش کلی ضربه میخوره. 

لایق باشم حتما الان فکرکنم فقط یه حدیث کسابتونم بخونم ازدیشب تاالان فقط دوساعت خوابیده بودم سرپام بیهوش میشم

مام دو برابر ابن سيناس قيمتاش ارزش نداره نتيجه يكيه 

جدی عزیزم ولی من احساس میکنم مام بیشتر وقت برات میذاره ولی ابن سینا فقط هر دارویی که داروخونه خودشون داشته باشه رو بهت میده و اصلا براش مهم نیست که آیا روی مریض جواب میده نمیده. گرچه من خودم الان ابن سینام و گفتم اگه زبونم لال نشد برم مام 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
وای نگوخواهرمنظورم تونبودی که من خودمم خیلی میگم ناخواسته اماکاش نگیم ادم بعدش کلی ضربه میخوره.  ...

قربونت برم مهربون جونم. فدای قلب مهربونت بشم انشالله که خیلی زود حاجت روا بشی. برو استراحت کن انشالله که به آرامش برسی 

خانما فردا پانکچر میشم یکی بهم توضیح میده مراحلشو از اول که برم چیکار میکنن؟ قبلش معاینه داخلی یا ...

من امروز پانکچر شدم هنوز زیر دلم و کمرم درد میکنه

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
جدی عزیزم ولی من احساس میکنم مام بیشتر وقت برات میذاره ولی ابن سینا فقط هر دارویی که داروخونه خودشون ...

اينطور نيست من رفتم ابن سينا گفتم گونال نوشتن و از بيرون تهيه كردم ، مام هم بري سينال مي نويسن بايد خودت بگي اگه دلروي خارجي بخاي 

خانما ممنونم بابت جواباتون.تک تک ریپلای نکردم استرس دارم

استرس نداشته باش اتفاقا داشت بارون می اومد رفتم زیر بارون واسه تو هم ویژه دعا کردم که فردا عالی باشه همه چی برات. حالا فردا بیا خبر بده که چی شد 

دوبار... یکبارمشهد... اینبارم تبریز

عزيزم انشالله به زودي نتيجه ميگيري ، ولي ivf مثل پرتاب دارت مي مونه شانسش در بهترين حالت ٣٠-٤٠ درصده با تكرارش بايد شانس را زياد كرد و هر چقدر جنين بيشتر داشته باشي شانس پرتابت بيشتره

اينطور نيست من رفتم ابن سينا گفتم گونال نوشتن و از بيرون تهيه كردم ، مام هم بري سينال مي نويسن بايد ...

واقعا ولی من به طرازی گفتم ولی ننوشت ماماش زنگ زد داروخونه گفت فعلا فقط النوا داریم با سینال اونم همینو نوشت هر چی بهش گفتم من مشکل ندارم میگردم پیدا میکنم اصلا محل نداد. انشالله که انتقال میدی و مامان میشی عزیزم. ولی ویزیت بعدم با دکتر طاهری بودم گفت من مینوشتم برات ولی دیره دیگه نمیدونم چرا اینقد از طرازی تعریف میکنن ولی اصلا اون چیزی نیست که من فکرشو میکردم نمیدونم والا. هر دفعه هم یا دو هفته دو هفته نیستش یا زنگ میزنن میگن با مزشک جایگزین ویزیت بشید. ولی دکتر انصاری نشنیدم تا حالا اینجوری بشه اینم شانس من بود این دکتر طاهری هم که رفتم پیشش خیلی ماه بود خدا خیرش بده

قربونت برم مهربون جونم. فدای قلب مهربونت بشم انشالله که خیلی زود حاجت روا بشی. برو استراحت کن انشالل ...

قربونت برم عزیزدلم. من که امشب توفیق ندارم شماها دعا کنید برای منم... یعنی بیخوابم شدید

ایشالله پانکچرت بخوبی پیش بره وکلی جنین داشته باشی

عزيزم انشالله به زودي نتيجه ميگيري ، ولي ivf مثل پرتاب دارت مي مونه شانسش در بهترين حالت ٣٠-٤٠ درصده ...

وقتیم عین من جنین زیادنداری غم وغصه بیشتره خب. پانکچراول یک جنین بود الانم 4تاکه دوتاش رفتن مونده دوتاش امیدوارم خدااینباردست خالی برنگردونه بحق حضرت باب الحوائج بی دست