2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ممنون انشالله. دیگه هرچی صلاحه اصلا دلم نمیخواد بازفعلابرم انتقال

درکت میکنم گلی منم دی ماه انتقال دادم منفی که شد اینقدر حالم بد شد گفتم فعلا نمیرم.الان کم کم دلم می خواد دوباره برم گذاشتم واسه برج ۴

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
الان فکرمیکردم بمیرم راحت شم ولی بعدگفتم مادرچی؟ دق مرگ میشه...  دنیا ریالی ارزش نداره ازاول ب ...

برا همه اینجور نیست برا ماها دنیا سخت شده 😔

اطرافیان من خداروشکر خیلی شاد هستن هرروز سونو تعیین جنسیت ،غربالگری و.....

من هم .....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امیدم به خداست فقط عزیزم. اونجوری ناامیدم😅 عزیزم جنین هام دو روزه بود اکثر کسایی که شرایط من رو داش ...

الهی که هر چی خیر و صلاحته برات اتفاق بیفته

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مهربون جانم ببین میدونم که الان ارزوی همه ما بچه دار شدنه، شب میخوابیم با فکر بچه، صبح بیدار میشیم ب ...

درسته... شکرخدارو. کاش میشد برم یه جافریادبزنم. وای لعنتی درد زیرشکمم بدترشده. اصلادیگه به علایم لعنتی توجه نکنید من همشوداشتم😢😢😢

درسته... شکرخدارو. کاش میشد برم یه جافریادبزنم. وای لعنتی درد زیرشکمم بدترشده. اصلادیگه به علایم لعن ...

برو داد بزن، کاش همشهری بودیم میومدم دنبالت میرفتیم یه جا تو کوهی جایی هی داد میزدیم

درکت میکنم گلی منم دی ماه انتقال دادم منفی که شد اینقدر حالم بد شد گفتم فعلا نمیرم.الان کم کم دلم می ...

اره میبینی ادم فکرمیکنه بازم بره بازم همین اشه وهمین کاسه.

اصلادلم نمیخواد فکر کنم برای انتقال

درکت میکنم گلی منم دی ماه انتقال دادم منفی که شد اینقدر حالم بد شد گفتم فعلا نمیرم.الان کم کم دلم می ...

سارادلارام جون بزار جنین هات بلاست بشن هچینگ کن بعد انتقال بده. دوروزه انتقال دادی دو بار دیگه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰