2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم خیلی متاسفم خیلی به خدا دارم زار زار گریه میکنم خدا بهت آرامش بده خدا بهت صبر بده تو قوی هستی ...

اخ کاش منم تنها بودم این بغض فرو خواهد رو بیرون میدادم زار زار گریه میکردم. الان مجبورم عادی رفتار کنم برای مادرم

امشب بادل شکستم برای همتون دعا میکنم شماهامثبت بشید انشالله.  کاش مراکز خرید باز بودمیرفتم خری ...

عزیزم الان خرید اینترنتی بهترین گزینه هست، برو اینستاگرام، کلی لباس ببین، کلی هم خرید کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب بادل شکستم برای همتون دعا میکنم شماهامثبت بشید انشالله.  کاش مراکز خرید باز بودمیرفتم خری ...

از لطفت ممنونیم عزیزم الهی ثواب دعاهات  بشه معجزه برای خودت.

ایشالله کرونا کمتر شه و بعدم واکسینه  شیم خریدم میکنیم یکم اینترنتی خرید کن عزیزم اگه خرید خوبت میکنه منم عاشق خریدم این روزا بیشتر نتی میخرم چیزی بخوام.

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم الان خرید اینترنتی بهترین گزینه هست، برو اینستاگرام، کلی لباس ببین، کلی هم خرید کن

باشه عزیزم میگردم. دلم سفرمیخوادبرم رهاکنم خودمو رهاازاین همه درد و نگاههای اطرافیان ودعاهای خشکشونننن نمیخوام اصلادعام کنن

اخ کاش منم تنها بودم این بغض فرو خواهد رو بیرون میدادم زار زار گریه میکردم. الان مجبورم عادی رفتار ک ...

دقیقااا. منم مامان و بابام خونه ما بودن مجبور شدم برا دل اونا کاملا عادی رفتار کنم. فقط موقع خواب یکم گریه کردم. ولی الان شکر می کنم ک بودن وگرنه گریه ام تموم نمیشد که.. باعث شد زودتر اروم بشم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
از لطفت ممنونیم عزیزم الهی ثواب دعاهات  بشه معجزه برای خودت. ایشالله کرونا کمتر شه و بعدم واکس ...

الان فکرمیکردم بمیرم راحت شم ولی بعدگفتم مادرچی؟ دق مرگ میشه... 

دنیا ریالی ارزش نداره ازاول باگریه اومدیم تااخرمون باگریه اس

اخ کاش منم تنها بودم این بغض فرو خواهد رو بیرون میدادم زار زار گریه میکردم. الان مجبورم عادی رفتار ک ...

مهربون جانم ببین میدونم که الان ارزوی همه ما بچه دار شدنه، شب میخوابیم با فکر بچه، صبح بیدار میشیم با فکر بچه، شانس بیاریم شب خواب بچه دار نشدنمون رو نبینیم

ولی یه ذره به جای اینکه منفی فکر کنی، به این فکر کن اگر خدای نکرده خدای نکرده خدا نخواست هر کدوممون بچه دار بشیم، که قطعا به صلاحمونه، فقط به این فکر کن بچه ماییم، که الان برای پدر و مادرمون بعد این همه سال جز اینکه هی غصه مون رو بخورن چیزی نیست، 

باشه عزیزم میگردم. دلم سفرمیخوادبرم رهاکنم خودمو رهاازاین همه درد و نگاههای اطرافیان ودعاهای خشکشونن ...

بببخشید ابجی اگه دعاهای ماهم ناراحتت کرده باشه  . واقعا حواسم نبود   

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره منم خیلیی ناراحت شدم فک میکردم مثبت میشه چقد ناامیدی دختر 

امیدم به خداست فقط عزیزم. اونجوری ناامیدم😅 عزیزم جنین هام دو روزه بود اکثر کسایی که شرایط من رو داشتن منفی شدن. بهمون گفتن امکان داره جنینمون رشد نکنه ضعیف بودن بیشترشون. علایم پریودم دارم گلم. ولی خب انشالله خدا کمک کنه. من خودمو برای منفی آماده کردم عزیزم. آخه مهربون جون کلی علایم داشت و خیلی امیدوار بودیم همه😔

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰