2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
دیگه پیرشدم خدااا. ایشالله ازخدامیخوام شماها حال منوتجربه نکنید

الهی قربونت برم. بخدا ما هم بارها تجربه کردیم این حالو. الهییییییییی ک بحق امشب بحق این شبهای عظیم آخرین باری باشه که این حالو پیدا می کنی و تجربه بعدی گریه شوقتو ببینیم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه حرفیه قربونت برم. بخدا دارم گریه میکنم وسط کلاسم. بزودی زود سرپا میشی دوباره دستتو میگیری ب زانوت ...

گریه نکن خواهری شما بدترنکنیدحالمو😢

توکل بخدا ولی دیگه سرپانشم اصلانمیرم انتقال هرباردلم هزارتیکه میشه. اینبارکه من امیددادم روحیه دادم حرف زدم باهاشون

سن که ملاک نیست مهم شانس وذخیره اس که... بیخیال هرچی شکرخدا

مهربون جون الان همسرم متوجه حالم شدن و گفتم براشون اینجوری شده یکی از دوستان..... 

همسرم حرف قشنگی زدن گفتن تقدیر ماها تو بچه دار شدن این شده باید بازم خداروشکر کنیم برای دردمون  درمونی هست خداروشکر کنیم بیماری ناعلاج دور از جونمون نداریم دردمون فقط انتظاره که ایشالله انتظارامون  کوتاه باشه خداروشکر کنیم که سالمیم  دور از جون نقصی نداریم  بیماری بدی نداریم که دردای شدید داشته باشه و درمونم نداشته باشه.

خدا بهمون چشم گوش پا دست و خیلی چیزهای دیگه داده تا راحت تر زندگی کنیم ببینیم زیبایی هارو و.......

دیدم راست میگن ما بازم باید خدا رو شکر کنیم خیلیا هستن که حسرت یه شب سر گذاشتن رو بالشت  بدون درد بدن رو دارن. خدا در رحمتشو انشالله بزودی به رومون باز میکنه من مطمئنم دیر زود داره ولی.....

در اندک من تویی فراوان یارب..
مهربون جون الان همسرم متوجه حالم شدن و گفتم براشون اینجوری شده یکی از دوستان.....  همسرم حرف ق ...

بله چه حرفهای قشنگ ودرستی زدن چقدر ارامرفتم بااین حرفت... اب روی اتیش بود خداخیرتون بده ایشالله مثبت شی عزیزدلممم ازهمسرت تشکرکن. اره درسته همینکه خانوادمون خودمون سالمیم شکر هرکسی توپیشونیش قسمتی داره ونمیشه جنگیدباهاش

ممنون دیگه زوری خواستن نمیشه

چرا زوری میشه 

منم ذخیرم زیر یکه بعد از سقطی که داشتم دکتر گفت برید دنبال ای وی اف اما همسرم حتی راضی نمیشد ازمایش اسپرم بده ۴ سال خودهش و تمنا که بیاد ازمایش بده من درمان رو شروع کنم میگفت هروقت بخوایم میشه منم میگفتم بابا ذخیره من پایینه زودتر اقدام کنیم تا ازمایش بده و شروع کنیم شد نزدیک ۵ سال پانکچر کردم و دوتا جنین شد یکیش رو انتقال دادم منفی شد الان برای انتقال دومی دارم اماده میشم 

اگر نشه تا هنوز راضیه بلافاصله میرم تو سیکل پانکچر 

چون نمیخوام بعدا پشیمون بشم 

تا خدا چی بخواد 

که همیشه بهترینها رو برامون میخواد

تو هم دوباره شروع میکنی شایدم خدا خودش یه نی نی ناز گذاشت تو دلت و جواب صبرت رو داد

چرا زوری میشه  منم ذخیرم زیر یکه بعد از سقطی که داشتم دکتر گفت برید دنبال ای وی اف اما همسرم ح ...

ممنون توکل بخدا ببینم کی روحیم درست میشه منم انتقال بدم. لامصب تخمدانهام جوری تیرمیکشن دردمیکنن انگارچه خبره. لعنتتتیی

گریه نکن خواهری شما بدترنکنیدحالمو😢 توکل بخدا ولی دیگه سرپانشم اصلانمیرم انتقال هرباردلم هزارتیکه ...

دست ما نیس که آبجی طبیعیه این اشکا. 

مطمئنم بزودی سرپا میشی. مگه میشه پیش امام رضا ع باشی و سرپا نشی. مطمئنم بری خودشون دستتو میگیرن و دوباره سرزنده تر بلند میشی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱