2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684420 پست
ممنون ازهمتون میخوام امشب ازخدابخوایدصبرم بده.  ببخشیدناراحتتون کردم

فدات شم، ما همه یک درد مشترک داریم، دردی که هیچ کس تا تو این مسیر نباشه نمیفهمه، فقط ما میفهمم بغضی که همیشه تو  گلومون هست، خنده هامون از ته دل نیست، ای خدا، خودت به هممون ارامش بده

دیگه به چی اخه؟ حتماخدانمیخواد بقوول ایه 49-50شوری لابدمنم عقیم ونازام

عزیزم این حرفا چیه....توکل به خدا کن حالا تو جوونی.....میفهمم که خیلی سخته  ...برای ارامشت صلوات میفرستم.....من وقتی بتام افت کرد زانوم میلرزید تو خیابون نشستم...همه حال همو میفهمیم....ایشالله که خدا بهت صبر بده ......

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خاشماهارونگهتون داره مهربونای من.  خداانشالله به وروجکت سلامتی بده

عزیزم فقط غصه نخور .بعدا پشیمون میشی که چرا این همه غصه خوردی.خودتو محکم بگیر قوی باش.هنوز خیلی فرصت داری

این چه حرفیه قربونت برم تو یه برگ برنده داری اونم سنته خیلی جا داری فدات شم نباید نا امید بشی خدا بهت آرامش بده برات دعا میکنم عزیزم هر چی بگم شاید آروم نشی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خاشماهارونگهتون داره مهربونای من.  خداانشالله به وروجکت سلامتی بده

مهربون جونم‌ نمیدونم چی بگم که ارومت کنه ، فقط از خدا میخوام بهت صبر و ارامش بده ، دختر قوی هستی کمی استراحت کن و با روحیه قوی تر ادامه بده خدا نتیجه این همه صبر و سختی رو میده 🌹🌹🌹

چه حرفیه قربونت برم. بخدا دارم گریه میکنم وسط کلاسم. بزودی زود سرپا میشی دوباره دستتو میگیری ب زانوت و یا علی میگی و بلند میشی.

حتمااا برو حرم پیش آقا درددلتو بکن تو بغلشون گریه کن هم آروم میشی هم نور امید برمیگرده ب دلت

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزدلم فقط بدون با ناراحتیت ناراحتیم کلی انشاءالله خدا برات جبران میکنه این روزاتو عزیزدلم به بهتری ...

نگران نباش عزیزم من اوکی میشم هرچی صلاحه حتماحکمتی داشته. ناراحت نباشید بخدا من الان فکزشماهام شماهامثبت شیددلم گرم بشه

فدات شم، ما همه یک درد مشترک داریم، دردی که هیچ کس تا تو این مسیر نباشه نمیفهمه، فقط ما میفهمم بغضی ...

پستتو خوندم اشکم در اومد عین حقیقته حرفات  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ببینینید

عزیزم

نمی دونم این جور وقتها چی بگم

دلم خیلی گرفت، 

فقط از خدا می خوام به دلت نگاه کنه و لذت مادر شدنو هر چه زودتر بهت هدیه بده

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
فدات شم، ما همه یک درد مشترک داریم، دردی که هیچ کس تا تو این مسیر نباشه نمیفهمه، فقط ما میفهمم بغضی ...

اره ودقیقا یعنی همه فکرمیکنن شادی خوشحالی ولی ته دلت نمیخنده گریه میکنه به حال زارت. ممنون ازهمتون. ببخشیطخاطرات بدتون رویاداوردم شماهاهرکدم مشکلات دارین منم سربارمشکلات نشم