2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684420 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماهنده جون از مهربون جون خبر داری؟ امروز ازمایش داده؟

عزیزم ببخشید من جواب دادم صبح رفته آزمایش داده جوابشو گفتن ۱بیا بگیر 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دوستان کسی با کیست سینه  میکرو یا ای وی اف کرده..من سینم کیست داره خیلی خیـــــلی میترسم تورو خ ...

من سینه ام فیبروکیستیک هست دوبار تخمک کشی انجام دادم، از دکتر که پرسیدم گفت مشکلی نداره خودمم مشکلی برام بوجود نیومد خداروشکر.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
من سینه ام فیبروکیستیک هست دوبار تخمک کشی انجام دادم، از دکتر که پرسیدم گفت مشکلی نداره خودمم مشکلی ...

خداروشکر.....خیالمو راحت کردین...بیشتر از پانکچر و انتقال و جواب مثبت شدن این سینمه که بهم استرس شده شب و روز ندارم همش فک میکنم اینکارو کنم خدای نکرده سرطان سینه میکیرم کلا دو دلم...

دوستان کسی با کیست سینه  میکرو یا ای وی اف کرده..من سینم کیست داره خیلی خیـــــلی میترسم تورو خ ...

من سینه هام فیبروکیست هست مشکلی نداشتم دوبار میکرو کردم فقط میکروی دوم داروهام بیشتر بود یکمی مثل نزدیکای پریود بود دردش

یا رب العالمین
سلام عزیزدلم توراهم فکرکنم تا10دقیقه دیگه جوابوبگیرم. خودمم دلشوره دارم بمیرم برات بادوقلوهات توروهم ...

خدا نکنه عزیزم. این چه حرفیه

خدایا انشالله مثبتی. چقدر منتظر خبر خوشتم ❤️❤️❤️❤️

سلام عزیزدلم توراهم فکرکنم تا10دقیقه دیگه جوابوبگیرم. خودمم دلشوره دارم بمیرم برات بادوقلوهات توروهم ...

سلام عزیزدلم اول بیا اینجا بگوهااااا انشاءالله به حقِ صاحبِ امشب جوابت مثبته ودوتا نی نی بهت چسبیدن محکم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خدا نکنه عزیزم. این چه حرفیه خدایا انشالله مثبتی. چقدر منتظر خبر خوشتم ❤️❤️❤️❤️

وای خدا کنه رنگم عین میت هاشده زرد ورنگ ورو رفته. 

دعاکن باوروجکای خاله که نشدم سرپاباشم نبازم. ایشالله که میشه😊😘

میشه اسم دکترتونو بگید منم برم....منم ویتامین ای استفاده میکنم

اسم دکترم محمد اشتیانی بود ولی قبلش باید حتما دکتر زنان ویزیت کنه به نظر من چون مرد بود ادم خجالت می کشید بهتره همون کلنیک ابن سینا بری اونجا خانم هستن منم یه بار رفتم دیگه نرفتم پیشش شوهرم اگه بفهمه پیش دکتر مرد رفتم واسه سینه منو میکشه 😂

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷