2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044779 بازدید | 684410 پست
عزیزم فکر مثبت کن بگو مثبت بشه چیکار کنم فکر شاد کردن دل مامانت باش درکت میکنم خیلی سخته ولی همش دست ...

بله درسته والله ته دلم مثبت فکرمیکنم ذوق میکنم بعدش میگم بسه... امضاتوخوندم ازخودم بدم اومدچه بی صبروتحملم من. خداانشالله بزودی بهت فرزندان سالم وصالح عنایت کنه. 

فقط فردا بشه جوابوبگیرم خلاااااص 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخریش امروز صبح زدم عزیزم

مرسی فدات شم انشالله کلی جنین برات تشکیل بشه. میگم شما فقط دو بار سونو شدی؟ 

من یه بار روز ۳ پری یه بار ۸ پری یه بارم ۱۲ پری که باید برم ۱۲ پری روز عمل رو مشخص میکنه. راستی قبلش واسه روز عمل چیزی نگفتن که خودت و همسرت انجام بدید 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
شما گلم جایی میشناسی که دو میل داشته باشه؟ 

عزيزم داروخانه ايساتيس سعادت آباد داره دو ميل ولي قبلش حتما تماس بگير بپرس.

من هيچ جا پيدا نكردم فقط اونجا داشت . 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
بچه ها هر کی میدونه کمکم کنه من همیشه درگیر عفونت زنان هستم دیگه مزمن شده دارو میخورم یه مدت میره دو ...

من ی بار خیلی اذیت بودم بدجور سوزش و... گرفته بودم یکی از دوستام گف چند شب پشت سر هم رو دنبه زردچوبه بریز سطحشو بگیره بعد ببخشید مث نوار بهداشتی بچسبون به اون قسمت تا صبح بخواب. البته من زیرشم نوار بهداشتی گذاشتم ک کثیف کاری نشه. برا من با یه بار رفت. میخواین امتحان بکنین بلکه اثر داشته باشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خواهر خوبی؟ نی نی جان چطوره؟ فردا میرم ازمایش دل تودلم نیست😭😭😭 ازطرفیم دردتیرکشیدن تخمدان د ...

سلام عزیزم خوبم ممنون...نی نی هم الحمدلله خوبه سلام میرسونه😘

آره اتفاقا همش یادم بود که فردا آز داری میدونم دل نگرانی و استرس داری ولی توکلت بخدا و ائمه باشه انشاالله جواب صبر و سختیایی که کشیدی و میگیری...برات آیة الکرسی میخونم عزیزم انشاالله فردا با جواب مثبت بیای و دل ما و خودت و خانوادت رو حسابی شاد کنی بعدشم نوبت ماهنده جونه به امید خدا🙏🙏🙏

بچه ها هر کی میدونه کمکم کنه من همیشه درگیر عفونت زنان هستم دیگه مزمن شده دارو میخورم یه مدت میره دو ...

عزيزم چيزي كه من خودم روي عفونت انگشت پام تجربه كردم، دود عنبرنسارا بهاره بود. نميدونم اطلاعي از خواص دودش براي عفونت داري يا نه. 

اول از همه كه قبل از استفاده هر توصيه اي، راجع بهش تحقيق كن، حتي شده توي گوگل يه سرچ كن. من ايندفعه كه عطاري بودم و متوجه شد از سوالام كه به فكر بچه هستم، گفت اول عفونت رو كنترل كن، گفت يه پارچه يا چادر، توي فضاي باز يا حمام، ميگيري دورت عنبرنسارا دود ميكني، دودش رو ميدي زير چادر.راجع بهش بخون اگه ديدي به كارت مياد استفاده كن. انشاالله نتيجه ميگيري عزيزم. ميگرن مادرشوهرم با همين ٦ ماه خوب شد و سراغش نيومد😄

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
یعنی دنبه چی؟تازه بگیرم؟ 

نمیدونم والا. همون گوشت گرفتنی کنارش که هست ی دونه صاف و صوفشو شستم استفاده کردم. اره قصابی هم بگین میدن. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی عزیزم،پس چرا دکتر من گفت دارو نمیخاد؟فک کنم بهتره یه دکتره دیگه م برم

همینش برام عجیب بود...به نظرم حتما با یه دکتر غدد خوب و کاربلد دیگه هم مشورت کن اون وقت خیالت راحت میشه عزیزجان...