2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
یعنی بدون سابقه ی افت بتا اولین بار که ازمایشاتت رو دید برات سرم نوشت؟ فاکتورای ازمایشت خیلی بالاست ...

من یه بار سقط داشتم ک پوچ بود یه بار افت بتا بار سوم برا سرم نوشت بازم افت بتا داشتم یعنی باید پرنیدیزولون هم میخوردم ک نداد یه بار طبیعی بازم افت بتا، ک دیگه دکتر گفت ۵ هفته قبل هر کاری باید پرنیزولون بخورم ازمایش cd 56و cd16 خیلی بالا هست ک دکتر عارفی گفت هم باید سروم بزنی هم قرص بخوری ، اره پرندیزولون بخور اثر داره من اول از روزی دو تا شروع کردم الان روزی یدونه

ایوول خوب میکنی میگم سرویس چوب هم گرفتی؟ اگه اره چندشد؟  وای برای فردا استرس دارم12ساعت مونده ...

ساعت چند میری عزیزم به نظرت چقدر طول میکشه که جواب اماده بشه

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی قبل از اولین افت بتات، آزمایشاتت رو دید و برات سرم تجویز کرد؟ یا یک بار افت بتا داشتی و بعد ازم ...

اپکا ندادم فک کنم تو ازمایش هام نیست، چی هست؟ من cd56و ۱۶ باید ۵تا ۱۹ باشه برا من ۳۲ هست گفتن خیلییی بالاس جنین پس میزنه، البته الان یه دکتر گفت لوله چپ هم التهاب داره نمیدونم اونم باعث افت بتا میشه یا ن😕

بچه ها هر کی میدونه کمکم کنه من همیشه درگیر عفونت زنان هستم دیگه مزمن شده دارو میخورم یه مدت میره دوباره میاد چیکار کنم کسی بوده ک مشکل منو داشته باشه میترسم دوباره باعث سقط بشه هیچ راهی برام نزاشته این دکترا انگار هیچی حالیشون نیست فقط یه انتی بیوتیک و پماد ک بهم جواب نمیده 😭😭

@داداشمممم ‍ لطفا دوستان دیگه رو شما تک کن من نتونستم مهگلل مامان_صوفی و همه دوستانی که الان حضور ...

مرسی عزیزم چشم مینویسم میزارم کی باید این دو آیه بنویسم بزارم؟ 25ماه رمضان باید این کار بکنم؟؟ 

فدات عزیزم‌ ، سعی کن با برگه زردالو و انجیر و روغن زیتون و مایعات زیاد از یبوست جلوگیری کنی 

من خدا رو شکر خوبم واسه کسی میخواستم فدات بهش گفتم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤