2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان چیکا یه سوال...میگم این انوکسا و پروژسترون.و...این چیزا که مربوط به میکروهستش رو بعدازمثبت شدن ...

عزیزم این بستگی به نظر دکترت داره . ممکنه از ۱۲ هفتگی اگه مشکلی نداشته باشی امپول پروژسترون رو برات قطع کنه و شیاف برات تجویز کنه .انوکسا هم بستگی داره ممکنه اوایل برات قطعش کنه ممکن هم هست تا اخر داشته باشی. بستگی داره به مشکلت و نظر دکتر.

من از اول شیاف داشتم روزی یکی بعد بخاطر لکه بینه اول شد روزی دوتا بعدم سه تا . از ان تی کم کم کمش کرد شیاف رو شد روزی یکی از هفته ۲۶ هفته یه روز درمیون شباف میذارم دکترم گفت قطعش کن اما دید میترسم گفت یه روز درمیون بذار. انوکسا رو هم بخاطر مشکل انعقادیم حالا حالاها دارم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
ممنون فداتشم خدا خودش حافظ دخترگلت باشه, اسمش چیه؟؟ الهی فداش بشم اون لبهای کوچولوش پاهاش😍😍😍 منم ...

الهی که جوابت مثبت باشه 

بیای خبر خوش بهمون بدی 

اسمش دلوین هست

میدونم چقدر الان استرس داری منم این روزا رو‌ گذروندم الهی که حاجت روا بشی

خدایا شکرت 
عزیزم این بستگی به نظر دکترت داره . ممکنه از ۱۲ هفتگی اگه مشکلی نداشته باشی امپول پروژسترون رو برات ...

یا خدا انوکسا رو کجا میزنی؟؟؟بعد بانو پروژسترون رو شیاف میگن یا امپول یا بازم بستگی داره؟؟؟اخه واقعا سخته امپول...باسن براادم نمیمونه که

مامان چیکا یه سوال...میگم این انوکسا و پروژسترون.و...این چیزا که مربوط به میکروهستش رو بعدازمثبت شدن ...

جان دلم عزيزم من ٦ هفته لكه بيني و خون ريزي دلشتم اونكسامو قطع كرد امپول پروژسترون تا هفته ٨ زدم بعدش روزي سه تا شياف شد هفته ي بعدش سه تا شد دوتا عزيزم فردا بايد برم دكتر ببينم اين هفته شيافمو كم ميكنه يا نه

خداياشكرت....❤️ 
لاکسی ژل عالیه اماطبیعی برگه زردالوهروز یک مشت خیس کن صبحهاناشتابخور یعنی عالی عمل میکنه

مرسی عزیزم واسه کسی میخواستم لطف کردی مامان مهربون جونم  

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤