2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
@nazaniin۷۴ @faribakhanoomi ‍  @shadennn ‍  @لی_لا1 ‍  سلام دوستان  خوبی ...

سلام عزیزم مرسی خوبیم خداروشکر شماچطوری پسرت خوبه تونستی شیربدی بهش ...پسرمن شیر خودمو میخوره حال اوضاع روحیمم بدنیس یعنی یکی دومورد بوده که اعصابم بهم ریخت ولی اگه بخوام فکرمو مشغول کنم وگریه کنم کلا شوت میشم واسه همین خودمو زدم به اون راه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله که کاذب نیست. کلک چرا نگفته بودی مامان جون😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

ایشالا عزیزم اخه بیبی خطا داره به خودمم نگفتم هنوز که الکی دلم خوش نشه 

اگه ی بار دیگه خط بیفته اون وقت دیگه باور میکنم 🙄😍😍😍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
انشالله چرا که نه. حتما کلی سیسمونی خوشگل میخری واسه فرشته هات😍😍 عکساشو بزار ما هم ذوق کنیم برای خ ...

ای جانم توام دقیقا مثل منی داوی به منفی فکرمیکنی که یهونبازی منم اونطوریم, خداخودش بهترین ارواح و از برامون. گفتم برای خودمم منفی شه میرم کلی دکوری میخرم برای خونه و... 

خداالرحم الراحمینه, نترس ایشالله 9ماه همینطور موهات هپلی بمونن😂😂

عزیزم منم حس میکنم بارداری 😍😍😍  توکل بخدا ببینیم فردا چنده بتات ایشالا عاالی باشه 😍🤲🤲🤲

ای جانممم مرسی انشااله, توکه مامان شدی رفتههه تبریک میگم بهت ایشالله دوقلوی نازنازی داری

تازه اینقد بی بی منفی دیدم مثبت هم بشه میگم فیلمشه  نمیدونم چرا باز پامیشم میزنم

نگرانی برای همین منونباش که اصلاجرا ندارم گفتم هرموقع مثبت شدم یدونه یادگاری میخرم میزنم😂😂😂

ای جانم توام دقیقا مثل منی داوی به منفی فکرمیکنی که یهونبازی منم اونطوریم, خداخودش بهترین ارواح و از ...

عزیزم تو اصلا به منفی فک نکن شرایط من فرق داره گلم. شما فقط به مثبت فک کن مهربون جون😍😍😍 مادرشدی رفت مهربوووون خااااانم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم تو اصلا به منفی فک نکن شرایط من فرق داره گلم. شما فقط به مثبت فک کن مهربون جون😍😍😍 مادرشدی ر ...

فدای توبشم خواهر ببینم فردا خدا چی رقم میزنه. منم بقول توپاهام یخ میزنن ازاسترس😮

واا کم انرژی منفی بده اح چه فرقی داریم همه ابنجامشکلات داریم چاره چیه بایدبخندیم تازندگی بگذره. من گفتم خدایی ناکرده نشه هرطورشده یه سفر رومیرم

منم خود ایمنی دارم و دو بار افت بتا بخاطره همین قضیه داشتم سروم هم قبل انتقال زدم دو تا ولی باز افت ...

یعنی بدون سابقه ی افت بتا اولین بار که ازمایشاتت رو دید برات سرم نوشت؟

فاکتورای ازمایشت خیلی بالاست؟ 

من توی سیکل انتقالم نهایتا بیست روز برای پرنیزولون وقت دارم. ایمونولوژیست گفت روزی یکی بخور. سه روزه شروع کردم

بنظرت ۲۰ روز خیلی کم نیست؟ دکتر گفت معمولا یک ماه نصفه باید پردنیزولون خورد بشه و ماه انتقال یک عدد کامل

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
فدای توبشم خواهر ببینم فردا خدا چی رقم میزنه. منم بقول توپاهام یخ میزنن ازاسترس😮 واا کم انرژی منفی ...

اه باز گفت نشه. گفتم مادر شدی رفت. انشالله سه تایی یا چهارتایی میرین سفر😍😍😍😍😍 باشه عزیزم پالس انرژی مثبت میدم 🥰🥰🥰

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰