2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
زینبی جون سلام. یه سوال ذوق زدن گاه به گاه تخمدان سمت راست بعد انتقال خطرناکه؟ این درسته که جنین رو ...

ذوق ذوق زدن تخمدان سمت راست به دلیل ذوق کردن و هیجان تخمدانها از انتقال موفق جنینهاست مامان سمر.     

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ذوق ذوق زدن تخمدان سمت راست به دلیل ذوق کردن و هیجان تخمدانها از انتقال موفق جنینهاست مامان سمر. &n ...

ای جانم مرسی عزیزم الهی همینجوری باشه 😂😂

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از اول که رفتم 7تا امپول سینال اف داد 300 واحدی و 3تا ستروتاید که واسه جلوگیری از ازادسازی بود.باردو ...

عزیزم فکر کنم سینافکت یکی از کاربردهاش ازادسازی تخمکه . قبلا یکی همین رو برا ازادسازی بهش داده بودن فکر کنم .حالا باز بذار زینبی جون رو صدا کنم راهنماییت میکنه. @زینبی_بابا    

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
راستش نمی دونم دقیق چطوریه، ولی دیدم که یکی از دوستان برای تخمکهاش از هورمون رشد استفاده کرده بودند ...

عزیزم دکتر زنان من موقع انتقال گفت جنین ها رو در سمت چپ رحم قرار میدیم 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
پس من چیکار کنم؟     گفت ساعت  9  امشب سینافکت بزن بهش اونروز گفتم که برام امپ ...

فردا صبح زنگ بزن پاسخگویی ابن سینا حتما بپرس که آیا این امپول واسه آزاد سازیه یا نه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نامردااااا😶😶😶😶 تنها تنهاااااا🙁🙁🙁 منم ببرین شمااااالللللل😇😇😇

تو بیا با من بریم شیراز خدایی شیرازیا هم مهمون نوازنا میتونید بیاید با هم بریم تا بهتون نشون بدم 😊😊😊

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤