2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
عزيزم حتما حتما تنها كاري كه براتون از دستم برمياد همين دعاست از ته قلبم براتون دعا ميكنم گلم. عزيزم ...

عزیزم برامنم خیلی خیلی دعا کن الان خدا دعاهاتو برآورده میکنه 

من هیچ علائمی ندارم که

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم حتما حتما تنها كاري كه براتون از دستم برمياد همين دعاست از ته قلبم براتون دعا ميكنم گلم. عزيزم ...

انشاءالله که بارداریه خیلی راحت وزایمان به مراتب راحتتر داشته باشی ونی نی هاتو صحبح وسالم بغل بگیری الهی آمین🤲🏻🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
یکشنبه پانکچرمھ

عزيزم جز سينافكت براي امروز بهت امپولي نداده؟ چون يكشنبه پانكچرت هستش مثلا اگر ساعت ٩ صبح پانكچرت هستش امشب بايد ساعت ٩ امپول ازادسازي بزني

تا اونجايي كه من ميدونم سينافكت مانع ازادسازي ميشه شايد بازم اشتباه ميكنم از دوستان بپرس

خداياشكرت....❤️ 
ای جانم خدا حفظ کنه برات جفتشونو  الهی صحیح سالم و به موقع بغلشون کنی با تو دلیات برام دعا کن ل ...

. براي اي وي اف بايد علائم داشته باشيم؟ من سر دخترم تا بي بي چك نذاشتم  وفهميدم مثبتههيچ علائمي نداشتم 

عزیزم چندتا جنین بود چندروزه؟

انشاءالله که بارداریه خیلی راحت وزایمان به مراتب راحتتر داشته باشی ونی نی هاتو صحبح وسالم بغل بگیری ...

معلومه كه دعا ميكنم دوستم اگر لايق باشم😘😘زنده باشي عزيزم انشالله❤️

خداياشكرت....❤️ 
عزيزم جز سينافكت براي امروز بهت امپولي نداده؟ چون يكشنبه پانكچرت هستش مثلا اگر ساعت ٩ صبح پانكچرت هس ...

پس من چیکار کنم؟  

گفت ساعت  9  امشب سینافکت بزن

بهش اونروز گفتم که برام امپول ازادسازی نوشتین گفت اره سینا فکت نوشتم برات

خیلی ازت ممنونم عزیزم سپردم بخدا کاری از دستم که برنمیاد فقط علتها رو نمیدونستم برام سوال شده بود دیشب که خوندم گفته بودن چپ باید درد کنه وگرنه تنها امیدم به خداست توکل بخودش، الهی که خیر ببینی گلم مرسی از جوابت

در اندک من تویی فراوان یارب..
پس من چیکار کنم؟     گفت ساعت  9  امشب سینافکت بزن بهش اونروز گفتم که برام امپ ...

خب پس بهش اعتماد كن گلم احتمالا سينافكت كاراييش اينجوريه مثل پروژسترون كه كسي پريود نميشه عقب ميندازه ميزنه تا پريود بشه از اون طرف هم كسي كه بارداره ميزنه تا جاي ني ني محكم بشه. حتما سينافكت هم دوجور كارايي داره. به دكترت اعتماد كن

خداياشكرت....❤️