2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044809 بازدید | 684412 پست
پیاده روی میری؟؟؟ من فقط نشاسته میخورم. شیرسویا چیه؟

آره عزیزم خیلی که درازکش باشم خوب نیست آروم آروم تو خونه راه میرم که جریان خون به رحم برسه 

شیر سویا هم شیر وسویاس که قاطی کردن باهم تو پاکتای مثلِ شیر معمولی منبعِ پروتئینه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بسلامتی عزیزم انشالله مثبت بشی😍👶👶 و بیشتر از ته دل بخندی من اینجوری شنیدم. خودمم تو فکر بودم ب ...

فدات بشم به دعای خیرت نیاز دارم خیلی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم خیلی که درازکش باشم خوب نیست آروم آروم تو خونه راه میرم که جریان خون به رحم برسه  شی ...

گلم انشالله که مثبت باشی . شیر سویا رو کسایی که مشکل تیروئید دارن نباید بخورن گلم گفتم بگم اگه کسی دید بدونه و نخوره. انشالله بزودی خبر مادرشدنتو بدی

در اندک من تویی فراوان یارب..
درسته عزیزم هرچی خدابخوادقشنگه. من اماده میشم منفیم شدشکرگزارباشم

چقدر انرژی منفی میدی به خودت عزیزدلمممم یکم مثبت فکر کن تو این چندروز خودتو داغون کردی دختر چند سالته؟

فقط بسپر به خودِ خدا عزیزدلم وقتی کامل توکل کنی آروم میشی چون مطمئنی که خدا اون چیزی که صلاحته رقم میزنه من بخدا بیشتر از شما ذوقِ فردا رو دارم همش میگم کاش منم فردا آزمایشم بود انشاءالله میای وخبرِ خوب میدی کلی ذوق میکنیم برات...برا جنینات آیت الکرسی بخون بگو خدایا خودت برام نگهشون دار 

عزيزم ميگن موقع سرمون رو  بالا نگيريم يعني بعد انتقال  سرمون رو  بلند نكني ...

نمیدونم بخدا عزیزم من تاحالا اینو نشنیدم 

فکراي بد نکن عزيزم، من بعد انتقالم، هر روز صبح مثل گربه ،خودمو ميکشيدم بشدت طوريکه رحمم کش ميومد، دس ...

ای جون دلم خداروشکر که مثبت شدی خیلی به دعای خیرت احتیاج دارم حتما یادم کن الان چند هفته ای؟

حالا چه فيلمي ميديدي؟ بگو ماهم ببينيم شاد بشيم😉😉

فیلم ۳ در۴ شبکه ۱ میداد دیشب من این فیلمو خیلی دوست دارم کلی هم میخندم باهاش

گلم انشالله که مثبت باشی . شیر سویا رو کسایی که مشکل تیروئید دارن نباید بخورن گلم گفتم بگم اگه کسی د ...

انشاءالله باهم دیگه مثبت میشیم میایم اینجا میگیم 

عزیزم من خودمم مشکلِ تیروئید دارم قرصشو میخورم یعنی نخورم شیر سویارو؟

انشاءالله باهم دیگه مثبت میشیم میایم اینجا میگیم  عزیزم من خودمم مشکلِ تیروئید دارم قرصشو میخو ...

ایشالله عزیزم ایشالله. 

بله نخور گلم دیگه منم اینجا دوستان گفته بودن که شیرسویا  کسی که تیروئید داره نباید بخوره. نشاسته هم کسی که مستعد یبوسته  نخوره. حالا باز اون یبوستو  میشه یجور رفعش کرد با چیزای دیگه خوردن مثل روغن زیتون یا انجیر خیس خورده ولی شیرسویا بهتره خورده نشه.

در اندک من تویی فراوان یارب..
چقدر انرژی منفی میدی به خودت عزیزدلمممم یکم مثبت فکر کن تو این چندروز خودتو داغون کردی دختر چند سالت ...

انرژی منفی نمیدم تودلم نیستی بفهمی😢😢😢میترسم همش بگم مامان شدم فردامنفی شه نتونم خودمو جمع جورکنم. 

من24سالمه, وای پیرشدم, دعاکن فداتشم خیلی نیازدارم به دعاهاتون. الهی من قربونضون برم هروز5تاایت الکرسی میخونم براشون خدانگهشون داره بازم هرچی صلاحه