2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
یادم نیست فکرکنم از روز10,الانم هی تیرمیکشه ول میکنه بیشترشبهاس. توروزچندی فداتشم؟ الان حس میکنم هی ...

من روز پنجم دیروز عین پریودیام پاهام درد میکرد و زیر دلم فک کنم بخاطر پروژسترونه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
خود دکتر گفت بخوری عزیزم 

عزيزم ببخشيد من جواب ميدم  ماكاويت اف ويتامين هاي گروه ب داره باريشه ماكا  و زينك وسلن پلاس يه مكمل تقويتي  هست كه روش نوشته  واسه بارداري خوبي   دوتا از بچه ها كه دكترشون  طرازي بود براشون تجويز كرده بود ،قرص فرتيل سي ام همه دكتر ها تجويز نميكنن  دوسه تا از بچه ها گفتن خود دكتر تجويز كرده چند تا هم گفتن به دكتر كفتيم بخوريم واسه انتقال گفتن اره خوبه مثل سمر جون وبقيه ، روش نوشته براي رحم  وبارداري خوبه  به خاطر همين واسه انتقال ميخورن ،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم دوشنبه انتقال دادم آخه موقعِ خندیدن شکمم تکون میخوره همش فکرای منفی میاد تو ذهنم 

عزيزم ميگن موقع سرمون رو  بالا نگيريم يعني بعد انتقال  سرمون رو  بلند نكنيم؟

دوستان لطفا یه راهنمایی کنید دکتر اینارو برای پانکچرم تجویز کرده به نظرتون کم نیست داروهام؟ برم ت ...

نه عزیزم اصلا کم نیست منم همین دارو رو داشتم به دکترت اطمینان کن

در اندک من تویی فراوان یارب..
آره عزیزم دوشنبه انتقال دادم آخه موقعِ خندیدن شکمم تکون میخوره همش فکرای منفی میاد تو ذهنم 

فکراي بد نکن عزيزم، من بعد انتقالم، هر روز صبح مثل گربه ،خودمو ميکشيدم بشدت طوريکه رحمم کش ميومد، دست خودم نبود اصلا، مثبت هم شدم.

من همچین ازمایشی نداذم عزیزم روز دوم هم قرار نیست برم داروهارو بهم داده گفته روز نهم بیا برای سونو ...

عزیزم مگه شما رو یکبار دکترت همون روز که رفتی مطب سونو نکرده؟ خوب طبق همون سونو بهت دارو داده. منم دکترم خانم دکتر علیرضایی دقیقا همینجوری دارو داده بود بهم و خداروشکر 17تا تخمک داشتم سیستم مام اینجوریه روزی که میری همونموقع سونو میکنن و داروهاتو میدن و میگن از روز اول پریودت هر وقت شدی استفاده کن.

گلم هیچوقت داروهاتو مقایسه نکن هر دارو طبق بدن اون شخص تجویز میشه و طبق صلاح وید دکترش مقایسه کار درستی نیست  بنظرم ولی منم دقیقا عین شما دارو داشتم دوتا پودر زیادم هست نگران نباش نهم پریودم که بری دکتر اگه لازم باشه باز بهت دارو میده طبق سونویی که همون روز میکنه که بمن دیگه مثلا دارویی نداد و فقط آمپول مهار کردن تخمک رو داد که آزاد نشن. 

ای جان الهی خدا کنه خدا کنه... یعنی اون روز میرسه؟

سلام

یه سوال درمورد ازمایشای ایمنی و انعقادی دارم

شما تست آپکا (APCA) رو دادین؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
فکراي بد نکن عزيزم، من بعد انتقالم، هر روز صبح مثل گربه ،خودمو ميکشيدم بشدت طوريکه رحمم کش ميومد، دس ...

ااا منم همش خودمو میکشم هی هم یادم میفته میترسم بسکه بخاطر آمپولا و داروها بدنمون احساس خستگی داره 😅

ایشالله خدا نی نیتو حفظ کنه عزیزم برات.

سلام.منم بوشهری هستم ولی پیش رستمی میرم شنبه روز۱۲پریودیم هس گفتن برم براسونو یعنی برام دارو شروع ...

سلام گلم، انشاءالله به زودی حاجت روا شی و دامنت سبز شه، من مرکز سیروس رستمی میرم ولی دکترم سارا فلاحی هست، اتفاقا منم دیدم تو برگه زده بود برای انتقال 12 سیکل بیاید، ولی از دکتر خودم فلاحی که پرسیدم 12 ام بیام گفت نه دوم یا سوم پریودی بیا دارو میدم اگه ضخامتت خوب باشه همون دوره پریود برات انتقال میدم، ولی اینجا بودن کسانی که خود رستمی دکترشون بوده ازشون پرسیدم دوره انتقال چطوری بوده گفتن سیکلمون لانگ بوده یعنی یه سیکل ال دی می خوردن و 21 سیکل اگه اشتباه نکنم آمپول سینافکت می زدن بعد که باز پریود می شدن دوم یا سوم پریود دکتر براشون استرادیول رو شروع می کرده، میگم شنبه رفتی اونجا بی زحمت میای برام بگی که دکتر چی بهت گفت و چه دارویی بهت داد؟منم انشاءالله اگه pgd جنینا تمام شه خرداد ماه انتقال دارم.  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام.منم بوشهری هستم ولی پیش رستمی میرم شنبه روز۱۲پریودیم هس گفتن برم براسونو یعنی برام دارو شروع ...

عزیزم درخواست دوستی دادم میشه قبول کنی.

دوستان لطفا یه راهنمایی کنید دکتر اینارو برای پانکچرم تجویز کرده به نظرتون کم نیست داروهام؟ برم ت ...

نه عزیزم کم نیس برای منم همینا بود بعلاوه اورگالوتران، اورگالوتران برات ننوشته؟ جلوگیری از آزادسازی تخمک می کنه