2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044783 بازدید | 684410 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بانو مثل مریضاتشک و پتو و بالش پهن کرذین وسط خونه و دراز همش یا معمولی؟؟چطوریاس اصلا    

سه روز اول استراحت بودم ینی کارای خونه رو نمیکردم نه اینکه زیر پتو بودم همش 😅 انقاقا بیشتر نشسته جلو تلویزیون بودم از شنبه هم باید برم سرکار 🙄

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
اخه اصلا اندازه نگرفته من فقط یه بار سونو شدم.  اصلا حرفی از ذخیره ی تخمدان نزد دکترم

عزیزم با ازمایش روز دوم پریودی مشخص میشه. تجویز دارو با آزمایش ذخیره ی تخمدان و تعداد فولیکول تو سونوی اول هست

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم با ازمایش روز دوم پریودی مشخص میشه. تجویز دارو با آزمایش ذخیره ی تخمدان و تعداد فولیکول تو سون ...

عههههه

خب وقتی من اصلا سونوی روز دوم نداشتم چطور فهمیدن ذخیرم بالاست که داروی کم برام تجویز کردن 

🤔😫

چقدر خوب بوده عددش بین ۱۵ و ۲۰ باشه نرماله و دیگه به لنفوسیت نیاز نمیشه کدوم مرکزی؟ پس دکترت برای ...

واقعا؟ من فکر میکردم باید 30 باشه. دکتر هم ک از ماماش پرسید ی جوری شدم همش میگم نکنه سهل انگاری کرده باشه.

من تبریزم. جهاد دانشگاهی میرم. ظاهرا این طوریه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عههههه خب وقتی من اصلا سونوی روز دوم نداشتم چطور فهمیدن ذخیرم بالاست که داروی کم برام تجویز کردن&nb ...

نه عزیزم یک ازمایش هست به نام amh که کنار تمام آزمایشات اولیه روز دوم پریود قبلا انجام دادی احتمالا و اینکه وقتی وارد سیکل میشی روز دوم پریود میری برای سونو نگاه میکنن چند تا فولیکول داری بهت آمپول و دارو میدن. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم ان شاء الله با ای یو ای به خواسته قلبیت میرسی وکار به انتقال نمیرسه .بعدشم کی گفته گرید b بی ک ...

من خودمم با جنین بلاست دو بار افت بتا داشتم الان فقط b مونده برام خیلی ناراحتم لوله چپ هم ک میگن هیدرو نمیدونم به کی اطمینان کنم چیکار کنم

منم دقیقا مثل شمام فقط میخوام گریه کنم بچم زردی داره به زور شیر میخوره وزنش اومده پایین  خیلی ...

سلام عزیزم تبریک میگم بهت . انشالا خوش قدم باشه براتون . بابت زردی نگران نباش همه بچه ها دارن . من که شیرخشک میدم بهش چاره ای نیست . اون حالتم کاملا درک میکنم

واقعا؟ من فکر میکردم باید 30 باشه. دکتر هم ک از ماماش پرسید ی جوری شدم همش میگم نکنه سهل انگاری کرده ...

آره دکتر ازمایشگاه که لنفوسیت تراپی انجام میده اینو بهم گفت.

نگران نباش انشالله باردار میشی ب زودیه زود👶👶❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
جدی میگی؟چه جوری عزیزم از همون اولش خودت زدی؟

آره من قبل اینکه داروهای پانکچر و شروع کنم شروع کردم به یادگیری از توی یوتیوب و گوگل هرچی فیلم تزریق آمپول بود و نگاه کردم دیگه همشون و خودم زدم چه توی شکم و بازو و چه با.سن...البته اون اوایل جلو آینه وایمیستادم و به با.سنم تزریق میکردم ولی بعد چند وقت دراز میکشیدم و تزریق میکردم اتفاقا اینطوری راحت تر هم بود برام...

من بادکش رحم و تخمدان رو هم از فیلمای تو گوگل برای قبل انتقال یاد گرفتم...