2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044749 بازدید | 684407 پست
مطمئنم اون مامای کناری رو عوض کرده بودن کلا گیج میزد داروم رو اشتباه نوشته بود دوباره تماس گرفتن برگ ...

ای بابا

اتفاقا میخاستم بگم برای فرتیل اید ک بهت داده دفعه بعد ک دیدیش بهش بگو و شاکی شو

ک الان میگی دعوا کردی

عجب بی مسئولیت و ریلکس بوده

کار درستی کردی باید همینکارو کنی ک از این ب بعد حساب کار دستشون بیاد

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا اتفاقا میخاستم بگم برای فرتیل اید ک بهت داده دفعه بعد ک دیدیش بهش بگو و شاکی شو ک الان میگ ...

اره چنان سر من داد میزد بهش گفتم با من درست صحبت کن حیف دکتر انصاری پور خود دکتر رو خیلی دوست دارم ولی مامای جدید خیلی بیشعوره 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام عزیزم خوبین؟ من دو شنبه انتقال دادم همون موقع انتقال بهم گفتن ترشح داخل واژنت زیاده. بعد از انت ...

سلام عزیزم منم دوشنبه انتقال داشتم باهمیم شما استراحتت درچه حدیه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها الان داشتم فیلم میدیدم خیلی خندیدم از جون ودل میگم ضرر نداره؟

من همش فکر میکنم هرکاری بکنم امکان داره اتفاقی بیفته

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مرسي عزيزم بعد شياف رو كي ميذاري؟

عزیزم من شیاف ندارم فقط بهم یه آمپول روزانه داده با استرادیول 

اره چنان سر من داد میزد بهش گفتم با من درست صحبت کن حیف دکتر انصاری پور خود دکتر رو خیلی دوست دارم و ...

با این رفتارا احتمالا بعد از مدتی عوضش میکنن

برا منم پیش اومده کلا بعضیا خیلی گستاخن

و روز آدمو خراب میکنن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچه ها الان داشتم فیلم میدیدم خیلی خندیدم از جون ودل میگم ضرر نداره؟ من همش فکر میکنم هرکاری بکنم ا ...

انتقال دادی؟

اتفاقا شنیدم خوشحالی و خندیدن بعد از انتقال خیلی خوبه

بعضیا فیلم کمدی یا استندآپ کمدی توی این دوران زیاد میبینن

سلام عزیزم منم دوشنبه انتقال داشتم باهمیم شما استراحتت درچه حدیه؟

سلام عزیزم. تا دیروز فقط واسه دستشویی بلند شدم از امروز دیگه کارای سبکمو انجام میدم. شما چی؟ چیا میخوری؟

انتقال دادی؟ اتفاقا شنیدم خوشحالی و خندیدن بعد از انتقال خیلی خوبه بعضیا فیلم کمدی یا استندآپ کمدی ...

آره عزیزم دوشنبه انتقال دادم آخه موقعِ خندیدن شکمم تکون میخوره همش فکرای منفی میاد تو ذهنم 

دوستان لطفا یه راهنمایی کنید

دکتر اینارو برای پانکچرم تجویز کرده

به نظرتون کم نیست داروهام؟

برم تخمک برام تشکیل نشده باشه باید یقیه کیو بگیرم اخه! 

نوشته امپول hmg کارما دو پودر با اب

امپول سینال اف 24 واحد

من تا حالا استفاده نکردم نمی دونم چجوریه

اینارو هر روز باید بزنم تا روز نهم

کمه واقعا؟😔

سلام عزیزم. تا دیروز فقط واسه دستشویی بلند شدم از امروز دیگه کارای سبکمو انجام میدم. شما چی؟ چیا میخ ...

منم همینطور اکثرا درازکشم برا دستشویی وپیاده روی ونماز واین چیزا بلند میشم نشستن بنظرت ضرر داره یانه؟

خوردنی هم نشاسته هرروز میخورم شیر سویا میخورم هرروز وعده هامم سرجاشه 

البته من یه سری چیزای دیگه هم میخورم چون خانمِ دوست شوهرم انتقال انجام داده بود مثبت شده بود اون توصیه کرده گفته خوبه بخوره خانمت