2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044751 بازدید | 684408 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جز بنده های برگزیده خدایی حنا جون من از ده روز قبل با ساز و دهل اعلام وجود میکنه 😅

البته به قول همسرم پريود  مغزي هم  شروع ميشه تو اون أيام عصبي ميشم به شدت به همه چي گير ميدم

بانو شما فیلم اموزشی ندارین که برام بفرستین خودم گشتم ولی فارسی پیدا نکردم ...یه سوال دیگه حتما باید ...

نه والا ندارم 

تو گوگل بزن فیلم آموزش تزریق آمپول عضلانی 

میگن باسن رو به چهار قسمت تقسیم کنی یک چهارم بالا بیرون باید بزنی 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
وای نه علامت اصلی لانه گزینیه عزیزم‌. جنین ها کاملا در کنار تخمدان چپ انتقال داده میشه و دردش یعنی ل ...

ماهنده جون برا همه میذارن سمت چپ ؟ 

پس اینکه میگن دکتر با سونو بهترین جای رحم میذاره چی  

ماهنده جون برا همه میذارن سمت چپ ؟  پس اینکه میگن دکتر با سونو بهترین جای رحم میذاره چی  

اره عزیزم دکترم که داشت توضیح میداد واسه خانومه کناریش که متوجه نشدم رزیدنته یا ماما گفت سمت چپ میزاریم. خب بهترین قسمت سمت چپ میزارن عزیزم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
اره عزیزم دکترم که داشت توضیح میداد واسه خانومه کناریش که متوجه نشدم رزیدنته یا ماما گفت سمت چپ میزا ...

ینی همه جنینا سمت چپ رحمن؟ 

حالا داری میگی چه گیری داده ها 😂

سلام عریزم خوبیم شکر خدا پسرم کولیک داره شبا از ساعت ۱۰تا۱۲حسابی گریه میکنه براش کولیکید گرفتم دیشب ...

من که اصلا شیر نداشتم از روز سوم بعد از زایمانم روزی حداکثر ۳۵ تا ۴۰ سی سی به زور میدوشیدم . خیلی دوست داشتم پسرم شیر خودمو بخوره ولی متاسفانه نشد و اصلا فکرشم نمیکردم که همچین موردی پیش بیاد . بیخوابی که دیگه نگو اصلا تمام وجودم درد مبکنه . از لحاظ روحی هم خیلی بهم ریخته ام . فکر کنم افسردگی بعد از زایمان گرفتم . احساس ناتوانی دارم و دوست دادم ساعتها گریه کنم فقط

سلام عزیزم خوبیم شکر. خودت خوبی؟ گل پسرت خوبه؟ پسر من ترکیبی میخوره، هم رفلاکس داره هم کولیک. حال رو ...

سلام عزیزم . شکر خدا خوبیم . برای کولیک چیکار میکنید ؟ علائمش چیه ؟ پسرم شیر میخوره اذیت میشه و تا آروغ بزنه گریه میکنه چون دلپیچه شدید میگیره . من از اینکه شیر ندارم و نمیخوره خیلی ناراحتم اصلا فکرشو نمیکردم اینجوری بشه

انشالله ، امروز اینقدر درد تخمدان چپ کلافه ام کرده بود به همسرم گفتم اماده پریودی باش 😁

اي خدا  همسرت چرااماده باشه عزيزم  به خدا اونا از دست اين استرس هاي ما واقعا  چي ميكشن حالا ما  بعضي  هامون تو خونه ايم اونا بيرون كار ميكنن  استرس كار بيرون از يه طرف ما با اين حرفا كلي بهشون استرس وارد ميكنيم من فك ميكنم تو اين راه مردا بيشتر از ما گناه دارن 

عزیزم دکتر شما طاهری بود ؟؟؟  میشه بگید امپول چیا بهتون داد و چند تا تخمک دارید

بلھ.7تا سینال 300 روزی یک قلم زدم.دقیق یادم نیس 15تا فکرکنم.الانم منوتروپین 4تاپودر دوتا اب.میشه سه تا امپول

چیزای گرم خوردین چیا خوردین مثبت شدین 

همه چی خوردم فقط گرمیجات قاعده آورنخوردم. تغذیه م مثل دفعه های قبل بود سوپ قلم و پای مرغ ماکارونی لوبیا پلو .ماهیچه . ژله آب انار میوه جات . کلا تغذیه ام مثل دفعه های قبل بود.چیزی اضافه تر یا کمتر نداشتم . بنظرم تغذیه زیاد تاثیر نداره مرکز ما که بهمون گفت عادی باشین مثل زندگی هر روزتون

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت