2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
بچه ها به دادم‌ برسید رفتم سونوگرافی هشت هفته و‌پنج‌ روزه هستم گفت محل قرار گیری جنین خیلی نزدیک‌ ...

عزیزم اول که مبارکه مامان شدنت بعدم استرسو  از خودت دور کن الهی که بحق پنج تن اینسری که میری سونو شرایطت عالی شده برات حمد میخونم الان.

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اول که مبارکه مامان شدنت بعدم استرسو  از خودت دور کن الهی که بحق پنج تن اینسری که میری سو ...

محتاجم‌ به دعاتون😭

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@
يعني نميشه امپول مثلا ساعت ١ ظهر باشه اخه من يكي بهش كفتم بياد بزنه كفت ساعت ١ تا ٢ ميتونم بيام

نمیدونم والا عزیزم ولی فک کنم بشه از اون ور شیافتم ساعت دوازده یک بزار. از شما پرستار چقد میگیرن بیان بزنن؟

برا انتقال هپاتیت و ایدز رو باید ازمایش بدی. بهم گفتن اینبار ک اومدی بیار. اعتبارش ۶ ماهه

مرسی عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خودتون  اشپزي ميكنين ديكه ؟

نه همسرم خونه هستن این چند روز اولو .ایشون آشپزی میکنن من فقط اگه لازم باشه بهشون یاد میدم چکار کنن بعد سه چهار  روز اولم انشالله خودم کم کم آشپزی میکنم

نمیدونم والا عزیزم ولی فک کنم بشه از اون ور شیافتم ساعت دوازده یک بزار. از شما پرستار چقد میگیرن بیا ...

منشي  متخصص داخلي بودشانسي باهاش اشنا شدم رفتم دكتر ديدم تزريقات هم انجام ميده  صبح ها البته پيش متخصص بوست كار ميكنه گفت  وقت ازادم ١ تا ٢ميام ١٥ تومن ازت ميگيرم البته اكه دكترم قبول كنه ساعت  ١ باشه امپول  وكرنه بكم برستار بيشتر ميگيرن

مرسی عزیزم

من  بايد خودم يه روز قبل انتقال واسه ٢ روز غذا درست كنم همسرم فوقش يه روز خونه باشه بهش مرخصي نميدن، درحد غذا گرم كردن كه روز هاي دوم وسوم مشكلي نداره كار انجام بدم ؟

کی این دارو رو بهت معرفی کرده دوست جونم؟😊

اینو یکی از بچه های همین جا دکتر انصاری پور براش نوشته بود منم تحقیق کردم دیدم خیلی ها ازش نتیجه گرفتن 🌷

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
منشي  متخصص داخلي بودشانسي باهاش اشنا شدم رفتم دكتر ديدم تزريقات هم انجام ميده  صبح ...

چقد عالی خودت بری درمانگاه ده تومن میگیرن .

من یه خانم هست خود همسرم میرن دنبالشون میارن ک میبرن پنجاه میگیرن و روزایی که همسرم سرکارن باید اگه بخوام کسی بیاد هشتاد و پنج درمانگاه گفت میفرسته 

فرتيل سي ام خوبه واسه انتقال فرتي بيوتيك فك كنم وايه تخمك كشي ميدن براي كيفيت تخمك، چون اينجا ي ...

اره نمی دونم چرا دکتر به من گفت فرتیل اید بخور اخه شنیدم واسه قبل تخمک کشی میدن 

عزیزم به من دکتر انصاریپور فرتی بیوتیک داد

اهان شمابودی عزیزم دکتر برای قبل انتقال داده یا برای پانکچر خودتون پیشنهاد دادید یا خودش نوشت اخه به من می گفت نمی خواد مکمل بخوری بعد دیگه خودم اصرار کردم گفت گفت فرتیل اید بخور