2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
نمی دونم دکتر من گفت تاثیری نداره و برام تجویز نکرد  ☹️ اما بچه های اینجا خوردن و میگن اثرگذا ...

مام رفتي عزيزم منم تجويز نكرد كيفيت خوب نبود زياد بعدا متوجه شدم بايد ميخوردم حون خيلي از بجه ها با مكمل بهتر شدن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من می ترسم که بدم شوهرم بزنه تا حالا این کارو نکرده 😭😭😭 اصلا هم دلم نمی خواد برم بیرون تازه می ...

بنظرم بدی بزنه هم راحت تره برات هم اینکه بیرون الودست 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
مياد حتما 

نميشه نياد اينا سيكل رو به خاطر اون تنظيم كردن واكسن هم زده چرا نياد البته ميگن دوماه يه بار مياد واسه انتقال خرداد نمياد تير مياد كلا ديكه رفت فقط دوماه يه بار ٧ روز واسه انتقال هست

عزيزم كاش از بجه ها هم بپرسي حون من واسه پانكچر مكمل نخوردم بعدا بجه ها وپروانه جون گفتن اوابوست خوب ...

اره منم میرم میخرم شما ماکاویت اف هم می خورین 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
بنظرم بدی بزنه هم راحت تره برات هم اینکه بیرون الودست 

پشمالو جان دکتر واسه قبل انتقال به شما چه مکمل های داده دکترتون کی بود 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
راستي عزيزم دكتر منتظري واسه انتقال  گفت چه مكملي بخر؟

فقط پرسید چی میخوری، منم گفتم فرتیل سی ام و اکتی ناتال میخورم، گفت خوبه ادامه بده

البته من هر روز اکتی ناتال نمیخورم، فرتیل هم فعلا روزی یکی میخورم

مام رفتي عزيزم منم تجويز نكرد كيفيت خوب نبود زياد بعدا متوجه شدم بايد ميخوردم حون خيلي از بجه ها با ...

جدیییی؟

اره مام میرم

اخه هر کسی یه چیزی میگه بخور

نمی دونم چی بخورم. فرتیل سی ام. فرتیل بیوتیک. فرتیل اید. اووبوست

من سه ماه فرصت دارم برای پانکچر

کدومشو بخورم به نظرتون؟

شما در چه حالی هستین؟ انتقال دادین؟

جدیییی؟ اره مام میرم اخه هر کسی یه چیزی میگه بخور نمی دونم چی بخورم. فرتیل سی ام. فرتیل بیوتیک. ف ...

عزیزم قبل پانکچر اووبوست، فرتیل اید و فرتی بیوتیک و رویال ژلی خوبه

البته مثلا ترکیبات فرتی بیوتیک و اووبوست شبیه همه تقریبا، یعنی همشو با هم لازم نیست بخوری

پشمالو جان دکتر واسه قبل انتقال به شما چه مکمل های داده دکترتون کی بود  

ماكاويت اف خريدم 30 تا ، البته تا قبل انتقال بايدبخوري بعدش نخوري، فرتي بيوتيك ميواينوسيتول داره املاش رو خوب ننوشتم واسه كيفيت تخمك  خوبه