2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
بچه ها تو سيكل انتقال كپسول رويال ژلي ميخورين الان نكه كردم نوشته با داروهاي ضد انعقاد خون تداخل دار ...

عزیزم میگن نخوری بهتره چون ممکنه ایجاد حساسیت کنه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آز ایمنیم نرمال بود  ولی دوتا انتقال منفی داشتم با اینکه شرایط رحمم اوکی بود و جنینامم بلاست ک ...

همچنین شما انشاالله اینسری حتما نتیجه میگیری پرندیزولون خیلی برا انتقال خوبه حیف ک تو دو سری انتقالم بهم ندادن وگرنه شاید افت نمیکرد

عزیز دلمممم..پیامتو ک خوندم دلممم لرزید اشک تو چشمام جمع شددددد باتمام وجودم..از ته دلممممم..با زب ...

فدات شم عزیزم ، خیلی محبت داری ❤️ انشالله قسمت خودت

حتما این دعاها به خودت برمیگرده عزیزم 💕

ببخشید من نمیخواستم ناراحتتون کنم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
منم همینطورم مامان سوفی شبا همش دارم کابوس میبینم  صب با تپش قلب از خواب پاشدم نماز خوندم یکم ...

به چیزهای منفی فکر نکن عزیزم

البته میدونم دست خودت نیست و این فکرها میان تو ذهن آدم

انشالله همه چیز عالی پیش میره برات ❤️

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
چرا ؟ بقيه را انتقال داديد يا جنين كم براتون تشكيل شده؟

عزیزم شما پودر فرتی بیوتیک واسه قبل انتقال می خوردی یا با کسی دیگه ای اشتباه گرفتم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
وای توروخدا اینجوری نگو از دیروز پیاماتو میخونم قلبم درد میگیره عزیز دلم مخصوص تو دعاهام هستی ازین ...

😭😭😭

حتما اون روزها رو میبینی عزیزم حتما

ببخشید که ناراحتت کردم...

فقط ماها درد همدیگه رو میفهمیم

انشالله بزودی نتیجه همه این سختیها رو میگیری ❤️

مرسی برای دعاهات ❤️❤️❤️

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیزم  والا مشایخی از این تیپ نازها داره، ولی شما هم واسه اینکه حساس نشه بعدا یه بهونه بت ...

اصلا دلم نمیخواد کنسل کنم ممکنه بخاطر شرایط ایمنی بدنم مجبور بشم. دکتر ایمونولوژیستم مسافرته با دستیارش ویزیت شدم. دستیارش برا بیمارای انتقال و باردار ک اورژانسی هستن از طریق واتساپ با دکتر درارتباطه

بهم گفت چون بار اوله ک میخای انتقال بدی فقط پردنیزولون بخور و سرم آی وی آی جی لازم نداری بخاطر اینکه ممکنه خود سرم حساسیت بده و ای وی اف رو مختل کنه. منتها باید از دو ماه قبل از انتقال پردنیزولون میخوردی. گفتم اخه دکتر دفعه قبل بهم اسپرین داد ولی نگفت پردنیزولون بخورم فقط گفت یک ماه ب انتقال جواب ازمایشات ایمنی و انعقادی رو بیار. 

خلاصه بهش گفتم الان فقط بیست روز تا انتقال فرصت دارم و اگه میبینی مصرف پردنیزولون بیست روز کافی نیست این ماه برا انتقال نرم. گفت نه بیست روز هم خوبه کافیه.

همزمان با ازمایشات ایمنی دکتر برام تست آپکا (APCA) هم نوشته بود ک رویان اینو انجام نداد و گفت نمی دونیم چی هست. دستیار دکتر امروز بهم گفت این تست خیلی مهمه و خودت و همسرت انجام بدید حتما جوابش رو بیارید. ازش خواستم یکمی درموردش برام توضیح بده گفت اگه عددش پایین باشه باعث میشه انتقالت منفی بشه. منم همون ازمایشگاهی ک خودش معرفی کرد سریع ازمایش دادم و ازشون خواستم برام جوابشو واتساپ کنن. تا اینکه خود دکتر ازمایشگاه شخصا بهم زنگ زد و عددش رو گفت. گفت عددت ۱۰ هیت ولی بهتره بین ۱۵ تا ۲۰ باشه. گفت با دو جلسه لنفوسیت تراپی عددش درست میشه. بهش گفتم فقط بیست روز حدودا فرصت دارم گفت باید ببینی نظر دکتر چیه ولی نهایتا چون وقت نیست یه بار لنفوسیت تراپی میشی و یا برات آی وی آی جی باید تزریق کنن.

حالا این سرم ک گیر نمیاد

شنبه باید برم دوباره پیش دستیار دکتر ببینم چ درمانی درنظر دارن

دکتر ایمونولوژیستم توی زمینه سقط و آی وی اف خیلی خیلی قدر و سرشناسه. فکر کن از تهران بیمار داره.

خیلی این روزا بهم ریخته و سردرگمم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
قربونت منم خوبم نه منظورم آزمایشات دیگه مثل تیرویید و این چیزهاست یا کم خونی ؟

همون اولین ویزیت بعد از تشکیل پرونده همه ازمایسات رو برام نوشتن

تیروئید و پاپ اسمیر و ازمایشات خون و هیستروسونوگرافی و بعدشم ک ذخیره تخمدان

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
همون اولین ویزیت بعد از تشکیل پرونده همه ازمایسات رو برام نوشتن تیروئید و پاپ اسمیر و ازمایشات خون ...

آهان مرسی عزیزم ،من فکر کردم قبل از انتقال آزمایش باید بدیم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آهان مرسی عزیزم ،من فکر کردم قبل از انتقال آزمایش باید بدیم

برا انتقال هپاتیت و ایدز رو باید ازمایش بدی. بهم گفتن اینبار ک اومدی بیار. اعتبارش ۶ ماهه

بچه ها میخوام نذر کنم تخمک اهدا کنم اگه مادر شدم. کسی میدونه میتونم یا نه؟ 

خیلی سخته فدات شم، یه نذر دیگه کن

بعدش هم اهدا کننده ها با واسطه ها در ارتباطن و شما نذر هم کرده باشی بهرحال واسطه ها پولش رو میگیرن از مردمی که تخمک اهدایی میخوان

آخه اهدا کننده خیلی زیاده گلم

بعضیا نذر میکنند جنینهای اضافه شون رو اهدا میکنند

خدایا شکرت 🙏🏻❤️