2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
هفته 11 ای درسته؟ ببین من تا آخر 3 ماه فکر کنم 2-3 کیلو اضافه کرده بودم.بعد ماه 4-6 حدود 7 کیلو اضاف ...

اره گلم من از اضافه وزن وحشت دارم چون خيلي زحمت كشيدم تا تونستم ٤٠ كيلو كم كنم تا به وزن اصليم برسم همش ميترسم نكنه اون ٤٠ كيلو دوباره برگرده🤕🤕🤕🤕

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انتقال داري؟ براي ضخامت رحم پس چي داده عزيزم؟

نه عزیزم

من قراره تیر ماه برم برای میکرو

فقط سه تا امپول داد گفت از روز اول پریودی استفاده کن و روز نهم بیا برای سونو

استرادیول ندارم. نمی دونم چرا 🤔

اره گلم من از اضافه وزن وحشت دارم چون خيلي زحمت كشيدم تا تونستم ٤٠ كيلو كم كنم تا به وزن اصليم برسم ...

ببین تو سایت ها سرچ کنی میگن دو سه هفته بعد زایمان دوقلوها حدود 13 کیلو وزن کم میشه. نگران نباش انقد بعدش کار هست که نخوای هم وزنت کم میشه   

من یه مشکل عجیب پیدا کردم!!! ببخشید باس.نم به طرز عجیبی تیره شده. انگار رفتم سولاریوم    شماها نشدید اینجوری؟؟

نه عزیزم من قراره تیر ماه برم برای میکرو فقط سه تا امپول داد گفت از روز اول پریودی استفاده کن و رو ...

عزيزم استراديول رو از سيكل انتقال شروع ميكنن براي بالا بردن ضخامت رحم تا روز انتقال. شما فعلا مرحله اوليه هستيد كه تخمك كشي هستش به اميد خدا بعداز اين ميريد براي انتقال اگر انتقال فريز داشته باشيد بايد استراديول رو شروع كنيد.

خداياشكرت....❤️ 
غصه نخور عزیزم حتما الان مامان هستی تو سنی نداری، به ذخیره هم توجه نکن خبلیها با ذخیره یک کلی تخم ...

وای توروخدا اینجوری نگو

از دیروز پیاماتو میخونم قلبم درد میگیره

عزیز دلم مخصوص تو دعاهام هستی ازین بعد اگه قابل باشم

همه بچه هایی که اینجا هستن درد کشیده ان

درد از همون لحظه که برا اولین میفهمی که قرار نیست مثه خیلیا راحت مادر بشی و بچه ها ی قد و نیم قد دور و اطرافت رو میبینی شروع میشه،اونجا که بعد از کلی نذر و خواهش و دارو و...دکتر محکم برمیگرده میگه فقط آی وی اف ،دیگه گوشای آدم کر میشه،ضربان قلب آدم میره بالا،با اشک تو خیابونا میدویی

هی میدویی و ...سال ها میدویی،پس کو سهم من،مگه من  چی خواستم...

ولی من به اون بالاسری ایمان دارم خودش بهای دلای شکسته ماست

ایمان دارم به زودی مادر میشی شک ندارم

فقط محکم باش

من بعد از اینکه اونهمه عذاب کشیدم و حامله هم شدم و خودم رفتم سقطش کردم بعد اون گریه ها بعد اون استخون دردا تو خواب

بعد حرفایی که تو مطبای ژنتیک به خوردم دادن احساس میکنم خیلی قوی شدم،میدونم و ایمان دارم که بالاخره بغلش میکنم و شیرش میدم با انگشتام نازش میکنم و اون بخوابه و من ساعتها تماشاش کنم😭❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
استرادیول  برای انتقال فریز میدن

اهان

یعنی فقط برای کسایی تجویز میشه که قبلا پانکچر شدن و ماه عای بعد می خوان انتقال بدن؟

خب اگه همون ماه که پانکچر شدم بخواد برام انتقال بده چی میشه؟

اگه استرادیول مصرف نکنم که ضخامت رحم به حد نرمال نمیرسه

آره عزیزم خودمم به فکرشم ولی از اوضاع کرونا واقعا میترسم نمیتونم برم بیرون ان شاءالله یکم اوضاع بهتر ...

آخ رفیق عزیزم ممنونم ازت❤❤❤

انشالله که اوضاع بهتر میشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ببین تو سایت ها سرچ کنی میگن دو سه هفته بعد زایمان دوقلوها حدود 13 کیلو وزن کم میشه. نگران نباش انقد ...

واي واقعا اونم دست تنها تو شهر غريب😂صحيح و سالم به دنيا بيان با وزن بازم ميشه كاريش كرد.نه من اينجوري نشدم تو جزو بندگان برگزيده خدايي لعنتيه جذاب😂😂😂😂

خداياشكرت....❤️ 
اهان یعنی فقط برای کسایی تجویز میشه که قبلا پانکچر شدن و ماه عای بعد می خوان انتقال بدن؟ خب اگه هم ...

اره برای فریزه اگه بعد پانکچر انتقال بدی استرادیول نداری فقط پروژسترون

یا رب العالمین