2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

سلام به همگی خانما من ۳روزه که انتقال جنین انجام دادم نشستن ضرر داره؟ اکثرا درازکشم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ای جااانم ایشالله ایشالله توکل به خدا شما هر چی بپوشی قشنگی 😉😁

😍😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سمر جان مبارکت باشه عزیزم انشاءالله 14روز دیگه با خبر خوش بیای یادش بخیر من تو با هم رفتیم مام خوش ب ...

مهگل عزیزم غصه نخور😔 خدا بزرگه. انشالله با اولین انتقال باردار میشی تمام غم ها از یادت میره. من یکیو میشناسم تو نی نی سایت که الان با جنین اهدایی دختر بارداره انگار دنیا زیر پاشه از خوشحالی. در عوض میدونی جنین سالم بهت میدن انشالله زودی بدنت میپذیره و مادر میشی. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
نمی دونم گفت کیفتش خوبه ونیازی نیست که بلاست بشه ابن سینا دکتر انصاری پور 

پس منم برم بپرسم از جنين شناسي كيفيت بعد از ذوب را 

موقع فريز به من گفتن گريدA هست و قابليت بلاست شدن را داره اما بعد از ذوب ممكنه كيفيت افت كنه

خوبه ازمایش ها رو دادی من نتونستم بدم پناه بر خدا  افتادم تو انتقال دوم

الان تو سیکل انتقالی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
چطوری مامان سمر، به امید خدا مامان شدی از امروز 😊😚

مرسی عزیزدلم ممنون از لطفت ایشالله همینجوری باشه توکلم بخداست  ممنونم از دعات الهی خودتم بزودی حاجت روا بشب

در اندک من تویی فراوان یارب..

سلام بچه ها

منم رفتم پیش دستیار دکتر شرکت (ایمونولوژیست) بهم گفت فقط پردنیزولون مصرف کن

بعد خودم درمورد سرم ازش پرسیدم ک احتیاج ندارم چون یه دکتر دیگه سرم تجویز کرده. گفت برای انتقال اول سرم نمیدیم چون خود سرم ممکنه بار اول حساسیت بده و باعث پس زدن آی وی اف بشه. 

گفت بعد از یکی دو بار سقط مطمئن میشیم ک بیمار باید سرم مصرف کنه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
هیچکس  این سوال منو نمیدونه  جوابشو دوستان؟

بنظرم نخور اینا جز میوه های حساسیت زا هستن مخصوصا ملون. و ممکنه حتی چون میوه های فصلی ان از اخرین باری ک خوردی زمان زیادی گذشته باشه، الان بخوری حساسیت بدی

سعی کن چیزایی ک این مدت میخوردی رو بخوری و ریسک نکنی 

سلام به همگی خانما من ۳روزه که انتقال جنین انجام دادم نشستن ضرر داره؟ اکثرا درازکشم 

این سوال منم کسی نمیتونه جواب بده؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍