2777
2789
عنوان

اتفاقاتی که تو هشت سالگی برام افتاده الان

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا لعنت کنه اون معلمو صدبرابر بدتر سرش بیاد ایشالا 

عزبزم حتما با تراپیست در میون بذار

خب داري پول جلسات درمانتو میدی دیگه خجالت نداره که

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
خیلی درموردش تاپیک زدی، یه بارم پربازدید شد.همونموقع هم گفتم تا پیداش نکنی و انتقام نگیری، دلت آروم ...

چجودی آخه

فقط محل کارش و بلدم 

به نظرت با تراپیستم برم پیشش؟

تراپیستم از مشکلاتم بگه بهش بفهمه چیکار کرده

چجودی آخهفقط محل کارش و بلدم به نظرت با تراپیستم برم پیشش؟تراپیستم از مشکلاتم بگه بهش بفهمه چیکار کر ...

آره فکر خوبیه.‌ولی خودتم حتما باهاش برو. تا چند فریاد سرش نکشی آروم نمیشی

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

چجودی آخهفقط محل کارش و بلدم به نظرت با تراپیستم برم پیشش؟تراپیستم از مشکلاتم بگه بهش بفهمه چیکار کر ...

من معلم زبانم دوران راهنمایی خیلی تحقیرم میکرد جلو همه مثلا میگفت شما همتون بچه دیده میشین به راهنمایی نمی‌خورین فقط این خیلی بزرگ دیده میشه منظورش من بودم حلالش نمیکنم بمیرم برات تو چی کشیدی😔

وقتی مشاور میری چرا نمیگی؟

باید بگی راحت شی 

من کلاس چهارمم معلمم اینکارو کرد باهام کلی موهامو کشیدو مقنعه همچیمو و انداختم بیرون بیشتر از این ناراحتم ب مادرم که گفتم گفت زشته برم دعوا با معلم...همیشه اینجور بود مادرم ...منتها خودم ب مدیر مدرسه ک آشنامون بود گفتم پیگیری کرد تا یکسال تعلیق شد اون معلم‌..

البته من معلمو پارطال تونستم از دلم ببخشم

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
من معلم زبانم دوران راهنمایی خیلی تحقیرم میکرد جلو همه مثلا میگفت شما همتون بچه دیده میشین به راهنما ...

تو دوره راهنمایی اکثرا دوست دارن بزرگ دیده بشن که

خب مثلاً با تحقیر یک دانش آموز چی بهش رسیده 

اعصاب ندارن معلم نشن

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من