2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم.خداروشکر که از درمان راحت شدی و خدا بهت نظر لطف داشته. ممنون. خوب که نه خیلی خوب نیستم. ه ...

ببین گلم راستش ما همون مایعات زیاد و خنک نگه داشتن بیضه و مصرف میوه و سبزیجات تازه رو انجام دادیم و فعالیت, dfi هم نزدیک ivf چک نکردیم، اینم بگم روز پانکچر واقعا معجزه شد، اون قدر اوضاع اسپرم همسرم خراب بود که دیگه داشتن تخمک ها رو فریز میکردن و سه ساعت اسپرم ها رو واش دادن تا تونستن چند تا دونه خوب پیدا کنن

در کل رویان اصلا به ما پیشنهاد تسه نداد حتی با dfi,خیلی بالا که 38.5 بود و اصلا هم نگفتن ivf انجام ندین و حتما بیاد پایین، از مرکز شما اطلاعی ندارم گلم

اوو چقدر شما مانکنید. خجل شدم که با این وضع دلم میخواست چاق تر هم بشم.  قبلا چند کیلو بودی؟ ای ...

سلام عزیزم  ، کدوم بیمارستان بسلامتی میخوای زایمان کنی؟؟؟ دکترت کیه

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
خیلی ازت ممنونم عزیزم مرسی از دعات ایشالله ایشالله مامانشونو دوست داشته باشه بچسبن بهم ولم نکنه. اله ...

سمرجون روزمیلاد امام حسن (ع )انتقال دادی روز عید فطر هم جواب مثبتشومیگیری انشاالله

ماشین حساب کی بودم من😂😂😂

واسه من و همسرمم دعا کن دلمون شاد بشه زهرا هستم و همسرم سید مصطفی

من یه خانومم از روی اسم کاربریم فکر میکنن  آقا هستم عاشق دختر موفرفریه کارتون شجاع هستم واسه همین اسمم شد شجاع😊
😅😅😅قربونت گلم ممنونم چشم اگه بتونم😁😁😁

سه بار با خودت تکرار کن دست از سر کچل این وروجکها برداشتم😍😍😍

خداییش حق میدم بهت ولی نذار زخم های کهنه روزهای انتظار کشیدن لذت الان رو از تو بدزدن 

سه بار با خودت تکرار کن دست از سر کچل این وروجکها برداشتم😍😍😍 خداییش حق میدم بهت ولی نذار زخم های ...

زينبي جون ازمايشمو لطف ميكني نگاه كني گلم 

يك مقدار موقع ادرار سوزش دارم ببخش گلم 

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم  ، کدوم بیمارستان بسلامتی میخوای زایمان کنی؟؟؟ دکترت کیه

سلام عزیزم. انشالله بیمارستان محب کوثر یا عرفان با دکتر شهاب الدینی.

البته الان تحت نظر پریناتالوژیست هم هستم. ولی خوب خودش زایمان انجام نمیده.

شما چی؟

سلام عزیزم. انشالله بیمارستان محب کوثر یا عرفان با دکتر شهاب الدینی. البته الان تحت نظر پریناتالوژی ...

من بین نیکان و محب کوثر موندم ، محب کوثر خیلی تعریفشو میکنن ، ولی دکترم رومینا روانبخش فقط نیکان زایمان میکنه 

شهاب الدینی خوبه؟ آنلاین قبول میکنه بیمه تکمیلیو؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
ببین خیلی عالیه آگاهی داری، ولی زیر 100 باشه قند عالیه  همیشه رژیم غذایی رو رعایت کن و فعالیت ...

چشمم عزیزدلم اره چکاپ هرشش ماه میرم ازترسم. ورزش روهم تنبلم اماسعی میکنم دیگه بکنم. ممنون فداتشم ازت. دعام کن شنبه باخبرای خوبی بیام

من بین نیکان و محب کوثر موندم ، محب کوثر خیلی تعریفشو میکنن ، ولی دکترم رومینا روانبخش فقط نیکان زای ...

راستش من خیلی تعریف از این دکتر شنیدم و فقط یه بار دیدمش و پرونده تشکیل دادم. خودش ازم بیمه مو پرسید و بهم گفت چون دوقلویی و احتمال نیاز به nicu داری محب کوثر رو بهت پیشنهاد میکنم که هزینه هات کمتر شه. پس یعنی کار میکنه با بیمه.

راستش من خیلی تعریف از این دکتر شنیدم و فقط یه بار دیدمش و پرونده تشکیل دادم. خودش ازم بیمه مو پرسید ...

ایشالا که سروقت زایمان میکنی و به nicu نیاز پیدا نمیکنی ، شبی ۸ میلیونه ... ایشالا زایمان خوبی داشته باشی😘😍