2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی ممنونم عزیزم😘خیلیییی اذیت شدم ولی خدلروشکر بخیر گذشت.۱۷۰۰ و ۲۱۰۰

سلام عزیزم قدم نو رسیده ها مبارک باشه 👫

زیر سایه امام زمان و پدر ومادر❤

اسماشونو چی انتخاب کردی گلم؟؟؟

من یه خانومم از روی اسم کاربریم فکر میکنن  آقا هستم عاشق دختر موفرفریه کارتون شجاع هستم واسه همین اسمم شد شجاع😊
قربونت گلم‌چشم اگه قابل باشم بستگی به دکترت داره من بار اولم خراش رحم داد منفی شدم دوم و سوم ‌پی ارپ ...

منم اصرار میکنم برام پی ار پی کنن😁

ببینم قبول میکنن 

من می خوام سه ماه دارو بخورم به امید خدا شاید طبیعی باردار شدم

نظر دکتر اینه که ما طبیعی باردار میشیم

توکل به خدا

@ماهنده     سلام مامان ماهنده جون حالت خوبه نگرانت شدم دیروزم که اونجوری گفتی بهتری انشا ...

سلام عزیز دلم‌. خوبی مهربونم؟ هستم منم گلم. روز نهمه ولی گه گاهی خیلی ناجور درد پریود دارم و خوب میشه. منتظرم ببینم خدا چی میخواد. من خودم دو روز دیگه موعدمه ولی آزمایش پونزدهم برام نوشته. خودت خوبی گلم؟ داروها اذیتت نکرد که؟ ممنونم از خبرگیریت مهربون جان

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
چشم قول دادم مثبت بشه بیام خبربدم بشینم همونجادعای توسل بخونم برای حاجت همتون.  اخه نه که من پ ...

ببین خیلی عالیه آگاهی داری، ولی زیر 100 باشه قند عالیه 

همیشه رژیم غذایی رو رعایت کن و فعالیت بدنی داشته باش، و سالی یکبار چک آپ بده

کلا بعد قطع خونریری ام گفت تا آخر باید است احت مطلق باشی سرکلاژ نکردم نه سونو شکمی ۳۵ بود د۳ کم بود ...

عزیزم من الان روزی دو تا پریناتال، دوتا کلسیم منیزیم میخورم. دکتر گفت برای دوقلو همه چیز باید دوتا دوتا باشه. قبلا بعضی وقت ها تو خواب استخوان رون یکی از پاهام خیلی درد میگرفت، بعد کلسیم منیزیم خیلی بهتر شدم. دوباره بعد یه مدت هر از گاهی درد میکرد که آز دادم ویتامین د3 پایین بود. بهم گفت چند هفته 50000 بخورم و خیلی زود رسید به محدوده نرمال و دردم هم دوباره خوب شد. انشالله برای تو هم به زودی خوب میشه.

سلام دوستان لطفااا کمکم کنید!!!! من ۳۰سالمه با ۲۱جنین یه بار انتقال جنین بلاست داشتم که متاسفانه نش ...

سلام عزیزم خیلی شاخ در آوردم 

کجا میری دکتر؟؟؟ 

مگه رحمت مشکل داره؟؟؟!!!!، 

ما اینجا مامان داشتیم با رحم دو شاخ طبیعی باردار شده و آخرش هم به خوشی زایمان کرده 

به نظر منم هفته های تو خیلی دیر میگذره، الان دو ماهه تو 10 هفته گیر کردی بابا  

😂😂😂😂😂اينقدر كه درگير رنگ لكه بيني هاي من بوديد هفته هامو فراموش كرديد🤣

خداياشكرت....❤️ 
من ۳۰ سالمه  منم تعجب کردم من فقط سه بار اونم دو بار اول دو جنین بار سوم فقط یه جنین ۵روز انتق ...

انشالله که همین دفعه مثبت میشی عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
والا ۲۰ هفته رفتم دکترم ۵ کیلو اضافه کرده بودم ولی خودم فکر میکنم ۲۰ کیلو اضافه کردم😅 تو ان تی نه ت ...

اوو چقدر شما مانکنید. خجل شدم که با این وضع دلم میخواست چاق تر هم بشم. 

قبلا چند کیلو بودی؟ ایشالله تپل بودی ایشالله تپل بودی، حسود هم خودتی