2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044857 بازدید | 684416 پست
به اميدخدا ختم قرآن رو شروع ميکنيم به اميد حاجت روايي همه منتظرا. جزء اول: مامان_آينده_هستم/جزء دوم ...

ممنونم عزیزم خدا خیرتون بده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ميبيني توروخدا😂😂😂بيا حداقل يبار بريم واقعا بكشيم حالا كه اسممون بد در رفته😂

والا آش نخورده و دهن سوخته  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چه خوووووب و عالي، ميشه من جزء ٣٠ رو بخونم؟😁

به اميدخدا ختم قرآن رو شروع ميکنيم به اميد حاجت روايي همه منتظرا.

جزء اول: مامان_آينده_هستم/جزء دوم: ستاره68/جزء سوم: مامانو_ سوفي/جزء چهارم: پشمالو/جزء پنجم: nillo68/جزء ششم: آستاره/جزء هفتم: مهربون21/ جزء هشتم: داداشممم/جزءنهم:khanomiman/ جزء دهم: berenjak/جزء يازدهم: هااآااتفيان/ جزء دوازدهم: نازنينnazi/ جزء سيزدهم: hanijoon/ جزء چهاردهم: سروصنوبر/ جزء پانزدهم: پروانه22/ جزء شانزدهم: سمر67/ جزء هفدهم: ماهنده/جزء هجدهم: رزانا68/ جزء نوزدهم: نغمه99/جزء بيستم: چيکا/ جزء بيست و يک: سارادلارام/ جزء بيست و دوم: پناه1989/ جزء بيست و سوم: مهگلل/ جزء بيست و چهارم: نگار_حکيم/ جزء بيست و پنج: mehremah/ جزء بيست و ششم: آليسوم/ جزء بيست و هفتم: باجي1983/ جزء بيست و هشتم: alaae/ جزء بيست و نهم: شوره/ جزء سي ام: pishool

تا پايان ماه مبارک رمضان فرصت هست براي خوندن، انشالله خدا توي همين ماه يه عيدي خوبي بهتون بده عزيز

دو برابر کرده عددشو ک دوقلو بشه      

خدا یدونشو  به من ببخشه دیگه هیچی نمیخوام یدونه بچه صحیح سالم  البته اگه خدای مهربونم دوست داشته باشه و صلاح بدونه بمن دوقلو بده هم رو چشمم میزارم. ولی خداییش شما و چیکا جون هم گیس کشیتون  شبیه همه و هم تعبیراتون  😅😂

آخه چیکا جونم همینو گفته بودن 😂😉

در اندک من تویی فراوان یارب..

دوستاي عزيزم، انشالله خدا به همه ماها يه نگاه ويژه داشته باشه، براي ختم قرآن تعداد 30 نفر شديم، انشالله که حاجت روا بشيد، خنده روي لبهاتون باشه، دلتون پر از شادي باشه، قربونه دلهاي پاک همتون.

شما دو تا گلین🥰🥰🥰🥰🌷🌷🌷🌷

تاج سری  

خدا یدونشو  به من ببخشه دیگه هیچی نمیخوام یدونه بچه صحیح سالم  البته اگه خدای مهربونم دوست ...

واااای آره     بعد که میخوندنم دیدم چیکا جون زودتر گفتن.

ان شاالله هرچند تا که میخوای خدا بهت ببخشه عزیزم  

ستاره جون به منم یه جز بده به نیت حاجت روایی همه اعضای گروه.

فداي دل پاکت بشم، تعداد 30 نفر کامل شد، دوستان اگه دوباره خواستن يه دور ديگه ختم قرآن ميذاريم.

ميخواي با يکي از بچه ها يک جزء رو تقسيم کنيد؟