2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
واه چرا اینجور میکنی با خودت دختر😐 چیکاجون و آلا جونو میگم گیستو بکشن ها😅 بشین آروم باش بگذره بری ...

خخخ بگوبیان همگی بیاید بکشیدکاش واقعا میشدببینم همتون رو یک دورهمی داشتیم چقدرلذت وارامش داشت این دوستی...  

راستش رو بخوای بیشتر از خواب که پامیشم اینجوری استرس دارم بعدش اوکی میشه خودبخود. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به اميدخدا ختم قرآن رو شروع ميکنيم به اميد حاجت روايي همه منتظرا. جزء اول: مامان_آينده_هستم جزء دو ...

منم هستم ستاره جون

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خخخ بگوبیان همگی بیاید بکشیدکاش واقعا میشدببینم همتون رو یک دورهمی داشتیم چقدرلذت وارامش داشت این دو ...

انشالله مثبت بشی به جا گیس کشی برات یه عالمه بوس میفرستیم. الکی ناراحتی نکن عزیزم بسپر دست خدا🥰

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
اهان مواظب باش گلم چون من حموم رفتم فردا اش اینطورشدالبته زیادموندم تقریبا... ولی روز4رفته بودم سریع ...

منم سریع رفتم عزیزم. من اگه لک ببینم کلی ذوق میکنم لانه گزینی کرده اونوقت تو ناراحتی؟ خوشحال باش مامان مهربون انشالله خدا بهتون یه دو قلوی ناز میده🥰🥰🥰🥰

اینهمه التماس کردم بهش انقدر نذر کردم... عالم و آدم برام دعا میکنن پس کی آخه؟ کی... همه حامله شدن، ...

خدا به دل شكستت نگاه كنه، داري خودتو داغون ميكني😔 از خدا ميخوام دلتو شاد كنه🤲🏻🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
انشالله مثبت بشی به جا گیس کشی برات یه عالمه بوس میفرستیم. الکی ناراحتی نکن عزیزم بسپر دست خدا🥰

انشالله برای خودتم عزیزدلم خیلی بفکرت هستم میگم منم نشدم شمامثبت بشی انشالله بایک معجزه😍😍😍

ممنون که هستی عزیزم چقدر خوب هست ارامش میدین

به اميدخدا ختم قرآن رو شروع ميکنيم به اميد حاجت روايي همه منتظرا. جزء اول: مامان_آينده_هستم جزء دو ...

چه خوووووب و عالي، ميشه من جزء ٣٠ رو بخونم؟😁

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
منم سریع رفتم عزیزم. من اگه لک ببینم کلی ذوق میکنم لانه گزینی کرده اونوقت تو ناراحتی؟ خوشحال باش مام ...

چی بگم راستش اصلا نمیتونم باورکنم یا دارم مقاومت میکنم یعنی نمیخوام روز ازمایش یهوشکست بخورم میترسم ازاین موضوع.... انگاری میخوام عادت بدم تایهواونجانزنم زیرگریه

انشالله برای خودتم عزیزدلم خیلی بفکرت هستم میگم منم نشدم شمامثبت بشی انشالله بایک معجزه😍😍😍 ممنون ...

چرا شما نشی عزیزم خودتو و شوهرت سالمی خداروشکر ضخامتتم این دفعه خوب یود علائم هم داری گلم. این حرفو نزن. منم به قول شما شاید معجزه شد🥰❤️

چی بگم راستش اصلا نمیتونم باورکنم یا دارم مقاومت میکنم یعنی نمیخوام روز ازمایش یهوشکست بخورم میترسم ...

خب پس اصلا بهش فکر نکن کتابی چیزی بخون سرت گرم بشه عزیزم

چرا شما نشی عزیزم خودتو و شوهرت سالمی خداروشکر ضخامتتم این دفعه خوب یود علائم هم داری گلم. این حرفو ...

واییی اینکه سالمیم یک جوک واقعی بودها😂😂😂همسرم کلاسه درصدنرمال داره اونم بی تحرک خودمم که ذخیرم شده زیر1

انشالله که بهترین خیر برات پیش میاد 🙏🏻❤️

مرسی گلم برای خودتم همینطور❤

انشالله مصلحتت این باشه ک خیلی زود مامان بشی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻