2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
هر جزئی ک موند منم هستم ان شاالله

به اميدخدا ختم قرآن رو شروع ميکنيم به اميد حاجت روايي همه منتظرا.

جزء اول: مامان_آينده_هستم/جزء دوم: ستاره68/جزء سوم: مامانو_ سوفي/جزء چهارم: پشمالو/جزء پنجم: nillo68/جزء ششم: آستاره/جزء هفتم: مهربون21/ جزء هشتم: داداشممم/جزءنهم:khanomiman/ جزء دهم: berenjak/جزء يازدهم: هااآااتفيان/ جزء دوازدهم: نازنينnazi/ جزء سيزدهم: hanijoon/ جزء چهاردهم: سروصنوبر/ جزء پانزدهم: پروانه22/ جزء شانزدهم: سمر67/ جزء هفدهم: ماهنده/جزء هجدهم: رزانا68/ جزء نوزدهم: نغمه99/جزء بيستم: چيکا/ جزء بيست و يک: سارادلارام/ جزء بيست و دوم: پناه1989/ جزء بيست و سوم: مهگلل/ جزء بيست و چهارم: نگار_حکيم/ جزء بيست و پنج: mehremah/ جزء بيست و ششم: آليسوم/ جزء بيست و هفتم: باجي1983/ جزء بيست و هشتم: alaae

باقي دوستان هرکي ميخواد اعلام کنه

تا پايان ماه مبارک رمضان فرصت هست براي خوندن، انشالله خدا توي همين ماه يه عيدي خوبي بهتون بده عزيز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هانا جون من فكر ميكنم بيشترين چيزي كه رو من تاثير داشت كاهش وزنم بود من حدود ٤٠ كيلو وزنمو كم كردم ب ...

اره خوب خيلي تاثير داره ولي پلي كيستيك بودين  فوليكول ها زيادن  وتخمك بيشتري دارين واكه كيفيت خوب باسه كه مال شما خداروشكر خوب بوده  جنين بيشتر تشكيل ميشه كلا كسايي كه پليكيستيك هستن تعداد تخمك شون بيشتر. وبراي اي وي اف خيلي خوبه 

هانا جون من فكر ميكنم بيشترين چيزي كه رو من تاثير داشت كاهش وزنم بود من حدود ٤٠ كيلو وزنمو كم كردم ب ...

پياده روي خيلي خوبه من به خاطر پياده روي  قندم از ٩٣اومده ٧٨  شايد اگه قبل پانكچر هم  اينطور پياده روي ميكردم تخمك هام بهتر بودن البته وزنم نرمال 

سلام عزیزم خیلی ممنون که بیادم بودی😘😘😘راست میگی؟؟ من که خودم دیگه نمیدونم چیکارکنم کلافه شدم میگم ...

به نیتت ده تا صلوات و ایت الکرسی میخونم عزیزم 

منم روز سوم انتقالمه ، انشالله هر چی خیر برامون پیش بیاد 🙏🏻

اا من شانزدهم شدم اوکی عزیزم  هشتم گفته بودم چون انتقالم تاریخش هشتمه  خخخخخخخ ولی فرقی ...

دو برابر کرده عددشو ک دوقلو بشه    

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

دكتر عارفي صبح لايو كذاشت از كلينيك ابن سينا در مورد شكست مكرر اي وي اف اول  جند دقيقه اولهمش سرفه زد بعد هم به خدا حرف هاي تكراري  كه بايد بررسي بشه  وهيسترو وpgdويه چيزي گفت روش تايم لپس كه گفت  جنين هاي خوب رو تشخيص ميدن وجديد  هست

به نیتت ده تا صلوات و ایت الکرسی میخونم عزیزم  منم روز سوم انتقالمه ، انشالله هر چی خیر برامون ...

اع چه خوب بسلامتی ایشالله کجندات به دلت چسبیدن ودیگه ول نمیکنن تا9ماه, چندتا وچندروزه گلم؟ 

ممنون فداتشم منم برای سلامتی خودت وتودلیات که بمچنن حمدمیخونم

جز ۲۹ با من ان شالله قبول باشه  ان شالله پر برکت باشه

به اميدخدا ختم قرآن رو شروع ميکنيم به اميد حاجت روايي همه منتظرا.

جزء اول: مامان_آينده_هستم/جزء دوم: ستاره68/جزء سوم: مامانو_ سوفي/جزء چهارم: پشمالو/جزء پنجم: nillo68/جزء ششم: آستاره/جزء هفتم: مهربون21/ جزء هشتم: داداشممم/جزءنهم:khanomiman/ جزء دهم: berenjak/جزء يازدهم: هااآااتفيان/ جزء دوازدهم: نازنينnazi/ جزء سيزدهم: hanijoon/ جزء چهاردهم: سروصنوبر/ جزء پانزدهم: پروانه22/ جزء شانزدهم: سمر67/ جزء هفدهم: ماهنده/جزء هجدهم: رزانا68/ جزء نوزدهم: نغمه99/جزء بيستم: چيکا/ جزء بيست و يک: سارادلارام/ جزء بيست و دوم: پناه1989/ جزء بيست و سوم: مهگلل/ جزء بيست و چهارم: نگار_حکيم/ جزء بيست و پنج: mehremah/ جزء بيست و ششم: آليسوم/ جزء بيست و هفتم: باجي1983/ جزء بيست و هشتم: alaae/ جزء بيست و نهم: شوره

باقي دوستان هرکي ميخواد اعلام کنه

تا پايان ماه مبارک رمضان فرصت هست براي خوندن، انشالله خدا توي همين ماه يه عيدي خوبي بهتون بده عزيز