2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045065 بازدید | 684424 پست
چیکا جون خوبی عزیزم؟فسقلیات خوبن؟میگم حالت تهوع داری یا نه؟من ندارم و نگرانم.به نظرت طبیعیه؟

سلام گلم شكر الحمدالله تو خوبي؟ جوجه هات خوبن؟ منم ندارم فقط صبح موقع مسواك در حد دو سه تا عوق زدن🤕منم نگرانم كه چرا ندارم😐قشنگ دنبال دردسريم😂ميگم براي سونو قلب رفتي دوتاشون كنار هم بودن يا بالا و پايين بودن؟

خداياشكرت....❤️ 
متاسفانه مشکل کار گروهی همینه چون نمیدونی قراره با کی ویزیت بشی شما کدوم مرکزی؟

آره واقعا ولی چه فایده من خودم روز سه پریودم با دکتر خودم ویزیت شدم و داروهامو شروع کردم ولی واسه روز ۸ پریودم گفت با یه دکتر دیگه ویزیت بشم چون خودش نیستش ولی مجبورم برم دیگه همینه نمیدونم اونایی که مطب میرن چیکار میکنن پس

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم به نظر من دو تا آمپول پروژسترون با هم بزن.آمپول شکمی هم فعلا نزن ببین چی میشه؟

اخه زنگ زدم مرکز گفتن داروهات ادامه بده, بنطرت امپول بزنم بسه؟ میترسم قطع کنم انوکسارو. بعدا دعوام کنن

متاسفانه مشکل کار گروهی همینه چون نمیدونی قراره با کی ویزیت بشی شما کدوم مرکزی؟

من ابن سینا میرم گروهی نیست یه دکتر که خودمون انتخاب کردیم ویزیت میکنه مشکل منم اینه که می خوام حتما دکتر خودم باشه دکتر منم روزهای شنبه و پنجشنبه نیست 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
آره واقعا ولی چه فایده من خودم روز سه پریودم با دکتر خودم ویزیت شدم و داروهامو شروع کردم ولی واسه رو ...

مطب ها معمولا پزشک ها یه روز در میون هستن به خاطر همین مشکلی نیست ولی مرکز خیلی بده هر روز با یه دکتر

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام گلم شكر الحمدالله تو خوبي؟ جوجه هات خوبن؟ منم ندارم فقط صبح موقع مسواك در حد دو سه تا عوق زدن🤕 ...

خدا رو شکر خوبم..والا از جوجه ها خبر ندارم.خدا کنه خوب باشن.فک کنم کنار هم هستن

اگه نهم پریود میشی و از همون روز اول قراره استرادیول رو بخوری هجدهم میشه روز دهمت گلم.خود اون روزی ک ...

اخه ماما صداشو ضبط كردم كفت ١٠ االي ١٢ روز كه استراديول خوردي روز ١٠ الي ١٢ روز بيا ،خوب من از ٩ ام شروع كنم ١٠ روز بخورم ميشه ١٨ ام كه روز ١٩ ام صبح بايد برم

زينبي جون يچيزي بگم بهم نميخندي؟😂تو سونو شكمي عكس سونو رو نگاه ميكنم چرا يدونه ني ني داخل ساك هستش ...

ای جانم چه خوشبختین شما با این دوتا موجودی که میوه دلت شدن وقتی عکس و دیدم اشک اومد توی چشمم الهی که خیرشون و ببینی و تا اخر بارداری خوبی دلشته باشی عزیزم

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم