2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045137 بازدید | 684431 پست
عزيزم يعني شما ارديبهشت انتقال نميدين ؟ بريود شدين ميخواين ال دي بخورين براي انتقال؟

اره تازه می خوام ال دی بخورم انتقالم فک کنم اوایل خرداد باشه ال دی رو بهتون گفتن از روز اول پریود بخورید اخه به من گفت فعلا چیزی نخور پریود شدی بیا واسه سونو می خوام ببینم اگه مثلا روز چهار پریودم برم اشکال نداره از دکتر یکشنبه ازش وقت گرفتم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
تا روز چند وقت داریم برای سونو عزیزم؟ آخه من دوره م منظم نیست ،میترسم نتونم تا روز سوم خودم رو برسو ...

منم همین مشکل رو دارم دوست دارم با دکتر خودم ویزیت بشم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسي عزيزم از دلداريت. من به اندازه سه تا پد بهداشتي خونريزي قرمز داشتم، طوريکه پا ميشدم ازم خون مي ...

اوه ستاره جون بالاخره اومدی .این چند روز همش تو فکرت بودم میگفتم خدا کنه چیزی نشده باشه.خدا رو شکر دختر با خبر خوشحالی اومدی

چشم عزیزممم اگرمثبت شم که ایشالله ولی نشدهم بیادتونم باختم خودمو امروزم لکه قهوه ای بیشترازدیروز

عزیزم توروخدا به خودت استرس نده به لک بینی نیست من هر دوبار ی ذره هم لک نداشتم منفی شدم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مرسي عزيزم يعني ١٩  ام  وقت بگيرم بهتره؟

اگه نهم پریود میشی و از همون روز اول قراره استرادیول رو بخوری هجدهم میشه روز دهمت گلم.خود اون روزی که شدی رو حساب کن روز اول اونروزی که خون جاری میادو 

در اندک من تویی فراوان یارب..
اتفاقا مرکز تماس گرفتم گفتم بجای شنبه، پنجشنبه بیام ویزیت گفت مشکلی نداره ولی دیرتر از اون روزی ک گف ...

خیلی از لطفت ممنونم عزیزم التماس دعا من پسفردا  انتقالمه. چه بد که وقت نداد من گاندی رفته بودم ولی خیره ایشالله عزیزم حتما امشب سر حدیث کسام  دعات میکنم .

عزيرم راستي دوباره ازمايش تيروييد دادي؟

دیگه اخریش شنبه بود که دادم همون که سه شد رو .دکتر غدد دارومو یکم بیشتر کرد قرار شد هر روز کامل بخورم جمعه ها نصفه و دو هفته دیگه آز بدم گفت برای انتقال مانعی نداره چون تو محدوده نرمال ولی میخوام بیاریمش  زیر دو نیم. دیگه توکل به خدا گلم.

سلام عزیزم خیلی ممنونم والله موندم به کلی گیجم کرده, اخه میبینی اول صبح زیادمیبینم بعدطول روز قطع می ...

عزیزم به نظر من دو تا آمپول پروژسترون با هم بزن.آمپول شکمی هم فعلا نزن ببین چی میشه؟

عزیزم به نظر من دو تا آمپول پروژسترون با هم بزن.آمپول شکمی هم فعلا نزن ببین چی میشه؟

این تجربه خودمه.کاری هست که خودم انجام دادم.گفتم به شما هم بگم اگه دوست داشتین انجام بدین.هیچ ضرری هم نداره

قربونت دل مهربونت برم عزيزم انشالله بزودي قسمت همه منتظراي تاپيك به حق امام زمان❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️زنده ب ...

چیکا جون خوبی عزیزم؟فسقلیات خوبن؟میگم حالت تهوع داری یا نه؟من ندارم و نگرانم.به نظرت طبیعیه؟

منم همین مشکل رو دارم دوست دارم با دکتر خودم ویزیت بشم 

متاسفانه مشکل کار گروهی همینه چون نمیدونی قراره با کی ویزیت بشی شما کدوم مرکزی؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...