2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045088 بازدید | 684425 پست
من روز ٩ استراديول شروع كنم به نظرت ١٩ام ارديبهشت برم يا ٢٠ ام براي سونو؟ وقت بگيرم تو سايت وقت ها پ ...

من روز دهم پریودم رفتم عزیزم ولی فرقی نمیکنه دهم یا یازدهم. چون تو سیکلی زنگ بزنی هر روزی خودت بگی رو بهت وقت میدن عزیزم.

من باشم دهم پریود میرم که زودتر ببینم و اگه ضخامت اوکی باشه زودتر آمپولو شروع کنن ولی خیلی فرقی هم توی یه روز نی ببین کدومش برای خودت راحتره

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم الان نگرانی تو درک نمیکنم نگران چی هستی بهت النوا داد که خودت میخواستی دیگه و خارجی هست دیگه ا ...

چی بگم دیشب خیلی دلم گرفته بود همش فکرای بد می اومد توی ذهنم الان بهترم مرسی عزیزم که پیام دادی دقیقا درسته انشالله که جنین خوب برام تشکیل بشه خیلی محتاج دعای تک تکتون هستم. بله اسفند آز داد دوباره هیچ تغییری نکرده بود دوباره بهش دارو داد و گفت دیگه نیازی نیست بیای آز بدی برید میکرو

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله. بله هنوزم چهارتا میخورم. روز ده ضخامت نه بود من از روز دوازده دارم آمپول پروژسترون و شیاف استف ...

سمر جون ایشالا همین بار مامانی 😍🤲 

انتقال چندمته ؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم من سینال داشتم با ۱۴ تا تخمک ذخیرمم دو  و نیم بود نگران نباش

ممنونم که گفتی ذخیره منم ۲/۷ هست انشالله که تخمک خوب داشته باشم و برام جنین تشکیل بشه. البته من کیست آندومتریوز دارم بیشتر نگران اونم.

خیر ببینی گلم مرسی انشالله خودتم چند روز دیگه بیای بگی بارداری خوشحالمون کنی دیروز کلی برات دعا کردم ...

ممنون عزیزدلم 😍 ایشالا آخرین انتقالت باشه عزیزم باردار بشی با همین جنینات 😘🤲😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
اره دقیقا منم اینطوریم منم با سینال ۲۰ تا تخمک داشتم خیلی حالم بد بود روز تخمک کشی و بعدش دکتر بهم گ ...

اره‌ گلم منم خیلی تحت تاثیر دارو لول میشم😅

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ممنونم که گفتی ذخیره منم ۲/۷ هست انشالله که تخمک خوب داشته باشم و برام جنین تشکیل بشه. البته من کیست ...

ان شالله برات بهترین ها رقم بخوره. استرس بده بخاطر خستگی و استرس ضخامت من پس رفت داشته امروز اومدم ببینم چی میگم هر ۳ روز اومدم تهران و رفتم دعا کن نتیجه خوب باشه

خدایا شکرت
هردوش رودارم

احتمالا یکی رو دکتر برات قطع میکنه به ما گفته بودن اگر دچار لکه بینی شدید همزمان دو تا آمپول پروژسترون با هم تزریق کنید

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ان شالله برات بهترین ها رقم بخوره. استرس بده بخاطر خستگی و استرس ضخامت من پس رفت داشته امروز اومدم ب ...

آره دیدم گفتی هی میای تهران. الهی عزیزم خیلی سخته انشالله که الان بهت میگه عالیه ضخامت و خندون میای بیرون حتما بیا خبرشو بده منتظرتم برات صلوات میفرستم انشالله که خیره.

سلام گلم خوبی? خیلی ناراحتم دیشب رفتم حموم امروزببخشیدها لک قهوه ای کم  دیدم, یعنی پریودمیشم؟ ب ...

سلام عزیزم منم روز ۶ انتقال و روز ۹ و ۱۰ لک دیدم فکر میکردم پریود شدم دیگه اما انگار لک لانه گزینی بودن چون برا من سه تا بود سه روز لک دیدم😁😀

انشاالله برا تو هم همینطوره

راستش مشکل اینجاست که علائم پریودی و حاملگی خیلی شبیهن برا همین آدم نمیدونه کدومه نگران میشه ولی تو استرس نگیر به چیزای مثبت و خوب فکر کن...