2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم اونوقت من زمانی که با دکتر عارفی بودم سری قبل تاکید کرد که حتما شب قبل اینکه بیای انتقال رابطه د ...

عزیزم فرتیل سی ام چون ال آرجنینگ داره باعث میشه ضخامتش خوب رشد کنه و چیزهای مفید دیگه ای هم داره ولی ال آرجنینگ از همه اش مهمتره

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
[QUOTE=187184413]میگم لوله هیدرو جز برا ناباروری براسلامتی خودمم ضرر داره؟ میترسم تا مادرگیر dfi هست ...

والا منم ابن سینا میرم دکتر به منم گفتن لوله ات چون مسدوده مایع عفونی میریزه تو رحم و باید برش دارن، اما نمیدونم اینو از رو چی گفت و چجوری تشخیص داد شمارو چجوری تشخیص دادن؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم فرتیل سی ام چون ال آرجنینگ داره باعث میشه ضخامتش خوب رشد کنه و چیزهای مفید دیگه ای هم داره ولی ...

مرسی گلم مثلا برای منی که ضخامتم  خوب رشد کرده ضرر نداره که یوقت زیادی ببرتش بالا ؟ اصلا ضخامت روز انتقال تا چند باشه اوکیه عدد آخرش مثلا 12 هست درسته‌؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
بچه ها من سیکل انتقالم لانگ هست. دکتر از روز ۱۷ سیکلم برام سینافکت تجویز کرده متاسفانه الان ساعت ده ...

رو بازو بزن یبار اشکال نداره من دارومو نبرده بودم گفتن اشکال نداره ۶ غروب زده بود وسط سیکل ولی وقتی سونو میری بهشون بگو چون ازت میپرسن چند روز بولسرین گرفتی. زنگ بزار از این به بعد یادت نره

خدایا شکرت
چند روزس پریودت ؟

30 روزه. همیشه سر وقت میشم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
تعطیلی ندارن مراکز ناباروری برا اصفهان ک خود روز عید هم باز بودن

جدی چه خوب حالا منم فردا میرم مرکز میپرسم انشالله که باز باشن آخه شهادت امام علی هستش 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خیلی ممنونم عزیزم سلامت باشی قراربود پسرم اردیبهشتی بشه عجله کرد فروردینی شد 😃الهی که به زودی خدا م ...

قربونت عزیزم ان شاءالله با دعای خیر شما دوستای گلم همه چشم انتظارا بزودی زود دلشون شاد بشه منم همچنین.

خدایا شکرت