2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044858 بازدید | 684416 پست
چیکا جون خوبی ؟ نی نی های فسقلی خوبن؟  چیکا میگم دوتا خانوم‌ دیگه با شما انتقال دادن با دکتر ا ...

سلام عزيزدلم زنده باشي الحمدالله. 

اون روزي كه انتقال من بود كس ديگه اي با دكتر اسرافيلي انتقال نداشتن دونفر بودن كه با دكتر عارفي انتقال داشتن عزيزم. دوتا از دوستاي اينجامون سحر جون و ارزو جون مريض دكتر اسرافيلي هستن كه خداروشكر مثبت شدن. در كل تو بيمارستان عرفان همه ميگفتن امار مثبتي ايشون نسبت به پزشكاي ديگه بيمارستان خيلي بيشتره.

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزيزدلم زنده باشي الحمدالله.  اون روزي كه انتقال من بود كس ديگه اي با دكتر اسرافيلي انتقا ...

مرسی عزیزم .‌ای وای قاطی کرده بودم . خوب خدارو شکر انشالله بسلامت بارداریتونو بگذرونین 

خدای من خدای معجزه هاست . 
بچه ها من سیکل انتقالم لانگ هست. دکتر از روز ۱۷ سیکلم برام سینافکت تجویز کرده متاسفانه الان ساعت ده ...

عزیزم منم سیکل پانکچر قبلیم سینافکت داشتم تو بازو میزدم دکتر میگفت حتما بین ۸تا ۱۰ صبح بزن و چون سیکل انتقالی روز ۱۷ یا ۱۸ خیلی فرق نداشته باشه نگران نشو گلم ولی بنظرم فردا رو صبح بزن 

[QUOTE=187184413]میگم لوله هیدرو جز برا ناباروری براسلامتی خودمم ضرر داره؟ میترسم تا مادرگیر dfi هست ...

آره عزیزم.من لولم هیدرو بود.آخه من آندومتریوز دارم اونم از نوع شدید.رفتم ابن سینا کلی آزمایش و سونو و بعدش پادمهر گفت باید عمل کنی.عمل سختی هم داری.گفتم میشه یه بار دیگه انتقال بدم و شانسم رو امتحان کنم.گفت محاله با این لوله هیدرو ای وی افت بگیره.بعدش رفتم پیش آصف جاه .آصف جاه گفت موافق با عملت نیستم اما اگر یه بار دیگه بری انتقال بدی بهتره.اگر نشد بعد بیا واسه عمل.تو همین گیرو دار بودیم برای عمل که یکی از همکارای آقا دکتر فریبا یوسف نژاد رو معرفی کرد گفت ما پیشش جواب گرفتیم.آقام گفت بیا یه سر پیش این دکتر هم بریم. اما من قبول نمی کردم و داشتم خودمو آماده میکردم برای عمل .تا اینکه یه دفه آقام صبح زود پیله شد که بریم پیش این دکتر.رفتیم و خلاصه سونو کرد و آزمایش ها رو دید.گفتم میخوام برم عمل.خدا خیرش بده نگذاشت گفت نمیخواد بری بیا آی وی اف.واسم انتقال داد و خداروشکر مقبت شدم .الان هم هفته ۹ هستم.بخدا کلی دعاش میکنم 

ازه منم ازهمین بالارفتن میترسم چون تازه بالارفته بود زیادکردن.اره گلم ببخشیدهادخالت کردم گفتم اگردلت ...

عزیزم تیروئید برا همه کسانی که کم کاری دارن تو بارداری بالا میره و شما باید وقتی مثبت شدی بری آز بدی حتما و بعدشم هرماه باید بری ازمایش تا دکترت با توجه به اون دزش رو برات تنظیم کنه..‌.من که هر ماه رفتم تیروئیدم مرتب بالا میرفت و دکتر برام افزایش دز میداد البته من چون چند قلویی بود خیلی افزایش داشت آزمایشم ولی دکتر میگفت جای نگرانی نیست اصلا فقط هرماه برو آزمایش تا اینکه از ماه پنجم به بعد دیگه هر وقت میرم آز عددش مونده روی ۱٫۷ و تکون نمیخوره...

پس جای نگرانی نیست اصلا هممون همین شرایط و داریم...

عزیزم فرتیل سی ام چون ال آرجنینگ داره باعث میشه ضخامتش خوب رشد کنه و چیزهای مفید دیگه ای هم داره ولی ...

عزیزم من پس فردا انتقالمه روزی سه تا فرتیل میخورم 

بعد انتقال هم باید ادامه بدم فرتیلو؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..