2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اره خیلیییی ریزه اس 😍😍ادم دوس داره همش بغل بگیره ولی به قول تو بغلی بشه سخته 😬😬

وایی اره عزیزدلمممم عالیه عالی😍😍😍وای ازطرف من ببوسش. وای لباش الان یه ریزه ناخونهاش و... 

وای امروز ظهربلااوردم سرخودم فشارم رفت روی14 سریع داروخوردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم موروفوی بالای چهار میشه طبیعی حامله شد ب شرط اینکه این ازمایشو تو ازمایشگاهای مراکز نابارو ...

آره مرکز ناباروری دادیم اما حرکت رو به جلو a+b )= 5 )  هست به خاطر همون که نمیشه

آزمایش دی اف آی فقط مربوط به مورفولوژی هست؟؟؟

آره مرکز ناباروری دادیم اما حرکت رو به جلو a+b )= 5 )  هست به خاطر همون که نمیشه آزمایش دی اف ...

دی اف ای دی ان ای هستش 

خب پس خوبه خداروشکر همسر منم9سال پیش مورفوش4بود و تحرکم همین حدودا یک سال کلی لتروزول و کلومیفن و ... خوردم که باردار بشم نشدم که دیگه طبیعی خدا داد شما که ازمایشتون بهترم هست تلاشتو بکن یک روز در میون حتما نزدیکی داشته باش بعد از پریودیت  ان شاءالله نتیجه بگیری عزیزم مثل الان ما گرفتار دکتر و دوا درمون نشی 

سلام لطفا مراحل بعدی تون هم رفتید اگه دوست داشتید بگید دکتر کدوم شهر واسم دکتر یکبار دیگه میگید&nbs ...

سلام عزیزم،دکتر تهران رفتم،کلینیک باروری امید،دکتر مرضیه آقا حسینی، چشم عزیزم مراحل بعدی رو هم حتما میام مبنویسم

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
حرص خوردم چه حرصییی خدالعنت کنه بعضی ادمهای بدجنس رو...  یعنی فکرکن ضربان قلبم روی106بود داشت ...

ای بابا بیخیال عزیزم تو این  شرایطت نباید حرص بخوری واسترس داشته باشی ..خدا جوابشونو میده 

سلام بچه ها،قبلا گفته بودم دو بار انتقال ناموفق داشتم،احتمالا این ماه هم داشته باشم،ولی من یه مشکل از همون بچگی داشتم و هنوزم دارم،ریه هام حساس هستن،همیشه تک سرفه میزنم،حتی توی خواب،بخصوص وقتی سمت راست بدن میخوابم،انگار یهو یه چیزی شبیه سوزن میخوره به لوزه هام و از خواب می پرم و سرفه میکنم،حالا میخوام ببینم این سرفه میتونه ضرر داشته باشه واسه بعد از انتقال 

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
چجوری ببینه ؟واتس آپ داره دکتر؟ چون مثلا ویتامین دی من ۱۰ بود دوتا امپول برام نوشت  وکپسول او ...

عزیزم ویتامین دی کمه برای من ۲۸ بود ۳تا امپول داد طرازی

بعدشم لووتیرکسین برای tpo نیست پردنیزولون میده بهت از ۱ماه قبل انتقال

بعدشم منشیش گوشیش سادس میگه باید بیای مطب حالا بگو از شهرستانم شاید قبول کرد وگرنه هیچ جوره با دکتر نمیتونی حرف بزنی 

من یه پرولاکتینم بالا بود زنگ زدم گفت دکتر میگه ویزیت بعدی بهش دارو میدم رفتم ویزیت گفت برموکریپتون خوب همون تلفنی میگفتی دیگ

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا