2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
❤❤❤❤❤ایشالا نبنی فسقلی خودت میاد صبح تاشب پاهاشو بچلون ☺☺☺

خخخ چشم حتماعزیزم یعنی میبوسما. خیلی دعاکن عزیزم برام ازدیروز دلم گرفته یکم کمردردم که ولم نمیکنه

فقط بخواه خدا خودش برام نگه داره اصلاطاقت ندارم😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خخخ چشم حتماعزیزم یعنی میبوسما. خیلی دعاکن عزیزم برام ازدیروز دلم گرفته یکم کمردردم که ولم نمیکنه ف ...

نگران نشو اصلا به علائم توجه نکن ایشالا هرجفتشون چسبیدن به دل مامانیشون 

فدای توبشم عزیزممم, اگر روزه ای سرافطاردعاکن برام

قربونت برم..نه عزیزم ب خاطر قرص تیروئید میخورم امسال نتونستم برم..🙁خیلی تو فکرتونم عزیزم..میدونم چقد سخته انتظار..خودم ۷سال منتظر بودم کاملا درکتون میکنم..همیشه دعام این بوده ک خدایااااا هیچ زنی رو با ناباروری امتحان نکن🤗🤗..

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
نگران نشو اصلا به علائم توجه نکن ایشالا هرجفتشون چسبیدن به دل مامانیشون 

الهی امین انشالله. دعاشون کن خاله جان, عزیزم الان نی نی مااقا اراز چندروزشه؟ سخته بچه داری؟ اینقدرمیترسم میگم نکنه مامان خوبی نشم یه موقع

الهی امین انشالله. دعاشون کن خاله جان, عزیزم الان نی نی مااقا اراز چندروزشه؟ سخته بچه داری؟ اینقدرمی ...

دقیقا ۳روز ونیمه ...خودم خیلی اذیتم کتفم وگردنم واستخونام دردمیکنه نینی خداروشکر ارومه  ...مطمین باش مامان مهربونی میشی وازپسسون برمیای 😍😍😍 

قربونت برم..نه عزیزم ب خاطر قرص تیروئید میخورم امسال نتونستم برم..🙁خیلی تو فکرتونم عزیزم..میدونم چق ...

ببخشید برام سوال پیش اومد مگه قرص تیر وی بیرون باید روزه گرفت؟؟ چون منم میخورم چندساله وروزه هم گرفتم امسال دیگه بخاطرنی نی هاگفتن نگیرم خیلی ناراحتم. 

اشکال نداره عزیزم مهم سلامتیه, اره راست میگی خیلی سخته خداخودش هرچی حاجت داری بده برات

دقیقا ۳روز ونیمه ...خودم خیلی اذیتم کتفم وگردنم واستخونام دردمیکنه نینی خداروشکر ارومه  ...مطمی ...

اییی وای خدای من چقدرکوچولوه, دلم خواست بغلش میکردم. چقدر پاکن اصلا نشان قدرت خداهستن😍😍😍

الحمدالله حالش خوبه, ایشالله خودتم تازه زایمان کردی یکم بگذره بهتر میشه حالت. تاروز10اوکی میشه انشالله. 

فقط نی نی روزیادبغلیش نکنیدها بعدابرات سخت میشه

ببخشید برام سوال پیش اومد مگه قرص تیر وی بیرون باید روزه گرفت؟؟ چون منم میخورم چندساله وروزه هم گرفت ...

ب دکترم ک گفتن گفت باید حتما ناشتا باشی بعدشم صبحانه بخوری..روزه نگیررر😶

ب دکترم ک گفتن گفت باید حتما ناشتا باشی بعدشم صبحانه بخوری..روزه نگیررر😶

اره منم اینحورتنظیم کردم که موقع افطارمیخورم قرص یکساعت یانیم ساعت بعدش غذا میخورم. بازخواستی ازیه دکتردیگم سوال کن. چون دکترمن گفت هیچ مشکلی نداره چکاپم شدم. فقط میگما خیلی بالا میره تیروییدتو بارداری؟ من الان روزی یکی میخورم

اره منم اینحورتنظیم کردم که موقع افطارمیخورم قرص یکساعت یانیم ساعت بعدش غذا میخورم. بازخواستی ازیه د ...

چ حالبببب نمیدونستم...حتمااا مشورت میکنم عزیزم مرسی ک گفتییی

والا نمیدونم..من تازه شروع کردممم..فک کنم بالا میره..

چ حالبببب نمیدونستم...حتمااا مشورت میکنم عزیزم مرسی ک گفتییی والا نمیدونم..من تازه شروع کردممم..فک ...

ازه منم ازهمین بالارفتن میترسم چون تازه بالارفته بود زیادکردن.اره گلم ببخشیدهادخالت کردم گفتم اگردلت میخواد مشورت بگیر

@ماهنده     سلام مامان خانمی خوبی؟؟؟ نی نی هااا در چ حالن؟؟؟🤗🤗😍😍😍

سلام عزیزم. خوبی؟ من فک میکنم رفتن🥰 ولی دل به امید رحمت خدا. یه مقدار درد پریود دارم و یه مقدار پروژسترون که بی حالم کرده. حالا از فردا کارمو شروع میکنم دیگه تا پونزدهم برم آزمایش. خیر ببینی که خبر گرفتی. ممنون❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام عزیزم. خوبی؟ من فک میکنم رفتن🥰 ولی دل به امید رحمت خدا. یه مقدار درد پریود دارم و یه مقدار پرو ...

عزیز دلم درد پریود از علائم بارداری..منم دقیقاااا همین درد و داشتم..انشاالله ک مثبتههه..همون سالی ک من انتقال دادم دو نفر باهم بودیم..من درد داشتم..اون اصلاااا..و جالب اینه که دو دامون مثبت شدیم..اصلاااااا نگران نباش عزیز دلم...توکل ب خداااا 🤗🤗❤❤