2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم یعنی قبل انتقال رابطه نداشته باشیم بهتره؟

عزیزم من نداشتم. چند جا هم شنیدم نداشته باشیم بهتره. مطلبی که گفتم تو مقالات هست مربوط به موکوس دهانه ی رحم هست که روی مثبت شدن تاثیر میزاره برای دوستان گفتم گلم. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
نه عزیزم😐دوتا سه روزه بده??  میگما من هروز پرتقال خوردم الان شنیدم میگن مضرره اره؟ خیلی نگران ...

نه چرا بد باشه

منم قراره سه روزه انتقال بدم

انشالله با این همه انرژی مثبتی که داری باردار میشی

نه عزیزم نگران نباش من خودم یه بار از بچه ها پرسیدم درسته میگن ویتامین سی و آ برای بعد از انتقال  مصرف نکنید؟ یکی از دوستان ک باردار بود گفت من خودمموقع انتقال کلی پرتقال و کیوی خوردم و باردار شدم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر عزیزم بخیر و خوشی ختم شد بالاخره

سلام زی زی جونم چطوری خیلیی تو فکرت بودم گل پسری خوبه؟دیگه تا زایمانتم که چیزی نمونده لطفاا سرزایمانت منو یادت نره ها مخصوص واسم دعا کن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
واییی الهی پس توام دوتاداشتی ودوتاش گرفتن وای قربون نی نی هات برم دعاکن برای منم مونده باشن والان رش ...

فداتشم خاله جونشون😍حتما ديگه الان ني نيا اون تو لونه كردن ٩ ماه هم ميخوان محكم به مامان مهربونشون بچسبن😍😍😍ممنونم عزيزم برات ١٤ تا صلوات فرستادم❤️❤️

برام دعا كن ترشح زرد دارم نميدونم از چيه ديگه خسته شدم هرروزي يه داستاني دارم يروز لك يروز خونريزي يروز يچيز ديگه الانم كه ترشح زرد😭😭😭😭😭😭دوست دارم بشينم گريه كنم😔😔😔

خداياشكرت....❤️ 
نه عزیزم😐دوتا سه روزه بده??  میگما من هروز پرتقال خوردم الان شنیدم میگن مضرره اره؟ خیلی نگران ...

عزیزم باور کن تمام این رژیم ها تاثیرشون صد در صد نیست نگران نباش گلم فقط خدا باید بخواد

اره منم خودم به عمدرابطه نگرفتم چون همیشه بعدرابطه ببخشیدعفونت میگیرم

چطوری مامان خانم؟نی نی ها چطورن؟هرروز صبح براشون آیت الکرسی بخون ان شاالله جفتشون چسبیدن به دلت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم من نداشتم. چند جا هم شنیدم نداشته باشیم بهتره. مطلبی که گفتم تو مقالات هست مربوط به موکوس دهان ...

ممنونم گلم نی نی ها چطورن؟ان شاالله مامان شدی از دوهفته دیگه باید فکر سیسمونی باشی

عزیزم من نداشتم. چند جا هم شنیدم نداشته باشیم بهتره. مطلبی که گفتم تو مقالات هست مربوط به موکوس دهان ...

گلم اونوقت من زمانی که با دکتر عارفی بودم سری قبل تاکید کرد که حتما شب قبل اینکه بیای انتقال رابطه داشته باش😔 حالا به این انتقالم دیگه اینکارو نمیکنم. بعد یه چیزی این قرص فرتیل سی ام هم یه کاری با موکوس رحم میکنه درسته؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
ممنونم گلم نی نی ها چطورن؟ان شاالله مامان شدی از دوهفته دیگه باید فکر سیسمونی باشی

یعنی میشه خدا از دهنت بشنوه🥰❤️انشالله به حق این ماه مبارک دل دوتامون زودی شاد بشه عزیز مهربونم🤲❤️

خب خداروشکر ولی دلم سوخت خیلی اذیت شدی خواهر☹️

خيلي اذيت شدم و صدام هم در نميومد، چون شوهرم خيلي خودش ناراحته، من خيلي سعي ميكنم نشون ندم اذيت ميشم، همينم باعث شده پوستم كلفت بشه😂 من خيلي لوس بودم قبلا، حتي آمپول نميزدم، ببين الان كارم به كجا رسيده كه آمپول برام شوخيه😂😅😅

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
گلم اونوقت من زمانی که با دکتر عارفی بودم سری قبل تاکید کرد که حتما شب قبل اینکه بیای انتقال رابطه د ...

عزیزم علم ناباروری روز به روز عوض میشه ولی از یک چیز مطمعنم هیچ قطعیتی توش نیست واسه همین یکی با شرایط داغون که تمام دکترا میگن محاله باردار میشه ولی یکی با شرایط ایده آل نه. کعبه و بت خانه بهانست عزیزم مقصود خداست گلم🤲❤️

یعنی میشه خدا از دهنت بشنوه🥰❤️انشالله به حق این ماه مبارک دل دوتامون زودی شاد بشه عزیز مهربونم🤲❤️

انشاالله ميشه عزيزم😍 من سحر نماز توسل به امام رضا رو خوندم، اسماتون مثل فيلم ميومد جلوي چشمم. تو كه ماماني، خيلي التماس دعا😘♥️

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
خيلي اذيت شدم و صدام هم در نميومد، چون شوهرم خيلي خودش ناراحته، من خيلي سعي ميكنم نشون ندم اذيت ميشم ...

اره گلم واسه منم شده شوخی😂😂  انشالله از این به بعد بدون دغدغه درمانت پیش بره و مادر بشی

انشاالله ميشه عزيزم😍 من سحر نماز توسل به امام رضا رو خوندم، اسماتون مثل فيلم ميومد جلوي چشمم. تو دي ...

خیلی ممنونم مهربونم مرسی واقعا. خیر دل پاکتو ببینی❤️

نه چرا بد باشه منم قراره سه روزه انتقال بدم انشالله با این همه انرژی مثبتی که داری باردار میشی نه ...

ارهومنم ندونسته کلی خوردم نگران شدم اصلااینویکی ازدوستان گفت. انشالله بزودی زودخودتم مادرمیشی فداتشم. منم ازدیروز وسط کمرم درد میکنه. 

واییی ایشالله خداکنه مادرشده باشم خیلی امیدوارم اینباربرعکس قبلی دست میزارم روشکمم دعاشون میکنم😂😂