2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم مبارک باشه.انشاالله قدمش پرخیر و برکت باشه برات.عزیزم هر موقع شیر دادی برای من دعا کن.من الان ...

خیییلی ممنونم عزیزم الهی که بارداری خوبی درپیش داشته باشی وهفت ماه دیگه نینی نازتو بگیری بغلت ...نگران نباش ایشالا مشکلی پیش نمیاد خیلیارو دیدم خونریزی روان هم داشتن ولی نینی صحیح وسالم سرجاش بود شماهم مطمئن باش نینی محکم چسبیده به دلت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیییییزم قربونش برم،،،مبارکت باشه چشمت روشن 😍😍😘😘😘😘😘انشالله قدمش پر خیر و برکت باشه و زیر سای ...

خیلی ممنونم عزیزدلم  الهی گل پسر وروجک شماهم به سلامتی بیاد بغلت خیالت راحت بشه چندروز اخرما ازاسترس خواب وخوراک نداشتیم خداروشکر به خوشی تموم شد 

مررسیییی عزیزم . ممنون از محبتت  حالا برم ببینم این آزمایش هارو دادم قبلا یه نه 😑😑😑  ...

آره واقعا، يه جوري شده همش بايد خودمون به دكتر خط بديم. تازه من همش ميگم دكترم حواسش هست و دقتش بالاست، بازم بهش يه سري چيزا رو يادآوري ميكنم🙈

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیرم مبارک باشه ان شاءالله زیر سایه پدر مادر بزرگ بشه . چند وقتی نبودم فکر میکردم اردیبهشت زایمانت ...

خیلی ممنونم عزیزم سلامت باشی قراربود پسرم اردیبهشتی بشه عجله کرد فروردینی شد 😃الهی که به زودی خدا معجزه ی قشنگشو  نشون شمابده