2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
نه هنوز. قرار شد چون عفونت و انحراف لگن دارم یکی دو ماه انتقالو عقب بندازم و با طب سنتی و ... عفونت ...

هر چیز جدیدی که قبلا نمی خوردی و الان داری میخوری باعثشه دیگه. بنظرم همون قرصهاست دلیلش. اینجور وقتها یه حالت تهوعی میاد که به قول تو آب خالی هم میخوری تهوع داری. منم چند وقت پیش یه سری قرص جدید شروع کردم همزمان با اون وحشتناااک تهوع و بی اشتهایی گرفتم ولی بعد از دو هفته یک دفعه خوب شدم. به اونی که قرصهاتو گرفتی بگو.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ای جون دل من با این زبون شیرینت آخه🥰 

شرمنده نکن جانم😊😊😊فقط مثبت فکرکن خب افرین من میخوام هردومون مثبت بشیم بعدهی طی بارداری بیایم از همدیگه سوال کنیم توانومالی رفتی فلان چیز رفتی و..  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بگم خواهررررر خدالعنت کنه اونهایی که باعث حرص من شدن نمیبخشم حالم بدبودا نمیشدنفس بکشم.  چش ...

ديگه سعي كن حرص نخوري اينهمه زحمت كشيدي با چيزاي بيخود خرابش نكن. قند ناشتات خوبه قند بعد از غذا فكر ميكنم بايد زير ١٤٠ باشه بازم دقيق اطلاع ندارم نگران نباش بازم از بچه ها بپرس. هيچ چيز ارزششو نداره خودتو حرص بدي.

خداياشكرت....❤️ 
شرمنده نکن جانم😊😊😊فقط مثبت فکرکن خب افرین من میخوام هردومون مثبت بشیم بعدهی طی بارداری بیایم از ه ...

انشالله دوست گلم🌷❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
آزمایش دی اف آی نداده اما مورفولوژی ۶ هست

اره عزیزم موروفوی بالای چهار میشه طبیعی حامله شد ب شرط اینکه این ازمایشو تو ازمایشگاهای مراکز ناباروری داده باشید چون ازمایشگاههای دیگر دقیق نیستن

بچه ها هرچی میگردیم فرتیل سی ام پیدا نمیشه چرااا؟؟؟؟    

داروخانه دكتر قمي تو بلوار دادمان ممكنه داشته باشه 

تماس بگير بپرس 

متاسفانه من شمارشو ندارم . 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
سلام گلم ان شاالله همه منتظرا مامان بشن منم امروز ۴ انتقالمه

سلامم عزیزم خوبی؟ انشالله بسلامتی مثبت میشی شماچندتاانتقال دادی؟ چندروزه؟ من دوتا سه روزه. الانم وارد روز7انتقال شدم

ديگه سعي كن حرص نخوري اينهمه زحمت كشيدي با چيزاي بيخود خرابش نكن. قند ناشتات خوبه قند بعد از  ...

چشم عزیزدلم سعیم رو می کنم بخدایک لحظه گفتم چه مامان بدیم من بهشون استرس وارد کردم. اره خودمم حس میکنم ازحرص اونم بالارفته بودش یعنی اصلاخونم درنمیومدبااینکه انوکسامیزنم😂😂😂خخخ همون جریان کاردبزنی خونش درنمیاد منم. 

دعا میکنم وروجکات صحیح وسالم بیان بغلت, لک بینی قطع شد؟ منم دعاکن نی نی هاخوب باشن ومنم ببینم مثبت شدنو

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

من احساس پریود دارم اساسی. 😂😂😂 زودتر بشم از دست داروها خلاص بشم. دلم لک زده بهاره من تو خونه چپیدم. اینجا شماله بهار عطر بهارنارنج و گل پره اونوقت من اینجا در منزل😐

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام به همه دوستای قشنگ خودم. ممنون از احوالپرسیتون، ببخشید تک تک ریپلای نمیکنم. راستش من برای سزاری ...

عزیز دلم خیلی تبرک میگم 

رفلاکسش چیز مهمی نیست 

موقعی که میخوابه تشکش رو با شیب باشه که سرش بالاتر باسه 

زیر سرش بالا نباشه ها کلی زیر تشک چیزی بزار که بچه روی شیب باشه 

بعد از شیر خوردن حداقل یک ربع عمود بغلش کن و بادگلوش رو بگیر خوب میشه

چشم عزیزدلم سعیم رو می کنم بخدایک لحظه گفتم چه مامان بدیم من بهشون استرس وارد کردم. اره خودمم حس میک ...

لكه بيني من داره باهام بازي داره مياره يروز هست يروز نيست، مرسي عزيزدلم. انشالله با خبراي خوب مياي و خوشحالمون ميكني❤️❤️

خداياشكرت....❤️