2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام به روی ماهت. آخه ۱۴ ام تعطیلیه منم دکترم اون روز بود انشالله که با خود دکترم همه کارام انجام بش ...

عزیزم اصلا نگران نباش تو سیکل با شرایط عادی زمین تا آسمون فرقه گلم. با امپول مانع از آزادسازی کنترل میکنن که چه روز ازت تخمک کشی میشه اصلااااا نگران تعطیلات و دکتر و اینجور چیزا نباش. توکل بر خدا انشالله مامانی مهربونم🥰❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماهنده جون این چه حرفیه که میزنی تو بتید صد در صد فکر کنی هستن باید فکرای مثبت کنی نه فکرای منفی مطم ...

ممنونم مهربونم. صد در صد هر اتفاقی توش خیری هست. نه استرس ندارم گلم ولی خب خیلی هم به خودم امید بدم اذیت میشم. سپردم به خدا گلم من که قراره درمانو ادامه بدم حالا یا باز پانکچر و تخمک کشی یا اهدایی تا خدا چی بخواد عزیزم. اتفاقا دیشب به شوهرم هم گفتم من هرگز از رحمت خدا نا امید نمیشم. قربون محبتت عزیزمممم❤️🌷❤️

عزیزم اصلا نگران نباش تو سیکل با شرایط عادی زمین تا آسمون فرقه گلم. با امپول مانع از آزادسازی کنترل ...

چشممممم حتما استرسم خدا رو شکر خیلیییی کمه. مرسی 😍😍😍😍😘😘😘

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دخترا اونایی که تحت نظر دکتر طرازی هستن تلفنی ویزیت نمیکنه یا آنلاین؟

شنبه زنگ بزن به منشی بگو شاید قبول کنه چون از شهرستانی شرایطت رو بگو و بگو فقط میخوام جواب آزمایشامو ببینه 

شنبه زنگ بزن به منشی بگو شاید قبول کنه چون از شهرستانی شرایطت رو بگو و بگو فقط میخوام جواب آزمایشامو ...

چجوری ببینه ؟واتس آپ داره دکتر؟

چون مثلا ویتامین دی من ۱۰ بود دوتا امپول برام نوشت 

وکپسول اووبست کیوتن وکلومیفن وامپول ازاد سازی نوشت که یکماه اقدام کنم 

الان جواب ازمایشم اومده ویتامین دی ۳۰ هست شاید لازم نباشه امپول 

و تی پی او ۶۰هست شاید لازم باشه لووتیروکسین بخورم 

نیاز هست که یه ویزیت بشم

چجوری ببینه ؟واتس آپ داره دکتر؟ چون مثلا ویتامین دی من ۱۰ بود دوتا امپول برام نوشت  وکپسول او ...

تا جایی که میدونم دکترا با واتساپ ارتباط میگیرن حالا یا منشی با خط خودش یا دکتر زنگ بزن بپرس ببین چی میگه.

چجوری ببینه ؟واتس آپ داره دکتر؟ چون مثلا ویتامین دی من ۱۰ بود دوتا امپول برام نوشت  وکپسول او ...

عزیزم ویتامین دی ۳۰ هم کمه باید بخوری بری تو سیکل که بازم بیشتر باید بخوری

دوستان یه سونوگرافی خوب برای اطفال میشناسید نینی رو باید برای سونوی کلیه ببرم نمیدونم کجا خوبه ؟ @ز ...

سلام عزيزم تبريك ميگم

دكتر كجباف زاده عاالي عاالي مخصوص كودكان و نوزادان . 

تو آرژانتين 

از تو نت سرچ كن تماس بگير وقت بگير 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

سلام خانمها من بعد انتقالم شیاف مصرف میکنم از این مدل

حالا رفتم دوباره خریدم ولی تو داروخانه دقت نکردم از این مدل داده میخواستم ببینم اگه از این استفاده کنم مشکلی نداره باهم فرق دارن 

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم

سلام دوستان خوبید؟ امروز یک فشاری وارد شد بهم حرص شدید فشارم شد14 روی9 وضربان106

میگم های برای جنیناضررکرده؟؟ سریع دوتا پروپرانول خوردم بعدش اومد پایین. قندخون بعدناهارمم164.ناشتا85بودش

خیلی نگرااانم توروخداکمک

کمردردم که ولم نمیکنه اصلا. 

@زینبی_بابا    

@چیکا1    

@ماهنده    

@شوره    

سلام دوستان خوبید؟ امروز یک فشاری وارد شد بهم حرص شدید فشارم شد14 روی9 وضربان106 میگم های برای جنین ...

عزیزم چرا انقدر حرص و جوش داری تو این ایام. برات خوب نیستا. اروم باش عزیزم. انشالله که برای جنین هات ضرر نداره. سر خودتو گرم کن عزیزم‌

عزیزم چرا انقدر حرص و جوش داری تو این ایام. برات خوب نیستا. اروم باش عزیزم. انشالله که برای جنین هات ...

نمیدونم هرچی بدشانسیه سرمنه خدالعنت کنه بعضیارو... 

دعام کن 😭😭😭

یعنی طوریشون نمیشه?? توخودت خوبی؟ پادرد نداری؟ من کمرم وسطش خالیه انگاری

سلام عزیزم اگرحالت خیلی بدمیشه برای خوف ازضرربه بدن میتونی نگیری

قربونت برم. نه اخه طول روز اصلا مشکلی ندارم. ولی همین ک لب به آب مبزنم حالم بد میشه. دو روز پیش بعد افطار ک دارو خوردم با آب بعدش ببخشید بالا آوردم ولی بعد اون فقط حالت تهوع میگیرم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم از محبتت عزیزم. امروز خیلی حس پریود دارم. فک نکنم مثبت باشم😔 از شنبه کارمو شروع میکنم. فقط پ ...

عههههههه دختر خوب اصلااااااا ب علایم اندازه سر سوزن هم نباید بها داد. انقد با علایم منفی شدن و بی علایم مثبت

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱