2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم شکمم تقریبا حوالی سونو آنومالی یکم برجسته شد. یعنی اون موقع مجبور شدم شلوار یه سایز بزرگتر بخر ...

هفته ٩ هستم عزيزم ، اي جان دلم😍😍من ترسيدم كم تهوع داشتن بد باشه كه خداروشكر خيالم راحت شد شماهم نداشتي😂بعد يه سوال ديگه هم دارم من هشت هفته و يك روز رفتم سونو سن بارداري رو زده ٨ هفته و ٢ روز براي شماهم سونو و پريودي سنشون فرق داره؟ 

خداياشكرت....❤️ 
هفته ٩ هستم عزيزم ، اي جان دلم😍😍من ترسيدم كم تهوع داشتن بد باشه كه خداروشكر خيالم راحت شد شماهم ند ...

آره عزیزم. برای من که هر کدومشون برای خودشون به یه ساز میرقصن   

دکتر صدری حرف خوبی بهم زد. گفت سن بارداری شما در هر صورت بر اساس تاریخ انتقالت (یا باردارهای طبیعی با پریود) هست، اندازه جنین ممکنه کمی بزرگتر یا کمی کوچکتر از اون سن باشه که طبیعیه. یعنی انگار کوچولوهای شما به اندازه یک روز از سن واقعیشون تپلی ترن   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم. برای من که هر کدومشون برای خودشون به یه ساز میرقصن     دکتر صدری حرف خوبی بهم ...

ممنونم كه با حوصله جواب ميدي عزيزدل مهربون انشالله ني نياتو صحيح و سالم بغل كني مامان مهربون😍😍😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
مرسی عزیزم. آلو بخورم فک کنم خوبه قبلا میخوردم سریع روم اثر داشت.🌷

هر روز صبح ناشتا یه لیوان آب ولرم (برای اینکه بهتر باشه چند قطره آبلیموی تازه و یه قاشق چایخوری عسل هم بریز) بخور. هم برای ایمنی بدن خوبه، هم برای دستگاه گوارش.

سلام به همه دوستای قشنگ خودم. ممنون از احوالپرسیتون، ببخشید تک تک ریپلای نمیکنم. راستش من برای سزارین یه کم اذیت شدم، اون بی حسی نخاعی خیلی کلافه ام کرد، شایدم بخاطر اینکه قبلش از کادر بیمارستان عصبانی شدم خیلی، بعد با حال خوبی نرفتم اتاق عمل. بعدشم چون به شیاف حساسیت دارم مجبور شدم بعد عمل حسابی درد بکشم چون مسکن های تزریقی رو با فاصله بیشتری میزدن. و یه مورد دیگه اینکه دو تا امپول دمیترون برام زدن و گلاب به روتون برای دفع حسابی تو دردسر افتادم. اما با تمام این تفاسیر میوه این سختی ها چنان شیرینه که از ته دلم هم موقع شیر دادن و هم موقع زایمان حسابی دعاتون کردم. پسرکم زردی داشت براش دستگاه گذاشتیم تو خونه، خدارو شکر زردیش کنترل شد. مونده ختنه اش که فردا خدا بخواد میبریم ختنه. دکترش گفت سریع بعد ده روزگی ببرینش. رفلاکس هم تازه اضافه شده که باید از دکترش بپرسم چیکار کنم. قطره کولیکز هم داده براش که بهش میدم. به اضافه آدوکید و قطره پدیابست که گفت برای تقویت سیستم ایمنی نوزاد هست

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام به همه دوستای قشنگ خودم. ممنون از احوالپرسیتون، ببخشید تک تک ریپلای نمیکنم. راستش من برای سزاری ...

ای خدا ای خدا به سلامتی عزیزم خدا حفظش کنه پسر گلمون رو نامدار باشه 😍 آخی شیر میدی یاد ما باش

چندم به دنیا اومد؟ 

سلام عزيزم بعد ضخامتت با چي بالارفت؟

سلام گلم این اخری کلا داروهام عوض کرد استرادیول نساخت بهم اصلا برعکس همش پریودبودم توسه ماهه. 

داروهام رومحرک فولیکول دادن ضخامت عالی شد. لتروزل وسینال اف همینا

اره منم نمیدونم به چیه  دو بار قبل ضخامتم روز ۱۰ هشت بود این سری ۱۰  هردوسری هم همین کار ...

اره خدابخوادفقط میده توکل بخداکن تونستی قران وختم اینچیزا بردار هم ارامش بگیری هم سرگرم بشی. حالا این هفته یکشنبه میری برای انتقال؟ 

مرسی مهربان♥️

سلام عزیزم خوبی؟ یبوست گرفتی؟ وای بیابهت بگم. هروز ناشتا یک مشت بایدازقبل خیس کنی برگه زردالوبخور ویک عددپرتقال ببین چی میبینی. 

یعنی من دیروز ببخش گلاب به روت زیاده روی کردم فقط سه بار دستشویی بودم میگفتم جنین هاافتادن😵😵😵