2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
گلم ببخشید کلا نظرشون اینه کا ارضا شدنه مشکل داره یا اینکه ارضا شدن بدون دخول مشکلی نداره؟ شرمنده ای ...

خواهش می کنم عزیزم

گفت intercourse نداشته باشید یعنی دخول اما نمیدونم منظورش ارضا شدن هم بود یا نه

و اینهم گفت ، ترجمه اش بی معنیه البته ، ولی گفت دکتر میخواد همه چیز اطراف رحم شما آروم باشه.

من شخصا انقدر سختی کشیدم برای باردار شدن اصلا نزدیکی و شدن و نشدن برام هیچ اولویتی نداره. 

الان فقط به هدفم فکر میکنم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آهان پس این نظرو قبول داری و رعایت میکنی یکی از دوستان بهم گفت علتش اینه ک با رابطه باکتری ها در مو ...

جالبه اینو نمی دونستم 

آره اینجا کلا میگن رابطه نداشته باشین حتی با کاندوم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیز دلم درد پریود از علائم بارداری..منم دقیقاااا همین درد و داشتم..انشاالله ک مثبتههه..همون سالی ک ...

انشالله مهربونم. خدا از دهنت بشنوه❤️🥰🤲 ممنونم که گفتی مهربون. خدا خیرت بده

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
فدای تو خواهر... خیلی دعام کن شب اول قدرمیرم ازمایش😍😍😍 راستی توبه دلت چطورمیادواسم؟ 

حتماااا عزیزم من کار هرشبمه قبل از خواب😇برا همه ی منتظرااا دعا میکنم😍

خیره انشاالله عزیزم...❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
خواهش می کنم عزیزم   گفت intercourse نداشته باشید یعنی دخول اما نمیدونم منظورش ارضا شدن هم بود ...

خیلی ممنونم از پاسخت الهی جواب سختیاتو  بگیری عزیزم و بزودی زود دامنت سبز بشه.

والا منم خیلی تو این سالها سختی کشیدم و دلم شکسته و واقعا دربند این چیزا نیستم برام از همه چیز مهمتر مادر شدنه در حال حاضر ، ولی در کل برام سوال شده بود مرسی که جواب دادی گلم.

در اندک من تویی فراوان یارب..
خیلی ممنونم از پاسخت الهی جواب سختیاتو  بگیری عزیزم و بزودی زود دامنت سبز بشه. والا منم خیلی ت ...

قربونت برم عزیزم، تو هم انسالله جواب سختیهایی که کشیدی رو بگیری

آره من بعضی وقتها یه سوالایی از دکتر میپرسم بعدش با خودم میگم اینکه اصلا در مورد من صدق نمیکرد چرا پرسیدم؟ 😂 پیش میاد دیگه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام دوستای خوبم. شما روز چند پریودتون عمل پانکچر رو انجام دادن براتون میشه بگید میخوام حدودی بدونم ...

سلام گلم .من سیزدهم پریودم پانکچر شدم عزیزم

قربونت برم عزیزم، تو هم انسالله جواب سختیهایی که کشیدی رو بگیری آره من بعضی وقتها یه سوالایی ا ...

اوف من که انقد سوالای تکراری میپرسم از دکتر که نگو 😅😅

اینسری فک کن داشتم صدای توضیحات ماما رو ضبط میکردم بعد لابلاش  منم سوال میکردم اومدم خونه گوش کردم دیدم واااای من چقد سوال تکراری هی پرسیدم اون بنده خدا هم با حوصله ج میداد فک کن خودش قبلا یه چیزو توضیح داده بعد من ازش باز همونو پرسیدم 😂

میدونی همش بخاطر استرسه خدا ایشالله کمکمون کنه ما هم از این استرسای ناباروری خلاص بشیم دیگه.