2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044791 بازدید | 684411 پست
زينبي جون ميشه خواهش كنم راهنماييم كني من چيكار كنم بنظرت با اين شرايط لازمه برم پيش دكترم ٩ هفته ه ...

عزیرم چرا نمیری دکتر که خیالتو راحت کنه منم لکه بینی داشتم باامپول پروژسترون خوب شدم  ولی الان دکتر گف به جای امپول روزی سه تا شیاف بزن  

استرادیول روزی چند میل استفاده میکنی؟

مشکل تیرویید نه ندارم  ممکنه علت سقطهای شما همین ایمنی باشه؟ این عددا بالا پایین میشه؟

دکتر زرنانی گفت anti tpo انقدر بالا باعث سقط میشه و سرم ivig داد

نمیدونم چقدر بگذره بالا و پایین میشه...

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیرم چرا نمیری دکتر که خیالتو راحت کنه منم لکه بینی داشتم باامپول پروژسترون خوب شدم  ولی الان ...

جمعه سونو رفتم خداروشكر همه چيز خوب بود بعد شنبه اينده نوبت دارم يعني يازدهم ، ديگه گفتم صبر كنم همينجوري شنبه برم پيشش بازم اگر خدايي نكرده لك ببينم حتما ميرم. منم تازه ٥ روزه امپولم قطع شده و شياف مصرف ميكنم راستش نميدونم چند ميل هستش از اين چرخشياست رنگش ابي هستش تا شنبه روزي دوتا ميخوردم الان روزي يكي از دو روز ديگه بايد يك روز در ميان بخورم

خداياشكرت....❤️ 
منم سري پيش آزمايش خونم مثبت شد، سكته كردم،دكتر طرازي ميگفت برو سي تي ريه، رفتم هيچي نبود، خودم راضي ...

عزیزم سلام. منم باید آزمایش خون بدم اگه خدای نکرده مثبت بود حلق و بینی بدم. این درسته که میگن معمولا آزمایش خونه مثبت میشه؟ چجوری اخه  من خیلی نگرانم انتقالم اگه خدای نکرده مثبت بشه کنسل میشه

در اندک من تویی فراوان یارب..
عه مینور باشه مشکلی نیست پس؟

نه دیگه ما خودمونم مینوریم دیگه🙈

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مرسی عزیزم وای چه سر کیف اومدم اول صبحی بهم گفتی مامان دوقلوها     خدا دلتو شاد کنه انشا ...

قربونت برم

مطمئنم جواب این همه سال چشم انتظاری رو خدای مهربون یه جا بهت میده❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
قربونت برم این چه حرفیه  اخه مشکل اندومتریوز دارم که فعلا باید اونو حل کنم بعدش  به فکر ب ...

انشالله که خیلی زود مشکلت حل شه

منو بیخبر نذار😘😘😘

قربونت عزیزم  انشالله شما هم همینطور از ۵ تا؟یا ۱۵ تا

16 تا جنین بود، گفتن یکیش به درد آزمایش نمی خوره، از 15 تا pgd کردن.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست