2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
سلام گلم ایشااللع مثبت میشی فقط امیدتو از دست نده لوبیا سبز بخور قبل انتقال کوکو سیب زمینی زیاد بخور ...

وااای واقعا؟؟؟ من که همون یه ربع بعد رفتم دستشویی داشتم میترکیدم. دیروز روز4انتقال بودم سریع راس5دقیقه یه دوش هم گرفتم که

منم خیلی کم شیرینی میخورم اصلا چی بشه بخورم بیشتر حس میکنم قندم به خاطر اعصاب و استرسه. پس منم بهشون ...

عزيزمي، توي پرونده روز پانكچرت براي ديابت بنويس پرهيز غذايي. آخه من به پرستار گفتم بايد مراعات داشته باشم، دكتر طرازي توي اتاق عمل گفت تو كه ديابت نداري فقط پرهيز غذايي داري😉

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزمي، توي پرونده روز پانكچرت براي ديابت بنويس پرهيز غذايي. آخه من به پرستار گفتم بايد مر ...

چشم حتما من اصلا نمیدونستم والا اطلاعاتم خیلی کمه. فدات سلامت باشی انشالله

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
چشم حتما من اصلا نمیدونستم والا اطلاعاتم خیلی کمه. فدات سلامت باشی انشالله

چندتا برگه ميدن روز پانكچر كه داروهايي كه ميخوري و قد و وزن و اين چيزا رو مينويسي، چيز مهمي نيست. 

فقط اين چند هفته خيلي مراقب خودت باش ، خداي نكرده كرونا نگيري، البته الان كسي كه پانكچر داشته باشه و آزمايشش مثبت باشه با شرايط ايزوله پانكچر ميشه ولي خيلي حواست به خودت باشه😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام عزیزم خوبی ؟ pgd جنینا تموم شد؟چندتا سالم بودن؟انشاءالله کی انتقال میدی؟

عزیزم واسه من روشش فرق داره

چون نمیخوان دوبار ذوب و فریز بشه 

دو روز قبل انتقل ذوب میکنن نمونه برداری میکنن جواب مشخص میشه

یعنی فک کنم روز انتقال مشخص بشه که چندتاشون سالمن

من فعلا گفتم از ۶تاش تست بگیرن

مال شما مشخص شد

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
چندتا برگه ميدن روز پانكچر كه داروهايي كه ميخوري و قد و وزن و اين چيزا رو مينويسي، چيز مهمي نيست.&nb ...

مرسی عزیز دلم. آره خیلی رعایت میکنیم هیچ جا نمیریم انشالله که این روزا زود تموم بشه. اون روز یه خانونه توی سایت مثبت شده بود تستش ولی عمل پانکچر رو انجام دادن براش خدا رو شکر ولی بازم من خیلی رعایت میکنم 

مرسی عزیز دلم. آره خیلی رعایت میکنیم هیچ جا نمیریم انشالله که این روزا زود تموم بشه. اون روز یه خانو ...

خيلي كار خوبي ميكني، من هميشه ميگم اينايي كه بيرون ميچرخن ممكنه كرونا مثبت باشن ولي چاره اي نداشته باشن و بيان بيرون. 

منم خيلي دارم رعايت ميكنم، ديروز دكتر گفت خيلي مراقب كرونا باش🤧 انشاالله پا قدم ني ني هاي ما خوب باشه و كرونا تموم بشه😅

مرسی عزیز دلم. آره خیلی رعایت میکنیم هیچ جا نمیریم انشالله که این روزا زود تموم بشه. اون روز یه خانو ...

منم سري پيش آزمايش خونم مثبت شد، سكته كردم،دكتر طرازي ميگفت برو سي تي ريه، رفتم هيچي نبود، خودم راضي نشدم رفتم حلق و بيني اونم منفي بود. 

از استرس مردم😂 فرداش هم پانكچر شدم

خيلي كار خوبي ميكني، من هميشه ميگم اينايي كه بيرون ميچرخن ممكنه كرونا مثبت باشن ولي چاره اي نداشته ب ...

اتفاقا درست حدس زدی من چند نفر میشناختم که کرونا مثبت بودن ولی چون توی خونه دلشون میگرفت میرفتن بیرون و براشون بقیه مهم نبودن. انشالله جونم 😍😍😍😍

چندتا برگه ميدن روز پانكچر كه داروهايي كه ميخوري و قد و وزن و اين چيزا رو مينويسي، چيز مهمي نيست.&nb ...

مرکزی که من رفتم‌یه خانمه ازمایش کرونا نداشت پانکچرش نکردن خیلی اصرار کرد جنین شناس قبول نکرد بیمارمطب بود دکترش کم کاری کرده بود نگفته بود ازمایش بده قبلش هم کلا یه مرکز دیکه رفته بود کلا گیج بازی دراورده بودن هرچی گفت دارومصرف کردم‌گفتن نمیشه جنین شناس قبول نمیکنه

یا رب العالمین
منم سري پيش آزمايش خونم مثبت شد، سكته كردم،دكتر طرازي ميگفت برو سي تي ريه، رفتم هيچي نبود، خودم راضي ...

وای آره خیلی حسه بدیه آدم همینجوری فکرش درگیر هست اینم بهش اضافه بشه دیگه هیچ. خدا رو شکر انشالله همیشه سلامت باشی همچنین همه دوستای این تاپیک. خدا کنم واسه منم همه چی خوب پیش بره

مرکزی که من رفتم‌یه خانمه ازمایش کرونا نداشت پانکچرش نکردن خیلی اصرار کرد جنین شناس قبول نکرد بیمارم ...

حالا شاید چون مال اون مرکز نبوده البته منم دقیق نمیدونم ولی چند وقت پیش توی یکی از تاپیکا یه خانومی کروناش مثبت شده بود عمل پانکچرش رو انجام دادن البته میگفت سه روز قبلش منفی بوده 

حالا شاید چون مال اون مرکز نبوده البته منم دقیق نمیدونم ولی چند وقت پیش توی یکی از تاپیکا یه خانومی ...

مال همونجابوددکترش اونجا انجام میداد کلا اونجا انگاری تو خودمرکز ویزیت وسونونمیشن بیمارا همه ازمطب میان.

اره منم‌اینجا دیدم‌گفتن انجام میدن.اصلا چیز خاصی نیس که زایمان با کرونا انجام میدن اینکه تخمک گیریه

یا رب العالمین
مال همونجابوددکترش اونجا انجام میداد کلا اونجا انگاری تو خودمرکز ویزیت وسونونمیشن بیمارا همه ازمطب م ...

حالا باز من خودم به دکترم یاد آروری میکنم والا الان بیشتر باید خودمون خیلی چیزا رو یاد آوری کنیم به دکترا

فکر نکنم ۶۰ خیلی زیاد باشه مال من بالای ۱۰۰۰ بود تیروئید هم داری؟ فکر نکنم ۶۰ جز بیماریهای ایمنی ب ...

مشکل تیرویید نه ندارم 

ممکنه علت سقطهای شما همین ایمنی باشه؟

این عددا بالا پایین میشه؟