2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684420 پست
وای آره خیلی حسه بدیه آدم همینجوری فکرش درگیر هست اینم بهش اضافه بشه دیگه هیچ. خدا رو شکر انشالله هم ...

انشاالله همه چي خوب پيش ميره عزيزم🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
مرکزی که من رفتم‌یه خانمه ازمایش کرونا نداشت پانکچرش نکردن خیلی اصرار کرد جنین شناس قبول نکرد بیمارم ...

واي چقد وحشتناك، يه خانومي هم اومده بود كه همون بيمارستان آبان، صبحِ پانكچرش آزمايش بده، آزمايشگاه گفت جوابش آماده نميشه، ديگه نميدونم چكار كرد. خيلي استرس بديه. اينم شانس ما، سوزناي درمان كم بود، اينم بهش اضافه شده🙈

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا شاید چون مال اون مرکز نبوده البته منم دقیق نمیدونم ولی چند وقت پیش توی یکی از تاپیکا یه خانومی ...

انجام ميدن، دكتر ميگفت اوايل كنسل ميكرديم، ولي الان با شرايط ايزوله انجام ميديم

عزیزم واسه من روشش فرق داره چون نمیخوان دوبار ذوب و فریز بشه  دو روز قبل انتقل ذوب میکنن نمون ...

عزیزم انشاءالله به سلامتی انتقال بدی و دامنت سبز شه، تماس گرفتم گفتن از 15 تا جنین 2تاش سالمه، 5 تا مینور، گفتن ولی باز یک ماه دیگه جواب قطعی مشخص میشه و تماس می گیریم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم واسه منم نود و خورده ایه فک نکنم خیلی مهم باشه. اکثرا همینن. منم شیرینی خور نیستم

اخه رعايت نكنيم بالاتر هم ميره وتو بارداري به مشكل برميخوريم  مثلا من يه زماني  خرما خيلي ميخوردم واسه  قبل پانكچر ازمايش دادم قندم ١٠٠ بود دكتر غدد بهم گفت پايين نياري باردار بشي بايد أنسولين بزني منم ديگه رعايت كردم اومد ٩٢

اخه رعايت نكنيم بالاتر هم ميره وتو بارداري به مشكل برميخوريم  مثلا من يه زماني  خرما خيلي ...

منم خیلی ناراحتم شما دیروز گفتیدمنم بفکرم افتادبگیرم همیشه معمولا75این ها بود بعد امروز91خیلی نگران شدم اخه پدرمادرسابقه دیابت دارن ترسیدم. شبم کره عسل خورده بودم گفتم غلط کنم تازمان ازمایش شیرینیجات بخورم

منم قند ناشتام ۹۵ بود ولی چیکار کنم شکلات و شیرینی اصلا نمیخورم ولی خرما رو حتما میخورم چیزای گرم هم ...

خوب عزیزم خرما رو هم کمتر بخور. روزی یه دونه.

بعدم قند فقط از چیزهای شیرین نیست. قند برنج، نون باگت و لواش خیلی بالاست. بعضی میوه ها، مثلا سیب.

مرسی عزیزم، خیلی لطف کردی، همه اینا رو با هم بگیرم؟ از کی باید شروع کنم بخورم؟

اره عزیزم اینا باهم خیلی خوبن میگن ۴۰روز قبل تخمک کشی خوبه بخوری خودم للان حدودا تا برسه تخمک کشی دو ماه میخورم

اخه رعايت نكنيم بالاتر هم ميره وتو بارداري به مشكل برميخوريم  مثلا من يه زماني  خرما خيلي ...

عزیزم رعایت کن منم چون بالاست شیرینی نمیخورم گفتم اکثرا این مدلی هستیم نگرانی نداره. البته من هم خرما میخورم هم شیره ی خرما یا عسل و.... برای صبحانه. مطمعنی واسه خرما قندت رفته بالا و هیچ چیز مصنوعی نخورده بودی گلم؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم انشاءالله به سلامتی انتقال بدی و دامنت سبز شه، تماس گرفتم گفتن از 15 تا جنین 2تاش سالمه، 5 تا ...

قربونت عزیزم 

انشالله شما هم همینطور

از ۵ تا؟یا ۱۵ تا

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم انشاءالله به سلامتی انتقال بدی و دامنت سبز شه، تماس گرفتم گفتن از 15 تا جنین 2تاش سالمه، 5 تا ...

آهان یعنی ۷تا سالمه

چون اینجا به من گفتن ما مینور رو مشخص نمیکنیم مینور با سالم محاسبه میشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
به سلامتی عزیزم، دیروز یکی از دوستان می گفتن روز 21 که آمپولو زدن ال دی رو هم تا آخر ادامه دادن .

عه ممنون عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام عزیزم به سلامتی انشالله این دفعه به مراد دلت برسی.

مرسی خواهری همچنین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
به سلامتی عزیزم ثمین جون خیره انشالا اون روز جواب دادم شاید ندیدی من چند بار این آمپولو داشتم& ...

عههه ببخش ندیدم احتمالا شایدم دیدما گیج میزنم خخخخ

انقدر استرس دارم‌نکنه پریودمو تاخیر بندازه اصلا متوجه نبودم